Szekeres Viktor

Megvan a legjobban kereső tévés színész

Többféle számolás, adatsor szokott megjelenni a hollywoodi filmesek és tévések fizetéseiről, de mind közül a legelismertebb és legtöbbet emlegetett a Forbes toplistája, melyen a szórakoztatóipar mellett a többi iparág prominensei is megtalálhatóak.

Meglepetés természetesen nincs, még mindig Charlie Sheen a legjobban kereső, tévésorozatban szereplő színész, hiszen az elmúlt egy évben 21 millió dollárt vághatott zsebre azért, mert a Két pasi meg egy kicsi című szituáció komédiában heti pár órát bohóckodik a közönség előtt.

Azonban Sheen első helye ezúttal veszélybe került, hiszen a The Office című sorozat Michael Scottját alakító Steve Carell 20 millió jövedelmével megszorította az eddigi királyt, ami többek között azért meglepetés, mert sorozatát jóval kevesebben nézik, mint Sheenét, azonban a The Office természetesen elismertebb, mint az öreges, közhelyes Two and a Half Men.

Egyébként a tévés személyiségek kereseti listáján Simon Cowell hivatásos reality-zsűritag és producer áll az első helyen 75 millió dollárral, utána Donald Trump (50 millió) és Ryan Seacrest (38 millió) következik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #7
    Márpedig az utolsó bekezdés nem más, mint ...

    Amúgy nekem is bejön mindkettő.
  • bounty88 #6
    sztem az Office egy haláli sorozat...írtó jó színészek és poénok, az egész irodában kb. 2 ember van aki normális, a többiek mind valami komplexussal vagy "betegséggel" küzdenek, ami poénos szituációkat szül, és külön dícséretes, hogy a magyar szinkron is ott van
  • Dns5000 #5
    Office poénok nekem nem jönnek be.
    Two and a half man sokkal jobb.
    Mostanában Crub youre entuaismet is nénezk. Néha nagyon gyengusz, de néha hatalmas poénok vannak benne.
  • Etinger #4
    Megnézek már egy Office részt, nem tudom hogy milyen stílus.. szal hogy teljes ökörködés az egész vagy van benne néha komolyabb vonal is? Amúgy Kiefer Sutherland is valszeg a lista élének a közelében lehet.
  • carville #3
    Ő olyan messze van a színészettől mint innen LA.
    Már pedig a hír címe nem más mint....
  • wellman #2
    Nekem mindkét sorozat bejön =)
    De a lentebb említett listából én hiányolom Oprah-t azért tudomásom szerint ő a legjobban kereső TV-s...
  • AZTA #1
    sztem meg inkább az office az öreges, minden rész ugyan arról szól a poénok meg sokszor nem is poén olyan gyenge