12
-
kkwx #12 sztem a 6 nagyon jól sikerült... persze így is csak a 4. legjobb a sorozatban (1-3-2-6-4-5), és csak a nagyon gyenge 5. rész miatt bukott sztem... -
winnie #11 minden horroban ez a helyzet. a komédiákban meg poénok vannak. arra sem mondják, hogy ugyanazt csűrik-csavarják:) tény, hogy sokaknak a fűrész csak a csapdákig terjed, de ezt el kell fogadni. pedig azért több annál. -
#10 ugyanaz = trükkös halálok
-
nessboth #9 "I wan a play a game...in 3d!' -
winnie #8 két rész valóban hasonlított, de a legtöbb elég különbözó volt. lehet, hogy csak rosszul fogalmazott. -
rufhus #7 ""ugyanazt" [csűrik-csavarják, de ugyanaz] adják el nekik immáron 6. alkalommal."
Ezt kifejtenéd bővebben?
Kíváncsi lennék arra az "ugyanazt" témára!!! -
#6 A szomorú a dologban, hogy maguk a nézők sem veszik észre - és itt elsősorban a "rajongókra" gondolok -, hogy "ugyanazt" [csűrik-csavarják, de ugyanaz] adják el nekik immáron 6. alkalommal. [Első rész unikum volt.]
-
winnie #5 bármennyire is fura, de a dolog mindig kétoldalú és, ha a közönségnek kínálod a terméket, akkor mindig fel lehet hozni az uncsi "pénzes" érv ellenében azt, hogy "többmillió ember kíváncsi a folytatásra, ezért egy fűrész 7. csak a nézői igényeket elégíti ki". és még keresnek is rajta. tiszta nyereség:) -
#4 Hááááát, ez már sok, de tényleg. Nem unják már?
[Tudom, és csak költői volt... a pénzt nem fogják soha megunni.]
-
winnie #3 aki kiszállt a sorozatból és egy kicsit birkoid, az a 3d-vel visszacsábítható. -
nessboth #2 Kiderül, hogy Jigsaw betegségére mégis van gyógyszer csak elcseszte az első részben, mert kinyírta azt a fotós srácot akinél az ellenszer volt... -
Al Ashrad #1 És mi az új csavar? Az, hogy 3-D?