Szekeres Viktor

Filmsztár a Kés/alatt-ban

Hiába zajlott elég hektikusan a legutóbbi évad képernyőre kerülése a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkjának köszönhetően, a rajongóknak nem kell attól tartaniuk, hogy hirtelen eltűnik a képernyőről kedvenc sorozatuk.

Ugyanis a nemrég véget ért 5. szezon után már biztos, hogy következni fog a 6. és 7. évad is, melyek valószínűleg a sorozat végét is fogják jelenteni, de erre csak 2011-ben vagy 2012-ben fog sor kerülni.


Bár még nincs meg a folytatás premierdátuma, azonban a részek gőzerővel készülnek, s természetesen a netes infóterjedésnek nem szabhat semmi sem gátat, így már az is kiderült, hogy a 7. évadban az inkább mozis szerepléseiről ismert Melanie Griffith fog feltűnni, mint az egyik szereplő édesanyja. (Griffith egyébként tévésorozatban legutóbb a 2 részt megért Viva Laughlin-ban volt látható, előtte pedig az első évadban műsorról levett komédiában, a Twins-ben..)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #2
    idén fejeződött be az 5. évad. jövőre jön a hatodik, 2011-ben a hetedik. bár valószínűleg lesz kettébontás, mert elvileg 2012-ben ér véget a sorozat.
  • sjack sg #1
    Ez nem vmi elírás? 2011??? :S Remélem ez a magyar megjelenése és nem az amerikai.