Szekeres Viktor

Magyar nótát fog adni az új MTV

Ki hitte volna, hogy a sokáig kihasználatlan hazai nótatévés piacra kis idő alatt három jelentkező is megpróbál lecsapni. Úgy tűnik, hogy a piaci rés több befektetőt is megihletett, így nemsokára éjjel-nappal őrizhetjük a magyarság hagyományait, miközben magyar nótát hallgatunk - a tévében.

A Nóta tévé már egy ideje fogható egyes kábeltévés társaságoknál, Lagzi Lajcsi Dáridós tévéje még csak a rajtra készülődik, de időközben a háttérben elkezdett melegíteni a Muzsika Tv is, mely az IKO kábeltévé legújabb kicsinye lesz az olyan csatornák után, mint a Cool, a DoQ, a Sorozat+ vagy a Poén!.


A Muzsika Tv a BIX-en és műholdról érhető el egyelőre kódolatlan formában és természetesen a könnyed, szórakoztatásra alkalmas műfajt, a lakodalmas és mulatós zenéket fogja elhozni a háztartásokba. Ahogy az lenni szokott, egyelőre csak felvételről sugárzott konzervanyagokra lehet rázni odahaza, de idővel saját készítésű műsor is előfordulhat a csatornán.

A konzervanyagok között ott lesz a Poén!-ról más ismert Diridári Bangó Margittal, Galambos Lajossal, Bódi Gusztival, Márió a harmonikással és a Karaván együttessel, de például a Koóstolót vagy A Péntek esti vigadót is meg lehet tekinteni az új MTv-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)