23
  • 22351665
    Legalább itt ne politizálon senki, ha már a rádióknál megy a politizálás...:)
  • donceleger
    egy mosoly, vgy valami? vicces
  • kalapos01
    Politizáltál, te segg? Takarodj.
  • donceleger
    Törölték a 17-es hozzászólásomat. Egy csaló politikust már meg sem szabad említeni??? Azt hittem véleményszabadság van!!!!! Vagy fáj az igazság?!?!?!
  • winnie
    " Érdekel ez ma valakit? "

majdnem egymillió nézőt. vagy félmilliót. nem ember, aki börtönben volt? miért ne érdekelné az embereket az, aki ült? aki diktátor? aki gyilkos? aki tömeggyilkos? aki tolvaj? aki sikkasztó? aki drogos?

szép lenne, ha ilyesmi nem érdekelné az embert, de épp az ilyen érdekli. lehet, hogy te is néztél már valaki hasonlót. érdeklődéssel.
  • Darth Sith
    szánalom.
  • rudymester
    Ez a bűnözős főzöcske kicsit kiverte a biztosítékot. Börtönt megjárt emberek, akik némelyike milliókkal csalt és még ma is sokkal jobban él mint a Magyar átlag. Érdekel ez ma valakit? Feleségem néha nézi ezeket a főzős műsorokat (de inkább a TV Paprikát), de amikor meglátta az előzetest, ő egyből kijelentette, hogy nem nézi, mert irritálja, hogy ezek a szemetek milyen jól élnek a bűnözésből.
  • donceleger
    Persze utólag okosnak lenni könnyű, de azért érdemes néha előre gondolkodni, mert szerintem ezek a szakemberek ezért kapják az irreálisan magas fizetésüket. Amúgy meg szerintem a Hal a tortán bűnözőkkel csúnyán megbukott.
    Egyébként miért van az, hogy 90%-ban az RTL Klub győz a Tv2-vel szemben? Ha ennyire nem látják azokat a lehetőségeket, amiket az RTL Klub, akkor talán nem is kellene csinálniuk a csatornát!
  • Adamul
    hmm igazából nemtom mér erre válaszolt, az előbb arra a kommentre akartam aki azt írja h realtime tudják követni a nézettséget... de az eltünt... érdekes ez az sg
  • Adamul
    a digitálisnál... analógnál kizárt, tekintve hogy honnan mondod te meg, h egy bejövő jel hányfele van szétosztva?
  • winnie
    "Ez a Hal tortán bűnözőkkel egy eleve halva született ötlet volt. Ezek olyasmit tettek amiért elítélték őket sokan, miből gondolták, hogy most millióan fogják nézni a főzőcskéjüket??? Melyik diplomás agyából pattant ki a dolog?"

utólag jó okosnak lenni, de minden műsor előtt lehet így okoskodni. elmondani ugyanezt pozitív és negatív előjellel. kit érdekel zalatnay börtönélete? senkit. mindenkit. utóbbi nyert. kit érdekel, ha sztárok főznek? senkit. mindenkit. utóbbi nyert. kit érdekel, ha ganxsta zolee-ék jackass utánzattal próbálkoznak? senkit. mindenkit. előbbi nyert.

mondom, utólag jó okosnak lenni, de ha eléd kerülne 10 ötlet, lehet, hogy még 50%-ban sem találnád el a sikerek arányát. mint ahogy én sem. mint ahogy az rtl programigazgatója sem.

az egészben az a szép, hogy egy majom viszont hozná az 50%-t. ez utóbbi a tévézés bája.
  • morden
    Minek kommentel ide, egy televízió nézettséggel foglalkozó cikkhez olyan aki nem is néz tévét saját bevallása szerint, nekem azért az az érzésem, hogy ha megkérdezném betéve tudná az ilyenek többsége a barátok közöt 1000 epizódját :D

Kívánics lennék , ha a tv2-re átraknák a barátok köztöt akkor is maradna a 2 millás nézettség?
  • daemon017
    Nekem a RETEK KLUB szerencsére be sinccs álítva a TV-n mert én ugyan nem nézek ilyen szenyeket
  • kicsizoz
    Nem is vonnak le belőle messzemenő következtetéseket, csak a hirdetők ez alaján fizenek :) és ez számukra lényegesebb, mint, hogy valójában ki nézte és ki nem...
  • donceleger
    Pedig nemrég lecserélték igazgatóikat, még a program igazgató is távozott, de úgy látszik azóta is csak hülyeséget csinálnak. Ez a Hal tortán bűnözőkkel egy eleve halva született ötlet volt. Ezek olyasmit tettek amiért elítélték őket sokan, miből gondolták, hogy most millióan fogják nézni a főzőcskéjüket??? Melyik diplomás agyából pattant ki a dolog?
    Az RTL klub teljesítménye pedig szép. AZTA egyébként biztosan sokan nézik, statisztika ide vagy oda. Egy csomó helyen megtalálható a csillag születik videói az egyes szereplőkről és rengetegen letöltik ezeket.
  • caprocorno
    Én meg nézem, és egyáltalán nem szégyellem bevallani
  • galedki
    én ugyan nem nézem! és ezt újra, és újra elpötyögöm mindenütt... vazze!
  • DjDano
    Bár az a pár ezres letöltés nagyon nem ront a statisztikán :)
  • DjDano
    És felkerült a netre már 4 után a mai Barátok Közt :D
  • Nonix
    Tudod van a hazugság, nagyobb hazugság és a statisztika.
  • Narxis
    Statisztika résznél nem lett volna szabad hiányoznod matek óráról.
  • AZTA
    na ezt nem lenne szabad hogy egy tök hamis mérésből ilyet kijelenteni hogy jaj de sokan nézték kozbe meg lehet hogy 500ezren se nézték