Szekeres Viktor

Lagzi Lajcsi saját tévécsatornát indít

A Story Tv rajongóinak rossz hír lehet, hogy Galambos Lajos, a hazai dáridózás állócsillaga (mások szerint "csak" királya) jövő évtől már nem a csatornán fog mulatni és nótázni. Mindenki Lajcsija saját csatornát tervez indítani.

Lajcsi aki, mint azt talán felesleges is leírni, az elmúlt 3 évben a Story-nak készítette a Szuperbulikat, váltani akar és Dáridó Tv néven szórakoztató, mulatós zenei csatornát indítana, sok meglepetéssel készülne rajongóinak és még tehetségkutató versenyt is szervezne. (Természetesen a csatorna műsorainak alapját a TV2-es Dáridó sorozat fogja jelenteni, mely 185 adást számlált annak idején.)

A csatornaindítási terv azért is érdekes, mert a nemrég megszűnt Budapest Tv romjain többek között felmerült egy Lajcsitól független Nóta Tv indításának a lehetősége is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carville #9
    Szégyellem hogy tudom, de Lajcsi lefogyott.
    Így a Hurka+Zene kombó vicc már sajna idejét múlt.
  • Carloska #8
    nah amjd én meg megyek tünteni lagzi tv ellen parlament elé
  • ffxi #7
    Öregedik az ország. Szórakoztatni kell az időskorosztályt :D
  • kalapos01 #6
    Ő csak írja, te olvasod. Tükör van?
  • Balintos #5
    Szeretném megkérdezni a hír íróját: hogy tudsz tükörbe nézni ilyen írások után?
  • bladesoft #4
    Hát elkövetkezett ... Biblia is megirta imhol a vég Lagzi Lajcsi Tv : "Hurka+Zene" csatorna az Apokalipszis első lovasa mely földünket tapossa. Látom a végét az emberi civilizációnak annyi..eljön hát a hülyék paradicsoma
    Én már éreztem akkor amikor a Viva Tvn a 16éves szülinapos gazdagok műsorát láttam.. 2 hétig kómában voltam utánna majd a kóma alatt véletlenül egy nővér a betelefonálos műsoron hagyta a tvt majdnem meghaltam.. 3 órás könyörgés hogy valaki hívja fel öket, a kórteremben fekvő gogatlan kikötözött epilepsziás lerágta karjait majd kiugrott az ablakon..Viszlát igényes szórakozás, pompás sorozatok jó filmek a mocsok ellepi a világot Hurkák sramlik meg aszókásos "aranyeső a családomra haj"... bár meghalnék
  • richard45 #3
    hát igen erre aztán baromira nagy szükség van
  • Wolfi24 #2
    bippo... átérzem a fájdalmadat. Még jó hogy nincs éles tárgy a közelemben, mert még felvágnám az ereimet.
  • bippo #1
    áááááááááá