Szekeres Viktor

Idén is csökkentik a mozijegyek árait

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb filmes kezdeményezése a Moziünnep volt, melyet idén is megrendeznek, s szerencsére az ország legtöbb mozija csatlakozott hozzá, így a közönség több mint 200 filmet nézhet meg kedvezményes áron.

A szeptember 17-20. között zajló országos programsorozat, a Moziünnep hírét a hagyományoknak megfelelően idén is több "nagykövet" viszi majd. A szervezők a közélet különböző területeiről kerestek olyan hírességeket, akik igazi filmőrültek, s így személyes ügynek érzik A Mozi népszerűsítését. Szujó Zoltán televíziós műsorvezető és Cseh Laci háromszoros olimpiai ezüstérmes úszónk örömmel mondtak igent a felkérésre.


Idén premier előtt fut majd Pedro Almodóvar legújabb filmje, a Megtört ölelések, Penélope Cruz főszereplésével, a Családban marad című izlandi film, de olyan független, amerikai produkciókat is megtekinthet majd a közönség, mint A csúf igazság, vagy a romantikus orosz dráma, az Admirális. A Moziünnep kínálatát számos kiegészítő program színesíti: a sztár-jegyszedők mellett a közönség ankét keretében találkozhat majd az 1, a Tréfa és az Utolsó idők című magyar filmek alkotógárdájával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #18
    550 ft lesz, ahol olcsóbb, ott meg amúgyis 200 ft-os jegyel dolgoznak:D bár nemtudom, rég nem voltam cinemacityn kivül más moziba, de ott olyan a minőség is. legalbbb is miskolcon így van.
    az az 500 ft meg nem kevés, lehetne olcsóbb is, monjduk 200.
  • kakateve #17
    Erre felé is van!
    Annak idején még én is mentem. De akkor még nem vehettél két jegyet, csak egyet. Mivel a legjobb helyet akartam, így ismerősöm nem mellettem ült volna, így ő inkább el se jött.
    Ráadásul az újságban is volt ilyen kupon, amit pl. nem akart beváltani a jegyszedő, mondván ő még ilyet nem látott.
  • blitzy #16
    De az is igaz, hogy csak akkor, ha a moziünnep előtt veszel egy teljes árú jegyet és kupont kapsz hozzá, mellyel mehetsz jegyet venni majd a moziünnepen???
  • winnie #15
    a harmadára. 3-4-500 forint lesz egy jegy.
  • Jubei #14
    mennyivel csökkentik a mozijegyek árát 100ft-al kösz nem még mindig maradok a warezolásnál, ja a district 9 meg jó film, de moziba akkor sem fogom megnézni ha olcsóbb lesz a jegy ha nem .
  • winnie #13
    "e idáig mindig mikor ilyen volt a kínálat elég gyengének tünt legalábbis én ezt láttam."

    ezt hogy érted? az év kábé összes filmjét látni lehet, ez nem időszak függő. plusz ugye premier előtti cuccok is vannak, ergó a ditrict 9 is lehet.

    az igaz, hogy azért van szeptemberben, mert az mélypont bevétel tekintetében, de nem csak premierfilmeket lehet nézni.
  • CaptainRumi #12
    ha van arra felé cinema city vagy egyéb akkor semmi gond, mert ők van hogy hónapokig vetítenek egy filmet...
    Nálunk úgy emlékszem nem volt meghatározva hogy melyikre lehet kedvezményesen...minden film olcsóbb volt. Bár nem emlékszem tényleg
  • Victor1103 #11
    Kár hogy nem pont akkor lesz ez amikor a District 9-et vetítik. Pedig akkor 3-szor szerintem biztos beültem volna megnézni:) Az a baj hogy én még ugyan nem voltam ilyen moziünnepen de idáig mindig mikor ilyen volt a kínálat elég gyengének tünt legalábbis én ezt láttam. Mintha direkt olyan időszakra tennék amikor a leggyérebb a felhozatal az évben..:/
  • bippo #10
    a nézőszámot :)
  • akyyy #9
    Én a jegyszedőkre gondoltam, hogy hírességek, "celebek", meg hogy a film alkotói is ott vannak...