Szekeres Viktor

Reboot lehet a Pókember 5?

Miközben a Pókember negyedik részéről még csak annyit lehet tudni, hogy a forgatás valamikor jövő év elején kezdődik és a premier 2011. május 6-án lesz, a Sony Pictures már el is döntötte, hogy ki fogja készíteni a következő két epizódot.

A Variety szerint a szerencsés forgatókönyvíró, aki a Pókember 5-6 szkriptjét írhatja, nem más, mint az a James Vanderbilt, aki eddig a Sötétség leplét, a Kiképzőtábort, az Amazonas kincsét és a Zodiákust írta (jövőre kerül tőle mozikba a The Losers), valamint az elkövetkező Pókember 4 forgatókönyvének első változatát.

A tervek szerint az ötödik és a hatodik rész története valamilyen szinten össze fog fonódni, ezért is döntött a stúdió ugyanazon író mellett. Az azonos főszállal rendelkező sztori egyébként összevont forgatást is jelenthet, ami nem lenne meglepő, hiszen a stúdiónak már régi terve, hogy csökkentse a Pókember-filmek bemutatása közti időt.

Az átívelő történet lehetőségét Vanderbilt a negyedik részre tervezte, de mivel Raimi össze tudta trombitálni az eredeti szereplőket, így a stúdió halasztotta az ötletet. Azonban az, hogy ismét csak képbe kerül Vanderbilt, azt is jelenti, hogy némely ötlete, melyet elvetettek végül a Pókember 4-gyel kapcsolatban, realizálódhat az 5. részben, mely bennfentes spekulációk szerint akár egy reboot kezdete is lehet arra az esetre, ha az eredeti szereplőgárda tagjai nem akarnának újabb Pókembereket forgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Maniello #16
    kellesz?? a-a, nem helyes!! kell, TE KELLESZ NEKEM! más alakban nem használjuk
    am ezeket még nézi vki?...
  • johny777 #15
    Már megint Mari Janet kellesz megmenteni a film végén, és megint Peter és Mare közti bonyodalomról fog szólni. Már az egész pókemberes film egy nagy vicc.
  • Tower Guard #14
    Wazzzeeeeee
  • Chocho #13
    Ez itt még csak spekuláció, kár rajta idegeskedni.
  • xido #12
    Hát ott van a Póklány képregény,amiben Peter meg Mary Jane lánya van...de tinicsajt akarsz nézni lengedezni?:)
  • bladesoft #9
    Mondjuk egy Pókember fia(lánya) történet üthetne. A Pók öröksége. pl:2020környékén játszodna vagy ilyesmi hisz az itt van maholnap.Időbeliség miatt.
  • Etinger #8
    Ennél sokkal alapvetőbb gondok vannak a filmmel. Jellemek hasonlósága nuku a képregényhez képest.
  • bladesoft #7
    LOL
    Mekkora nagy baromság ilyen nézőszám melett kockáztatni akár egy teljes bukást. Milyen izgis lesz hogy "nuklerási rákos pók"(a génkezeltel szenbem) megcsipi egy tini kezét aki hős lesz meg szerelmes ... és ezt újrafeldolgozni csak azért hogy "új arcokat" szeretessünk meg.. hát igazából a maszk mögött ugyse látszik.Ez vagy egy kamu hír vagy a franchise teljes kockáztatása
    Ahelyett hogyha tényleg nem tudják újra összehozni a szereplőket újakat választanának... lenne más.Tuti. Ez a reboot baromság meg viccesen szánalmas.
  • Quantumleap #5
    4/5=négyből öt
  • Quantumleap #4
    Nem tudom, lehet-e reménykedni. A részemről 4/5 csillagos jónak ítélt első két epizód után a a harmadik kétcsillagos gyenge volt. Valahogy nagyon elrontották a forgatókönyvet, a legnagyobb baklövés az volt, hogy belenyúltak Ben Parker gyilkosának kilétébe. De hátha...