Szekeres Viktor

Több sorozat is csak áprilisban fog folytatódni

Amellett, hogy vannak olyan tévécsatornák Amerikában, melyek jobb híján kénytelenek bukott vagy bukásközeli sorozatokat adni, olyan adó is akad, mely egyszerűen nem fér el a sorozatoktól, így még a sikerek esetében is kénytelen pár hónapos szünetet tartani.

Természetesen a Foxról van szó, mely nem elég, hogy évek óta a legnépszerűbb amerikai tévécsatorna a kereskedelmi korosztályban, de a napokban a teljes lakosság körében is megszerezte a legnézettebbnek járó titulust a CBS-től. (Azt már nem is említjük, hogy a nemzetközi letöltési statisztikák szerint is a Fox-sorozatok a legnépszerűbbek.)


Viszont, mint írtuk, a sikernek ára van, ezúttal az, hogy a csatorna két sorozata, a misztikus, természetfölötti és peremtudományos vonallal operáló Fringe, valamint az idei évad egyik legsikeresebb újonca, a Glee, nemsokára szünetre vonul és csak áprilisban tér vissza a Fox képernyőire. Utóbbi két részt követően április 13-án, míg előbbi február elejétől tűnik el a csatornáról, hogy április 1-ig egy másik sorozatnak adja át a helyét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!