Szekeres Viktor

Itthon nem kell hónapokat várni a Fűrész 6-ra

Miközben Amerikában már a legújabb előzetessel próbálják csúcsra járatni az emberekre október táján rátörő Fűrész-lázat, itthon vagdoshatjuk a centit, hiszen minden egyes nappal közelebb kerülünk a hazai premierdátumhoz, melyet még mindig nem vont vissza a Budapest Film.

Míg Amerikában október 23-ra időzítették minden idők legsikeresebb horrorsorozatának legújabb epizódját, addig itthon még mindig szívósan tartja magát az október 29-re kitűzött premier, s bár tudjuk, hogy a forgalmazók olykor az utolsó pillanatban is változtatnak terveiken, egyelőre nincs jele annak, hogy módosulna a hazai bemutató időpontja.


Az pedig, hogy már októberben láthatjuk a filmet, azt is jelenti, hogy végre kiderülhet, hogy mekkora hatással vannak a letöltők például a Fűrész-sorozat mozis bevételeire, hiszen az előző pár epizód csak januárban és azután kerültek a hazai mozikba, s sokan a warezban látták az okát annak, hogy itthon nem lett akkora siker a csonkolós-kínzós film, mint például az óceánon túl.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alc #11
    Én meg a DVDRip csapatra voksolok!
    Link
  • kakateve #10
    A TS csapat release-i szoktak a leggányabbak lenni. Jó szórakozást hozzá!
  • Dynamic #9
    A Saw theme még mindig üt!
  • winnie #8
    csakhogy ez nem csak a forgalmazón múlik és nem sok hatása van a letöltéseknek a bevételre, mint azt számos példa bizonyította már. sőt, ugyebár a világpremiereket sokkal többen töltik le le itthon, mint például egy r5-ös, eredeti hangos korairipet.
  • Lipi1980 #7
    Előbb utóbb belátja a forgalmazó is, hogy így kell útját állni annak, hogy minél többen töltsék le a szarabbnál fosabb minőségű camerás változatot.

    Egyik résznél én is úgy jártam, hogy (egy havertól kapott) CAM verziót néztem volna meg, de a felénél lekapcsoltam, mert olyan ritka szar minőség volt...

    Ha tartják a kitűzött magyar premier dátumot, akkor mindenképpen moziban nézem meg. De biztos akkor lesz, ha október végén ott ülök a moziban a Fűrész VI. részén :D:D:D
  • nmktheking #6
    ennyire igénytelennek nem kéne lenni
  • AZTA #5
    Kb ugyan ott leszel vele mint ha moziban néznéd mert igaz hogy elég gyenge minoség lesz de ugyis a moziban is kb mindig sötét van ha történik vmi hogy nehogy véletlenül lássál vmit..
    Az meg hogy letöltik az emberek hát ez van.
  • djstefi #4
    jobban varom mint a karacsonyt
  • Vanek úr #3
    Hát ez az; ezért nincs moziban néző. Teljesen mindegy, itthon mikor van a premier, az emberek már hozzászoktak ahhoz, hogy mindent letöltsenek. :(
  • Carloska #2
    nembaj majd szedjük ts be kamerásan jóaz nekünk még mindig :D