Szekeres Viktor

Jöhet a Tűzvonalban 4. évadja

Sokan meglehetősen látványosan kámpicsorodtak el azon hír hallatán, hogy az MTV nem folytatja a Tűzvonalbant annak gyenge nézettségére hivatkozva, miután épp a csatorna döntése miatt került át a sorozat a túlságosan erős péntek estére, hogy megannyi konkurenssel hadakozzon.

Hiába nézték tehát sokan a Tűzvonalbant az első két évadban vasárnaponként, a 3. évad pénteken valóban gyengén teljesített és a nézettségre, valamint pénzhiányra hivatkozva a csatorna úgy döntött, hogy az m1-en több nem láthatunk új epizódokat a sorozatból.


Azóta az MTV költségvetése hála a valahol jogos elvonásoknak, még inkább csökkent, azonban úgy tűnik, hogy nem csak az eddigi feneketlen pénznyelő látszatát keltő csatornán folytatódhat a sorozat. Ugyanis, mivel a másik közszolgálati adó, a Duna Tv többmilliárdos többletbevételhez jutott, így megkezdődtek a tárgyalások a Tűzvonalban készítőivel a sorozat átvételéről, melyek, ha jól haladnak, akár azt is eredményezhetik, hogy már januárban folytatódhat a forgatás a 4. évaddal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rufhus #3
    Buci a magyar Akciósztár
  • czyi #2
    teljesen máshonnan, de elég bizonyos belső forrásból tudom mondani (a sorozat íróival beszélgettünk a minap), hogy lesz folytatás: már meg vanna,k írva a könyvek, le vannak forgatva a részek - részben!
  • Chocho #1
    Ejha. :D Nem láttam sok részt, de amiket igen, azok tényleg bejöttek, s mondom ezt úgy, hogy nagy 24-PB-satöbbi fan vagyok, azaz tudom, milyenek a "nagyok". :) Eddig nem szántam rá magam a pótlásra mondván, hogy már vége és félek, hogy túlzottan sajnálnám, de így lehet, hogy betervezem.