Szekeres Viktor

Megnyírbálják a Heroes költségvetését

Ahogy az várható volt, az NBC csatorna nem nézte jó szemmel az egykori listavezető sorozatuk, a Heroes mélyrepülését és a széria gyenge nézettségét úgy próbálják kompenzálni, hogy az eddig kiemelkedőnek számító részenkénti költségvetést erőteljesen megkurtítják.

A hírek szerint ezentúl a készítők részenként mintegy 300-500.000 dollárral kevesebbet költhetnek, de természetesen a tervek szerint a nézők az ezáltal életbe lépő változásokat, spórolásokat nem fogják észrevenni.

A büdzsé csökkentésével a producerek egyfelől egy-két díszlet megépítésétől fognak eltekinteni, csökkenteni fogják a stúdión kívüli és éjszakai felvételek számát, valamint a sorozat mellett executive producer rangban lévő főállású rendezők közül is elbocsátotak egyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #10
    Ebben semmi különös nincs. Szerintem a képességek egy része nincsenek jelen permanens, hanem be kell kapcsolni őket, mint ahogy villám sem jön folyamatosan belőle, csak akkor amikor villámlani akar. Ha pl. kikapcsolhatatlan lenne a szuper érzékeny hallás, akkor már rég szétesett volna a feje, mondjuk a belvárosi forgalom zajától. Anno mutatták is, milyen hatással volt rá, amikor megszerezte a képességet de még nem tudta kontrollálni. Ugyanígy "be kell kapcsolni" a hazugságvizsgálatot is. Mondom, csak szerintem. De így logikus.
  • AZTA #9
    Hát engem pl eléggé zavart az ahogy elkapták..mert ugye ő hallja a másik szivverését meg mellé tudja ha vki hazudik és mégsem vette észre hogy nem a megfelelő emberrel beszél, és aztán azzal a lekvár modszerrel elkapni hogy kap egy szurit az már tényleg vicces volt :D
  • Watchmen #8
    Én azért nézni fogom. Zsebes miatt is kíváncsi vagyok rá.
  • winnie #7
    ja, értem. okés. (az ilyet tévéseknél kreatívnak is nevezik, bár ahhoz az kell, hogy a spórolás okozta szükségmegoldás valóban odaillő és ütős legyen.)
  • Dynamic #6
    Nem feltétlenül az effektek minőségére gondolok, hanem olyan gagyi megoldásokra, mint pl. Szájler akinek egy csomó látványos képessége van, de állandóan az ujjával pisztolyt formálva embereket tapaszt a falhoz vagy a legutolsó rész végén Peter és Nathan harca Szájlerrel, amikor nem mutatnak semmit, csak Klermackó szemét... Hát csodálatos.
  • winnie #5
    nyilván hülyén veszi ki magát, hogy én, mint heroes-t nem néző (de a heroes: unmasked-ot fanatikusan követő) beleszólok, de szerintem messze a heroes-ban voltak eddig a legjobb spec effektek. illetve ott voltak legalább effektek.

    az biztos, hogy pár animáció vagy odavetítés esetében kilógott a lóláb, de attól még rengeteg teljesen jó és még több észrevehetetlen (ergó funkcióját remekül betöltő) effekt volt. szóval első blikkre úgy érzem a heroes-effekteket (lehet, hogy jogosan) ócsárló véleményt, mint azét, aki egy fordítást hord le amiatt, mert kiszúrt benne pár félrefordítást.
  • Dynamic #4
    Hát nem tudom... Eddig is sokszor gagyik voltak azok a jelenetek, amelyek például speciális effektet igényeltek. Tartok tőle, hogy a költségcsökkentés még inkább minimalizálni fogja a látványelemeket. Vagy majd jönnek azok azok a szuperhősök, akik nem villámokkal meg tűzlabdákkal operálnak, hanem pl. látványt nem igénylő elmetrükkökkel?
  • winnie #3
    mondjon jó nagy hülyéket.
  • kakateve #2
    Észrevehető lesz a kurtítás, minden bizonnyal.
    Nekem az első két évad nagyon tetszett, a harmadik eleje maga volt a tragédia. De szerencsére ledaráltam, és a 13 epizódtól nagyon sokat javított. A harmadik évad vége kifejezetten tetszett.
  • Zaraki Kenpachi #1
    "spórolásokat nem fogják észrevenni."

    Háááát ezt erősen kétlem, eddig is sz*r volt sorozat, most meg még szarabb lesz.