Szekeres Viktor

Kiszivárgott, kit írnak ki a Heroes-ból

Nemrég a Losttal kapcsolatos spoilerekről írtunk, most, hogy példával is szolgáljunk, a Heroes egyik kiszivárgott infójáról rántanánk le a leplet, arról, hogy melyik színész kerül ki a sorozatból, ki volt az, aki csak a forgatókönyvet olvasva jött rá, hogy nem tartanak tovább igényt a szolgálataira.

(Csak az olvasson tovább, aki nem bánja, hogy kiderül valami, ami idehaza csak jövőre lesz aktuális.) Szomorú belegondolni abba, hogy az annak idején nézettségi rekordokat döngető Heroes milyen hamar visszaesett egy olyan szintre, ami alapján az sem tűnik biztosnak, hogy a sorozat megéri az 5. évadot.

Ennek sokak szerint az az oka, hogy a készítők ahelyett, hogy szép lassan megnyirbálták volna a szereplőgárdát, ahelyett, hogy valóban élet-halál lett volna a tétje a sorozatnak, inkább felduzzasztották azt a nézőknek kedves szereplőkkel (Sylar, HRG), s ez idővel kezelhetetlenné tette a figurákat. Talán a mostani színész, a Nathant alakító Adrian Pasdar kiírásával megkezdődik egy olyan folyamat, ami a helyes vágányra térítheti vissza a sorozatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kirieger #30
    akkor nyomás a hamusért a konyhába, és borísd szépen a fejedre " kérdezz nyugodtan, bár én nem láttam az előző évadokat"
  • winnie #29
    "úgyhogy mondtad te BAROM állat hogy már 100éve nemnézed."

    ugyan, kiskirályfi, nem kell stresszelni:) előttem a kép: pufók, kivörösödött arc, orrnyeregre lecsúszott karcsiszemüveg: pipa. na, szóval, csak intelligensen.

    hol mondtam, hogy nem nézem? ha írtam ilyet valahol is, hamut szórok a fejemre, de ha nem, akkor szövegértés egyes:) (tény, hogy vannak fórumokon kevésbé iskolázottak, ezt elismerem, én is olykor ezért próbálok lassan gépelni és dedósabban magyarázni. szóval lehet, hogy én is hibáztam, hogy nem írtam le érthetően. ezt elismerem.)

    ".nathan karaktere már meghalt persze visszalehet hozni de most nem erről van szó..."

    ??? ezzel most nem mondtál újat, szerintem rólam másoltad. mit is írtam lent? idézem: "a karakter meghalt. de a színész attól még játszhat." csak erről volt szó. hogy valaki összekeverte a karakter halálát a színész elbocsátásával. pedig a heroes-ban tudjuk, hogy ha meghal egy karakter, akkor a színész nem biztos, hogy távozik.
  • tomoman182 #28
    úgyhogy mondtad te BAROM állat hogy már 100éve nemnézed.
    amúgy tényleg nemlehetsz ekkora nyomorék.ezt simán bárki megmondta volna hogy sylar átveszi az uralmat a SAJÁT teste fölött(előbb vagy utóbb).nathan karaktere már meghalt persze visszalehet hozni de most nem erről van szó...
  • winnie #27
    "De ezeket úgy írja, hogy nem is nézi a sorozatot, érted?"

    hmm, tényleg nem akarlak kicikizni (már szükségtelen), de honnan tudod, hogy mit nézek? igaz, 50% esélyed volt, hogy eltaláld, de nem sikerült.

    "főszereplőket ha egyszer megölnek, NEM hoznak vissza! "

    biztos, hogy egy sorozatról beszélünk? ez a heroes. ebben a részben parkmant "ölték meg". jelentkezzen, aki szerint meghalt. oké, baliboy-on és wolfmanen kívül. senki?

    nyilván az sem volt különösebb meglepetés, hogy adrian pasdar is visszatért. ez lehet, hogy új, de ha meghal egy karakter, az őt játszó színész nem hal meg. ali larter karaktere is meghalt már, a színész attól még a sorozatban van. írtam a 18-as kommentben.

    mint ahogy adrian pasdar sorozatban tartására is megvolt a terv, de egy bizonyos dolog miatt (ezt nem lövöm le), mégsem tartották meg őt. ami persze a színésznek nem rossz, hiszen az epizódonkénti 100-120 ezer dollárját meg fogja kapni így is.


    ui: ezt bekereteztetem otthonra, most hirtelen nem találom ki írta és nyelvtanilag sincs a topon, de amúgy 5/5: "tisztában lehetnél, hogy egyszer elvágták a torkát, majd a másik énjét szarrá lőtték a szereplőt, ezért a visszatérése lehetetlen."
  • winnie #26
    "(Mohinder meg halott, ha nem tűnt volna fel. Bár ezt már írták is. Szóval FAIL!)"

    ha nem tűnt volna fel már írtam, hogy nem halott. lehet, hogy átsiklottál fölötte, nem vastagítottam. persze én sajnálom a legjobban, mert az egyik legidegesítőbb figura a sorozatban, de sajnos nem halott.
  • BaliBoy #25
    Csak annyit tudok mondani erre, hogy szánom az együgyűséged. Mindenféle beképzeltség nélkül megállapíthatom azok alapján amit írsz, hogy értelem tekintetéven nem vagyunk egy szinten. Súlyosan el vagy maradva ha Te ilyenekből nem tudod összerakni a képet. (a kedves színésszel egyetemben, ha neki sem tűnnek fel az összefüggések)

    (Mohinder meg halott, ha nem tűnt volna fel. Bár ezt már írták is. Szóval FAIL!)

    Az meg külön szánalom, hogy úgy próbálsz okoskodni, hogy nem láttad az előző évadokat. Szóval, hogy idézzelek: "...mert vagy nem ismered túl jól a sorozatot vagy nem ismered túl jól a sorozatot. választhatsz."
  • Wolfman017 #24
    Fogd már fel te is, hogy már elmondták a készítők, hogy főszereplőket ha egyszer megölnek, NEM hoznak vissza! Miért nézne bárki is egy olyan sorozatot, mikor megölnek valakit, és nézi tovább mintha semmi sem történt volna, úgyis ki a faszt érdekel, 5 perc múlva feltámasztja valamelyik superhiro. Lásd: Noah-t, mikor lelőtték, először én is meglepődtem, hogy baszki, de utána feltámasztották. DE ha ezt már tizedszer játszák el, kicsit unalmas. Az eheti rész csak egy filler volt, Hiro megmentett egy szereplőt, aki 3 éve nem volt a sorozatban, és nem is lesz. Meg egy újabb kérdés: Mégis miért nem gyógyították meg Nathant Claire vérével? biztos szívesen addot volna az apjának, ehelyett Sylar testébe zárták a tudatát, és 2-3 rész közel csak arról szólt, hogy hol sylar, hol Nathan uralkodik, ami egy egész évadon át, már kurva unalmas. És ha már az elején nem játszották el ezt a feltámasztósdis kártyát, a gyógyítós fiúval, vagy claire-rel, akkor nem is fogják.
  • ldavid #23
    mintha ez bármit is jelentene ebben a sorozatban, te nézed egyáltalán?
  • Tomy84 #22
    Jaj de neki nem is kell, anélkül is vágja:D
  • Wolfman017 #21
    De ezeket úgy írja, hogy nem is nézi a sorozatot, érted?:D Rohadt egy nyomorék...