Szekeres Viktor

Közönségkedvenc karaktert nyírnak ki a Heroes-ban

Ahogy az várható volt, a második és a harmadik évados visszaesésnek köszönhetően, a Heroes a negyedik évadban sem tudott lábra kapni, már, ami egykor volt népszerűségét illeti, habár a hírek szerint az új történet minősége meghaladja a régi fejezetekét.

Mindenesetre a készítők, miután mindent bevetettek a nézők marasztalása érdekében, úgy döntöttek, hogy nem a távozó, hanem a maradó, fanatikusnak mondható rajongóknak fogják készíteni a sorozatukat, azoknak, akik tűzön-vízen át kedvenc hőseikkel tartanak.

Talán ennek is köszönhető, hogy nemsokára tétje lesz minden döntésnek a Heroes univerzumában, hiszen míg eddig az volt a jellemző, hogy a készítők, ha "meg is öltek" valakit, akkor mindig találtak módot arra, hogy visszahozzák a karaktert. Ezzel a lépéssel kerülték el az "elhunytat" kedvelő nézők haragját, de úgy néz ki, hogy idén, a 4. évadban bizony egy hős pár hét múlva meg fog halni, permanensen ki fog kerülni a sorozatból.

A halottról csak annyit lehet tudni, hogy férfi lesz, s mint olyan, mindenképpen közönségkedvenc, hiszen mind Hirónak, mind Peternek, mind Nathannek, mind Matt Parkmannek népes a tábora. Bár, az is lehet, hogy nem ebből a kvartettből kerül ki a távozó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #13
    azt azonnal negligálni tudják az írók 100 féleképpen.
  • AZTA #12
    öö de Claire baba vére még mindig gyógyít ám :D a faterját is hogy felkapta
  • Eriongtk #11
    Szintén igaz(lehet). De ami felb, az a csiki-csuki, legyen az bármilyen filmben, vagy sorozatban. hogy meghalt! OMG! mégsem halt meg! elvettük erejét! de visszaszerezte! megöltük! mégsem:( ! átállt a jó oldalra...a rohadék, visszaállt a rosszra --- az ilyen, és ehhez hasonló dolgok ölik meg az agyam. Most az, hogy 1-2x ezt eljátsszák az ok, de ez már a sokadik alkalom. Amit Benett bácsival eljátszottak, azt valahogy megéreztem. De innentől kezdve csomó hiba van a történetben, ezek után nem lenne szabad "meghalni" senkinek sem, hiszen van ellenszer - de ezt már leírtam.
  • winnie #10
    de ettől mg vissza fog menni pár múltbeli szcenárióba, hogy helyrehozza tetteit, szóval..., ki tudja, hogy sül el.
  • Eriongtk #9
    Igen, tudom h visszajött ereje...de hogy?:)
    "Hiro ne használd az erődet, mert megöl"
    Szal visszaadták neki, használhatja, csak épp legyengíti, és ne lepődjön meg ha majd belehal :P
  • Lee Adama #8
    Hát nagy nagyon remélem hogy nem Sylart nyírják ki,mert sztem ő az egyik legjobb karakter benne.
  • winnie #7
    "h Hironak azért találták ezt ki h jujj beteg, elment ereje, stb, mert nagyon erős volt (ami igaz is)"

    ezt most nem értem. előző évadban gyengítették le, most simán repked az időben és változtatja meg a jelent. épp hogy visszaerősítették őt, nem?
  • winnie #6
    épp azért beteg hiro, hogy meg tudjon gyógyulni, szóval ő nincs veszélyben. nathan meg ott van a sorozatban és ott lesz.
  • Eriongtk #5
    engem csak az idegel halálba, h Hironak azért találták ezt ki h jujj beteg, elment ereje, stb, mert nagyon erős volt (ami igaz is). Szerintem hatalmas karaktere van, és ha meghal (szrintem itt lesz csavar benne), akkor tényleg 1ik legjobb (érdekes) karaktertől búcsúzunk.
    Sylar szintén idegesít... aranyos karakter meg minden, de megszabadulhatnának már tőle. Igen, tisztában vagyok azzal is h egyik nagy sz@rkeverőtől vennénk búcsút, de már ő is eléggé kezd az imba kategóriába sodródni.
    Következetlen az egész sorozat. Olyan nincs, vagyis nem lehetne h "meghal" valaki... csak 1 kis pompomlány, esetleg elmebeteg gyilkos vér kell hozzá, és jobb mint újkorában :)
  • Al Ashrad #4
    Szerintem egyértelmű. Nathan már meghalt, és ha Hiro meghal, nem lesz aki "felélesszen" karaktereket, mert nem tudnak módosítani a múlton. Hiro ráadásul beteg, nem sok ideje van hátra, ezt mondták is. Én sajnálnám, mert ő a legjobb karakter SZVSZ.