Szekeres Viktor

3D-s lesz az Az Ezeregy éjszaka meséi-film

Több feldolgozása is született már Seherezádé történetének, a legújabb viszont a Prince of Persia szellemében meglehetősen kalandorientált lesz és természetesen az Arabian Nights címet fogja viselni.

A Variety információi szerint az új Ezeregyéjszakát az a Chuck Russell fogja rendezni, aki korábban a Skorpiókirályt, a Maszkot vagy a Végképp eltörölni-t dirigálta, s a rendező tervei szerint a film 3D-ben fog elkészülni.

Igaz, a 70 millió dolláros költségvetésből arra nem lehet következtetni, hogy eleve speciális kamerákkal fogják-e felvenni a filmet, vagy majd az utómunka során tesznek hozzá az anyaghoz a technika segítségével, de azt már biztosra lehet venni, hogy a forgatás áprilisban kezdődik, így a szereposztó díványok a napokban minden bizonnyal működésben léptek.

Russell Barry P. Ambrose-szal írta a forgatókönyvet, mely új verziója lesz a klasszikus mesének: a történet egy ifjú parancsnokot fog követni, aki, miután az uralkodót megölik egy puccs során, összeáll Szindbáddal, Aladdinnal és annak dzsinnjével, hogy megmentse Seherezádét és a birodalmat a sötét erőktől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gumibéka #2
    Ennyi erővel lehetne Pál Utcai Fiúk 2.
  • Etinger #1
    "A történet egy ifjú parancsnokot fog követni, aki, miután az uralkodót megölik egy puccs során, összeáll Szindbáddal, Aladdinnal és annak dzsinnjével, hogy megmentse Seherezádét és a birodalmat a sötét erőktől."

    Miért kell ezt 1001 éjszaka meséinek csúfolni? Köszönő viszonyban sincs az eredetivel.. még ha azt nem is lehet nagyon így 1 az 1-ben a vászonra vinni... de akkor is... így csak a nevek és a karakterek maradnak.... :/