28
  • Krisztooof
    Most mit vagytok beparázva, ez is azt mutatja hogy minden várakozást felülmúlóra sikeredett a "befejező" rész! Én személy szerint nagyon örülök hogy nem lesz a mozikban, mert ez azt mutatja hogy még jobban össze fogom sz..rni magam rajta!
    Remélem mielőbb érkezik a DVD, ha olvassa soraimat szinkronszínész, akkor IRÁNY befelé a stúdióba!! :))
  • Madmanus
    Én csodálkoztam is, hogy eddig nem szólt közbe az a drága Bizottság. Hogy kapná el őket a Fűrész!
  • GG
    "Ennyit a Budapest Filmről " én ezt kiegészíteném azzal, hogy ennyit magyarországról és erről a baszott bürökrata bagázsról.
  • nessboth
    "Ezt most nem vágom. Ha később mutatják akkor kevesebbet kell fizetni a forgalmazónak?"

Ez nekem se tiszta, illetve ez a korhatár bizottság is gyanús nekem, amolyan fiktív valami, ahova elfolyik a pénz, mint a mosoly önkormányzat...
    Ezt most nem vágom. Ha később mutatják akkor kevesebbet kell fizetni a forgalmazónak?
  • rufhus
    huhh ez durva:o
  • Lalee1
    Fűrészeknél elég hamar szokott jönni az R5, úgy emlékszem, szóval télleg nem kell sokat várni se.
  • Mat666
    Hát nem túl meglepő magyar színvonal én a sok szappan operás szart adóztatnám.
  • koschwarz
    "A Fűrész-rajongók elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy miféle eszközök bevetésével próbálják meggyőzni az irodistákat, hogy megváltoztassák döntésüket."

talán be kellene ültetni őket egy szerkezetbe, ahonnan van 2 percük kiszabadulni, csak engedélyezniük kell a fűrész 6 bemutatását, különben örökre ott maradnak kipeckelt szemhéjjal és végig kell nézniük a barátok közt összes epizódját.
  • bippo
    Morbid ON: Ha a punciért meg a vérért 25%-ot kell fizetni, akkor egy dokumentumfilm a női menstruációról már VI-os kategória és 50%-os kultúrális járadék??
    OFF
  • winnie
    persze. mert a letöltők arról híresek. bár biztos van olyan, aki nem tud várni pár hetet, hónapot a dvdripre vagy az r5-re.
  • pepe792
    Éljen, legalább aki megnézte volna az is letölti majd...
  • feriland
    én is nagyon sajnálom, hogy törölték a premiert
    .
  • Narxis
    Nincs mit, kaphatsz még ha akarsz. :)
  • Jubei
    Jövőhét hétvégén már szerintem le lehet szedni torrentrol is, én legalább ezt fogom tenni nem fogok várni a mozira.
  • rufhus
    Köszönjük a témába vágó értelmes hozzászólásod!:)
  • winnie
    "Amúgy szerintem még így is megérte volna tartani a dátumot sok pröcsögésre vágyó lett volna idehaza /"

megérni nem érte volna meg, legalábbis ilyen gyorsan biztosan nem, hiszen így a bevétel 75%-a úszik, a többi meg nem nagyon fedezné a költségeket, és egy forgalmazó sem vállalhat be komoly veszteségeket csak, hogy jófej legyen.

engem inkább az bosszant, hogy három 50 éves fazon, vagyis a bizottság, már látta a filmet...
  • Gerygrey
    a Fűrész-rajongók elkezdhetnek gondolkozni azon, hogy miféle eszközök bevetésével próbálják meggyőzni az irodistákat, hogy megváltoztassák döntésüket.

Én már eldöntöttem, BitTorrent.
  • Narxis
    haha, szívtatok :D
  • Wittgen
    Eddig azt gondoltam, hogy a gyerekek védelmében vannak a korhatár-besorolások. De most már tudom, hogy csak a pénzt húzza le a cégektől ez az állami hivatal is. Bah...ezek szerint akármit be lehet mutatni, nézheti bárki, lényeg, hogy csengesse be a forgalmazó a megfelelő összeget a kasszába.

Undorító bagázs.
  • Segal
    Ez hihetetlen külföldön miért lehet leadni ha itthon ilyen unatkozó emberek megakadályozzák?
    Amúgy szerintem még így is megérte volna tartani a dátumot sok pröcsögésre vágyó lett volna idehaza /pl én is/ aki beült volna hogy szép nagy vásznon megnézze de beállok az előttem szólok sorába jó lesz az torrentről is itthon...
  • winnie
    "Ennyit a Budapest Filmről "

ez baromira nem a budapest film sara. ők szívják a legnagyobbat ezzel.
  • richard45
    Na menjenek a jó büdös francba, most miért kell így kiszúrni az emberkel. Peidg már be is volt tervezve hogy ezt meg fogom nézni és erre tessék elhalasztják. Ennyit a Budapest Filmről meg a többi sz*ról.
    Hozzá tenném hogy ezzel csak annyit értek el hogy itthon többen fogják leszedni a netről, bár igaz ezek a cam-os verziók nem igazán szoktak jó minőségűek lenni de azért néha akad köztük ami jó, de azért reménykedem hogy még idén leadják nálunk a mozikba és nem teszik át jövőre, mert a Fűrész sorozat az egyik kedvencem és már rohadtul kiváncsi vagyok erre a részre.
  • bladesoft
    És még csodálkoznak ha a türelmetlenebje letölti valahonnan... -.-'
    Ez az hozzáállás amely növeli a p2p letöltéseket.. oké az tény hogy vannak akik ugy vannak vele minek menjenek a tömött zajos moziterembe mikor ingyen letölthetik... de vannak a filmek rajóngói akiknek a mozi még mindig hatalmas élmény(GYürük Úra,Harry Potter Star Wars, Katasztrófa filmes látványorgazmushivők (én is))akik igen is kifizetik a mozijegy árát.Legalább ennyivel tiszteljenek meg minket világpremierek mindenkinek xD
  • rufhus
    Ez már hihetetlen!!! Szánalom a köbön...
  • darXideR
    egyszerűen hihetetlen, hogy minden évben közbejön valami...