Szekeres Viktor

Törölték a Fűrész 6 premierjét

Ismét lesújtott a Hatóság keze és a Fűrész-rajongók elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy miféle eszközök bevetésével próbálják meggyőzni az irodistákat, hogy megváltoztassák döntésüket.

Az év egyik legkellemesebb meglepetése volt, hogy a Budapest Film ezúttal nem akart hónapokat várni a legfrissebb Fűrész-mozi bemutatójával, hanem az amerikai preimer után egy héttel, október 29-én, műsorra tűzte volna. A hangsúly sajnos a "volna" szón van, hiszen mint kiderült, a film V-ös korhatár besorolást kapott, aminek következtében a Budapest Film törölni kényszerült az október 29-re tervezett premiert. A későbbi esetleges mozibemutatóról még nincs döntés.

Emlékezetes, hogy annak idején a Fűrész 4. premierjét is a Korhatár Bizottság döntése miatt kellett halasztani, hiszen azt a pornófilmekkel egy kategóriába sorolták, ami azt jelenti, hogy a forgalmazónak nem a szokásos 3%-os, hanem 25%-os kulturális járadékot, vagyis a bevétel negyedét kell fizetnie a film után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Krisztooof #28
    Most mit vagytok beparázva, ez is azt mutatja hogy minden várakozást felülmúlóra sikeredett a "befejező" rész! Én személy szerint nagyon örülök hogy nem lesz a mozikban, mert ez azt mutatja hogy még jobban össze fogom sz..rni magam rajta!
    Remélem mielőbb érkezik a DVD, ha olvassa soraimat szinkronszínész, akkor IRÁNY befelé a stúdióba!! :))
  • Madmanus #27
    Én csodálkoztam is, hogy eddig nem szólt közbe az a drága Bizottság. Hogy kapná el őket a Fűrész!
  • GG #26
    "Ennyit a Budapest Filmről " én ezt kiegészíteném azzal, hogy ennyit magyarországról és erről a baszott bürökrata bagázsról.
  • nessboth #25
    "Ezt most nem vágom. Ha később mutatják akkor kevesebbet kell fizetni a forgalmazónak?"

    Ez nekem se tiszta, illetve ez a korhatár bizottság is gyanús nekem, amolyan fiktív valami, ahova elfolyik a pénz, mint a mosoly önkormányzat...
  • rufhus #23
    huhh ez durva:o
  • Lalee1 #22
    Fűrészeknél elég hamar szokott jönni az R5, úgy emlékszem, szóval télleg nem kell sokat várni se.
  • Mat666 #21
    Hát nem túl meglepő magyar színvonal én a sok szappan operás szart adóztatnám.
  • koschwarz #20
    "A Fűrész-rajongók elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy miféle eszközök bevetésével próbálják meggyőzni az irodistákat, hogy megváltoztassák döntésüket."

    talán be kellene ültetni őket egy szerkezetbe, ahonnan van 2 percük kiszabadulni, csak engedélyezniük kell a fűrész 6 bemutatását, különben örökre ott maradnak kipeckelt szemhéjjal és végig kell nézniük a barátok közt összes epizódját.
  • bippo #19
    Morbid ON: Ha a punciért meg a vérért 25%-ot kell fizetni, akkor egy dokumentumfilm a női menstruációról már VI-os kategória és 50%-os kultúrális járadék??
    OFF