11
-
Alc #11 Én meg a DVDRip csapatra voksolok!
Link -
#10 A TS csapat release-i szoktak a leggányabbak lenni. Jó szórakozást hozzá! -
#9 A Saw theme még mindig üt! -
winnie #8 csakhogy ez nem csak a forgalmazón múlik és nem sok hatása van a letöltéseknek a bevételre, mint azt számos példa bizonyította már. sőt, ugyebár a világpremiereket sokkal többen töltik le le itthon, mint például egy r5-ös, eredeti hangos korairipet. -
Lipi1980 #7 Előbb utóbb belátja a forgalmazó is, hogy így kell útját állni annak, hogy minél többen töltsék le a szarabbnál fosabb minőségű camerás változatot.
Egyik résznél én is úgy jártam, hogy (egy havertól kapott) CAM verziót néztem volna meg, de a felénél lekapcsoltam, mert olyan ritka szar minőség volt...
Ha tartják a kitűzött magyar premier dátumot, akkor mindenképpen moziban nézem meg. De biztos akkor lesz, ha október végén ott ülök a moziban a Fűrész VI. részén :D:D:D -
nmktheking #6 ennyire igénytelennek nem kéne lenni -
AZTA #5 Kb ugyan ott leszel vele mint ha moziban néznéd mert igaz hogy elég gyenge minoség lesz de ugyis a moziban is kb mindig sötét van ha történik vmi hogy nehogy véletlenül lássál vmit..
Az meg hogy letöltik az emberek hát ez van. -
#4 jobban varom mint a karacsonyt -
Vanek úr #3 Hát ez az; ezért nincs moziban néző. Teljesen mindegy, itthon mikor van a premier, az emberek már hozzászoktak ahhoz, hogy mindent letöltsenek. :( -
#2 nembaj majd szedjük ts be kamerásan jóaz nekünk még mindig :D -
bcrics #1 1 részt sem néztem moziban,de mivel kedveljük a sorozatot és nem lesz 3 hónapos csúszás így mindenképp moziban nézős lesz,de miért kellett erre a 6. részig várni?...
nah sok szeretettel várjuk a planet 51el karöltve.