Ötvös Tibor

Megvan a Karib-tenger kalózai 4 rendezője?

A jelek szerint megtalálták Gore Verbinski utódját a Karib-tenger kalózai franchise következő részéhez. A Chicago és az Egy gésa emlékiratai rendezője, Rob Marshall kapja a karmesteri pálcát.

Mikor A kör és a Karib-tenger kalózai franchise rendezője, Gore Verbinski bejelentette, hogy elvállalta a BioShock film direktori posztját, sokan megnyugodtak, hogy a Prince of Persia után egy újabb minőségi adaptációt kaphatunk majd kézhez. Ugyanakkor a Jack Sparrow rajongók elkeseredtek, mert ezzel együtt járt az is, hogy Verbinski nem tudja vállalni a negyedik Karib-tenger kalózai filmet.



Mindenesetre a producer, Jerry Bruckheimer nem sokat tépelődött ezen és miután Verbinski hivatalosan is megerősítette távolmaradását, új rendező után nézett. Akit a jelek szerint meg is talált Rob Marshall személyében. A direktor nevéhez eddig mindösszesen kettő darab mozifilm fűződik (Chicago és Egy gésa emlékiratai), ráadásul jelenleg is épp egy musicalt forgat Daniel-Day Lewis, Marion Cotillard, Nicole Kidman, Penélope Cruz, Sophia Loren és Katie Holmes főszereplésével.

Páran már rögtön elképzelték, hogy Jack Sparrow dalra fakad a negyedik filmben, ám a többség még mindig bízik Bruckheimer döntéseiben. Időközben Orlando Bloom bejelentette, hogy nem tér vissza a negyedik filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Na és ha Marshall két filmet rendezett? Verbinski meg hármat a Karib-tenger kalózai előtt (A mexikói, A kör, Egértanya), és egyik sem volt egy remekmű.
  • danyibali #2
    Állítólag lesz öccse is (az apja mellett)!
  • cS6Szi #1
    "Időközben Orlando Bloom bejelentette, hogy nem tér vissza a negyedik filmben."
    Hát ennek szívből örülük, mert az összes részben útáltam a karaktert akit játszott. Annyira kis b*zis fiút játszott hogy az hihetetlen.
    Amúgy meg nem tom, hogy jól hallotam-e de ez alapból Jack Sparrow film lesz. Tehát róla és néhány új karakterről fog szólni. Volt olyan pletyka hogy előzmény film lesz de majd kiderül.