Szekeres Viktor

Jövőre jön a Fűrész 7 új csavarral

Mindegy, hogy a Paranormal Activity végezte ki a Fűrész 6-ot, vagy egész egyszerűen a nézők érdeklődése csappant meg, az tény, hogy minden idők legsikeresebb horrorsorozatának legújabb epizódja hatalmas csalódást okozott. Legalábbis bevétel tekintetében.

A Fűrész 6 eddig 26 millió dollárt szedett össze Amerikában, ami azt jelenti, hogy még mindig nem érte el a Fűrész 5 első hétvégi(!) teljesítményét, a 30 millió dollárt sem, így mindenképpen a sorozat leggyengébben teljesítő epizódja lett. De, ha eltekintünk a bevételminimumtól, akkor továbbra is jövedelmezőnek kell felfognunk a szériát, hiszen a hatodik film is csak alig 10 millió dollárból készült.

Ezért, és valószínűleg az újjáélesztés reményében jövőre menetrendszerűen érkezni fog az új rész, a hetedik epizód, amelyre természetesen a 3D-s aspektus bevetésével próbálják visszacsábítani a nézőket. A Fűrész 7 3D amerikai premierje október 22-én lesz, a történetéről természetesen semmit sem tudni és remélhetőleg itthon is láthatjuk, s nem fogja a Korhatár Bizottság a "csak felnőttek" címkét ráaggatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #12
    sztem a 6 nagyon jól sikerült... persze így is csak a 4. legjobb a sorozatban (1-3-2-6-4-5), és csak a nagyon gyenge 5. rész miatt bukott sztem...
  • winnie #11
    minden horroban ez a helyzet. a komédiákban meg poénok vannak. arra sem mondják, hogy ugyanazt csűrik-csavarják:) tény, hogy sokaknak a fűrész csak a csapdákig terjed, de ezt el kell fogadni. pedig azért több annál.
  • IMYke2.0.0.0 #10
    ugyanaz = trükkös halálok
  • nessboth #9
    "I wan a play a game...in 3d!'
  • winnie #8
    két rész valóban hasonlított, de a legtöbb elég különbözó volt. lehet, hogy csak rosszul fogalmazott.
  • rufhus #7
    ""ugyanazt" [csűrik-csavarják, de ugyanaz] adják el nekik immáron 6. alkalommal."
    Ezt kifejtenéd bővebben?
    Kíváncsi lennék arra az "ugyanazt" témára!!!
  • IMYke2.0.0.0 #6
    A szomorú a dologban, hogy maguk a nézők sem veszik észre - és itt elsősorban a "rajongókra" gondolok -, hogy "ugyanazt" [csűrik-csavarják, de ugyanaz] adják el nekik immáron 6. alkalommal. [Első rész unikum volt.]
  • winnie #5
    bármennyire is fura, de a dolog mindig kétoldalú és, ha a közönségnek kínálod a terméket, akkor mindig fel lehet hozni az uncsi "pénzes" érv ellenében azt, hogy "többmillió ember kíváncsi a folytatásra, ezért egy fűrész 7. csak a nézői igényeket elégíti ki". és még keresnek is rajta. tiszta nyereség:)
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Hááááát, ez már sok, de tényleg. Nem unják már?
    [Tudom, és csak költői volt... a pénzt nem fogják soha megunni.]
  • winnie #3
    aki kiszállt a sorozatból és egy kicsit birkoid, az a 3d-vel visszacsábítható.