Szekeres Viktor

Bemutatták az új Csillagkapu-sorozatot

Miközben mi még mindig a Csillagkapu Atlantisz 5. évadját várjuk, Amerikában pénteken elkezdődött a Stargate Universe, mely már a negyedik Stargate-sorozatnak tekinthető, ha a rövid életű animációs Infinity-t is belevesszük a szériába.

Persze a rutinos rajongók másnap azonnal a nyitány nézettségét keresték a neten, s elégedetten nyugtázhatták, hogy rossznak semmiképp sem nevezhető 2,3 millió tekintette meg a premiert, amely nézőszám, ha az ismétlések és a DVD-felvevők nézettségét is hozzáadjuk az adatokhoz, akkor nagyjából 5 milliós tábort lehet feltételezni.


A sokak által Battlestar Galactica-lightnak tartott SGU 2,3 millió nézős teljesítménye jobb, mint a Stargate Atlantis utolsó pár évadjának átlagnézettsége, de a jelenlegi legerősebb syfy-sorozat, a Warehouse 13 3-4 milliós nézettségénél azért alacsonyabb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JTBM #11
    Nekem tetszett. Az eredeti SG1 hangulata sötét volt, az Atlantis kifejezetten vidám.

    A SGU hangulata pedig nagyon sötét. Eléggé hajaz a BSG-re, szerintem bőven mentettek át onnan ötleteket. De azért remélem, nem lesz BSG, mert nekem az nagyon nem tetszett.

    Mindenesetre kötelező darab, az utolsó "nagy" sci-fi sorozat, ami még életben van.
  • Propkon #10
    Nekem tetszett! Igaz, hogy semmi korszakalkotó, meg eléggé BSG utánérzés. Kicsit talán BSG, Voyager meg Atlantis mix. Mondjuk ettől függetlenül biztos, hogy jó kis évadnak nézünk elébe :)
  • Wittgen #9
    Már van.
  • torcipepe #8
    mikorra várható magyar felirat??
  • cateran #7
    Engem inkább az zavart,hogy olyan Atlantis utánérzés..katonák és tudosok összezárva..miért nem csak katonák? Vagy csak tudosok? Aztán nesze wazz boldogulj...
  • semmikozod #6
    Egy szóban meg tudom fogalmazni: Szürke. Nem nyújt semmi újat. Persze egy Stargate-nél nem várom el, hogy valami korszakalkotót alkosson, de...

    Se nem rossz, se nem jó. Olyan... szürke.
    Milyenek a szineszek? Rendben vannak.
    Milyen a fenykepezes? Rendben van...
    Milyen a látvány? Az is rendben van...
    Milyen a sztori? Az is rendben van...
    Milyen a humor? Az is rendben van...
    ...

    Ez a sorozat annyira adekvált, hogy az már idegesitő. Semmi újat nem nyújtott, de mi a fenét csináljon egy scifi őrült... persze hogy nézzük. :)
  • Wittgen #5
    Nekem nagyon tetszett, sőt ezek az ugrálások az időben (visszatekintések) is nagyon bejöttek. :)

    Azért látszik, hogy a CGI mennyit fejlődött az elmúlt években, itt már nagyon jól meg volt oldva jó néhány dolog. A sorozatban meg szerintem több szerepet kap majd a dráma, szerelem, ilyenek, lévén, hogy csak maroknyian vannak, és nincsenek köztük szuper profik, mint a többi sorozat dokijai, tudósai, kommandósai.
  • djstefi #4
    Jo kis tortenetet alapoztak meg az elso (2)reszben, nekem tetszet.
  • atis78 #3
    Nekem nem tetszett hogy az izgalmas részeket félbeszakítják az előzményekkel már majdnem nekiálltam összevágni a filmet és időrendbe rendezni de szerencsére a vége felé abba maradt így nem vágtam meg amúgy remélem kicsit olyan lesz mint a st voyager akkor nagyon jó kis sci-fi lesz de idáig tűrhető a félbeszakításoktól eltekintve
  • Goaulds #2
    Én tartottam kicsit az SGU tól a szerepválogatás miatt, és voltak pillanatok mikor igazolódott is a félelmem. Bár ha visszagondolok az SG1 első részeire és megláttam O'neill-t azaz "MacGyver-t" is sírtam, nagyon gyermetegen játszották a szerepüket...amibe persze hamar beletanultak. Úgy érzem itt is ez lesz a helyzet, nagyon várom a következő részeket, mit hoznak ki magukból a srácok.