Szekeres Viktor

Hamarabb visszatér a majdnem eltemetett sorozat?

Az amerikai csatornák programigazgatóinak bizony sok mindenre fel kell készülniük, többek között arra is, hogy pár újonc sorozatuk hamar elvérzik a versenyben, s ilyenkor bizony helyettesek után kell nézni.

Helyettest pedig lehet további újoncok között találni, azonban mindig kéznél vannak azok a veteránnak mondható sorozatok is, melyeket a csatorna tavasszal tervezett elindítani. Az NBC-nél cseppet sem meglepő módon már évad elején azonnal helyetteseket kutatnak a csatorna vezetői, hiszen nem egy újoncsorozatuk csalódást keltően nyitott.

A hírek szerint a márciusi premierre tervezett, 3. évadjába csak kegyelem kettessel átlépő Chuck lehet, hogy már novemberben visszakerül az egykor a legnézettebbnek számító csatorna műsorára, köszönhetően annak, hogy a készítők a tavaszi start ellenére nem lazsáltak és már javában forgatják az epizódokat a csökkentett költségvetés ellenére is olyan vendégszereplőkkel, mint Vinnie Jones, Kristin Kreuk, Steve Austin, Armand Assante, Angie Harmon, Brandon Routh és Tony Hale.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    idehaza IS leszerepelt. és egyelőre nincs forgalmazója a dvd-nek, mert gondolom te is olvastál a warner-fórum szakításról.

    meg egyébként sem lenne sok értelme tévés megjelenés előtt dvd-zni.
  • kakateve #4
    Chuck-ot a népnek! Kár, hogy idehaza leszerepelt. Bezzeg az első évados DVD-t meg cseszik piacra dobni. Majmok.
  • Wittgen #3
    Nekem mind a 2 sorozat nagyon bejött. Főleg a Chuck.
  • kukacS3K #2
    énis mindig úgyvoltam hogy chuck-reaper. nemtudom miért de valahogy hasonlít a kettő és nagyon fájt amikor elkaszálták a reapert aztán a chuckról is az a szóbeszéd járta hogy kinyírják
  • bladesoft #1
    "csak kegyelem kettessel " biztos nem kevered a Reaperrel az elég sok embret nem fogott meg(engem nagyon) A Chuck meg elég nézhető volt mindenki számára