Szekeres Viktor

2010-ben Johnny Depp ismét Jack Sparrow lesz

Eddig csak azt lehetett tudni biztosan, hogy a Karib-tenger kalózai folytatódni fog a 4. (és valószínűleg az 5-6. résszel), a Comic Conon azonban hivatalos forrásból már azt is tudni, hogy a készülő film premierje sincs már messze.

Oren Aviv, a Disney produkciós részlegének vezetője San Diegóban jelentette be, hogy ha minden jól alakul, akkor már 2010. első felében, tavasz vége felé elkezdik forgatni az új Karib-tenger filmet. Ez a forgatási dátum 2011-es nyári premiert vetít előre.


A Disney a negyedik résszel természetesen egy újabb trilógiában gondolkodik, de egyelőre csak az első részt fogják elkészíteni, s a bevételek függvényében fognak később határozni arról, hogy, mint legutóbb, a trilógia 2-3. részét egyszerre forgatják-e le. Aviv elmondta, hogy nem még nagyobb, még látványosabb filmet terveznek, hanem Jack Sparrow gyökereihez, magához a karakterhez kívánnak visszatérni.

Hogy ki fogja rendezni a filmet, még kérdéses, hiszen az előző 3 direktora, Gore Verbinski többször is elmondta, hogy ő nem érdeklődik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bermuda3 #8
    én nagyon bírom a figurát amit játszik :) szerintem nem kérdéses, hogy bevételügyileg sikeres lesz a film, és a sztoriját tekintve sem fog elmaradni az előző részektől. nekem tetszett hogy viszonylag bonyolult volt és tényleg figyelni kellett, voltak váratlan fordulatok estébé. ha lesz folytatás, akkor igyunk barátim juhúú :D
  • CaptainRumi #7
    nyilván nem jön...ahogy Jack Sparrow sem...
    de a stúdiók mindig mondanak egy a rajongók számára kecsegtető időpontot amit majd eltolnak egy évvel.
  • boomsly #6
    Sztem Depp a narkós éveiből merített ihletet Sparrow figurájához.
    Nagyon élethű
  • 536134 #5
    Te is tudsz irni vazze: Barman :D (más szóval kocsma man , dugi man, ...oké befejeztem :D)
    Hát mit ne mondjak nagy lelkesedéssel várom ezt a részt, szerintem valami olyasmi is lesz benne hogy "hopp belelőttem a fekete gyöngybe a mágikus mittomén ágyúmmal de remélem van biztosításod mert ahogy látom ez itt fog elmerülni ^^" vagy vmi ilyesmi biztos lessz! de meg kell jegyezni a 3. rész végén egy tutajjal indult el vagy mittomén mivel a kövi kalandra! (ja meg persze vitte magával a rumos üveget!)
  • Etinger #4
    Nem tudom Barman jön.e addigra...
  • Butterbean47 #3
    hmm jöhet
  • CaptainRumi #2
    hát ha ez igaz és elkészül 2011 re és be is mutatják akkor 2011 kemény év lesz.
    Harry Potter... A hobbit... Batman folytatás stb stb.
  • kissssss #1
    hóbortos kalóz pajtás visszatér :-D nagyon helyes az már egy másik kérdés hogy a fekete gyöngy hajóját mag tudja e még tartani XDXDXD