Szekeres Viktor

Címet vált az egyik sorozat

Olykor még az is előfordul, hogy évad közben, egyik részről a másikra változik meg egy sorozat címe, de az sokkal gyakoribb, ha még a premier előtt találják meg nehezen a készítők és a csatorna az üdvözítő címet. Idén is akadt pár széria, melynek már a start előtt új nevet adtak.

Ha tavalyi példát akarunk keresni, akkor nomen est omen, a Nem ér a nevem című komédiát lehet előkapni, hiszen a Samantha Who? címmel megáldott szitkom eredetileg Sam I Am címmel futott, de ezt nem sikerült elfogadtatni a híres amerikai meseíró, Dr. Seuss örököseivel (neki volt egy hasonló nevű karaktere), így a sorozat pár napra a Samantha Be Good, majd a végső Samantha Who? titulust kapta.

Idén is akadt jó pár címváltás, de a legutóbbiak egy csatornán, a CW-n. Először a nem túl közönségbarát Parental Discretion Advised változott meg Life UneXpected-re (a sorozatban egy Lux nevű tinilány keresi fel vér szerinti szüleit), majd pedig viszonylag érthetetlen módon a modellszakma fényes- és árnyoldalairól szóló The Beautiful Life kapott egy toldalékot CSI-módra: The Beautiful Life TBL.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #1
    Én pont fordítva gondoltam volna, hogy a Samantha Who? nem fog tetszeni Dr. Seuss örököseinek.