28
-
Krisztooof #28 Most mit vagytok beparázva, ez is azt mutatja hogy minden várakozást felülmúlóra sikeredett a "befejező" rész! Én személy szerint nagyon örülök hogy nem lesz a mozikban, mert ez azt mutatja hogy még jobban össze fogom sz..rni magam rajta!
Remélem mielőbb érkezik a DVD, ha olvassa soraimat szinkronszínész, akkor IRÁNY befelé a stúdióba!! :))
-
Madmanus #27 Én csodálkoztam is, hogy eddig nem szólt közbe az a drága Bizottság. Hogy kapná el őket a Fűrész! -
GG #26 "Ennyit a Budapest Filmről " én ezt kiegészíteném azzal, hogy ennyit magyarországról és erről a baszott bürökrata bagázsról. -
nessboth #25 "Ezt most nem vágom. Ha később mutatják akkor kevesebbet kell fizetni a forgalmazónak?"
Ez nekem se tiszta, illetve ez a korhatár bizottság is gyanús nekem, amolyan fiktív valami, ahova elfolyik a pénz, mint a mosoly önkormányzat... -
#24 Ezt most nem vágom. Ha később mutatják akkor kevesebbet kell fizetni a forgalmazónak? -
rufhus #23 huhh ez durva:o -
Lalee1 #22 Fűrészeknél elég hamar szokott jönni az R5, úgy emlékszem, szóval télleg nem kell sokat várni se. -
Mat666 #21 Hát nem túl meglepő magyar színvonal én a sok szappan operás szart adóztatnám. -
#20 "A Fűrész-rajongók elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy miféle eszközök bevetésével próbálják meggyőzni az irodistákat, hogy megváltoztassák döntésüket."
talán be kellene ültetni őket egy szerkezetbe, ahonnan van 2 percük kiszabadulni, csak engedélyezniük kell a fűrész 6 bemutatását, különben örökre ott maradnak kipeckelt szemhéjjal és végig kell nézniük a barátok közt összes epizódját. -
bippo #19 Morbid ON: Ha a punciért meg a vérért 25%-ot kell fizetni, akkor egy dokumentumfilm a női menstruációról már VI-os kategória és 50%-os kultúrális járadék??
OFF -
winnie #18 persze. mert a letöltők arról híresek. bár biztos van olyan, aki nem tud várni pár hetet, hónapot a dvdripre vagy az r5-re. -
#17 Éljen, legalább aki megnézte volna az is letölti majd... -
feriland #16 én is nagyon sajnálom, hogy törölték a premiert
. -
#13 Nincs mit, kaphatsz még ha akarsz. :) -
Jubei #12 Jövőhét hétvégén már szerintem le lehet szedni torrentrol is, én legalább ezt fogom tenni nem fogok várni a mozira. -
rufhus #11 Köszönjük a témába vágó értelmes hozzászólásod!:) -
winnie #10 "Amúgy szerintem még így is megérte volna tartani a dátumot sok pröcsögésre vágyó lett volna idehaza /"
megérni nem érte volna meg, legalábbis ilyen gyorsan biztosan nem, hiszen így a bevétel 75%-a úszik, a többi meg nem nagyon fedezné a költségeket, és egy forgalmazó sem vállalhat be komoly veszteségeket csak, hogy jófej legyen.
engem inkább az bosszant, hogy három 50 éves fazon, vagyis a bizottság, már látta a filmet... -
#9 a Fűrész-rajongók elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy miféle eszközök bevetésével próbálják meggyőzni az irodistákat, hogy megváltoztassák döntésüket.
Én már eldöntöttem, BitTorrent. -
#8 haha, szívtatok :D -
Wittgen #7 Eddig azt gondoltam, hogy a gyerekek védelmében vannak a korhatár-besorolások. De most már tudom, hogy csak a pénzt húzza le a cégektől ez az állami hivatal is. Bah...ezek szerint akármit be lehet mutatni, nézheti bárki, lényeg, hogy csengesse be a forgalmazó a megfelelő összeget a kasszába.
Undorító bagázs. -
Segal #6 Ez hihetetlen külföldön miért lehet leadni ha itthon ilyen unatkozó emberek megakadályozzák?
Amúgy szerintem még így is megérte volna tartani a dátumot sok pröcsögésre vágyó lett volna idehaza /pl én is/ aki beült volna hogy szép nagy vásznon megnézze de beállok az előttem szólok sorába jó lesz az torrentről is itthon... -
winnie #5 "Ennyit a Budapest Filmről "
ez baromira nem a budapest film sara. ők szívják a legnagyobbat ezzel. -
richard45 #4 Na menjenek a jó büdös francba, most miért kell így kiszúrni az emberkel. Peidg már be is volt tervezve hogy ezt meg fogom nézni és erre tessék elhalasztják. Ennyit a Budapest Filmről meg a többi sz*ról.
Hozzá tenném hogy ezzel csak annyit értek el hogy itthon többen fogják leszedni a netről, bár igaz ezek a cam-os verziók nem igazán szoktak jó minőségűek lenni de azért néha akad köztük ami jó, de azért reménykedem hogy még idén leadják nálunk a mozikba és nem teszik át jövőre, mert a Fűrész sorozat az egyik kedvencem és már rohadtul kiváncsi vagyok erre a részre. -
bladesoft #3 És még csodálkoznak ha a türelmetlenebje letölti valahonnan... -.-'
Ez az hozzáállás amely növeli a p2p letöltéseket.. oké az tény hogy vannak akik ugy vannak vele minek menjenek a tömött zajos moziterembe mikor ingyen letölthetik... de vannak a filmek rajóngói akiknek a mozi még mindig hatalmas élmény(GYürük Úra,Harry Potter Star Wars, Katasztrófa filmes látványorgazmushivők (én is))akik igen is kifizetik a mozijegy árát.Legalább ennyivel tiszteljenek meg minket világpremierek mindenkinek xD -
rufhus #2 Ez már hihetetlen!!! Szánalom a köbön... -
darXideR #1 egyszerűen hihetetlen, hogy minden évben közbejön valami...