Szekeres Viktor

A legújabb Stargate Universe előzetes

A Syfy Amerikában már októberben bemutatja az új Csillagkapu-sorozatot, a Stargate Universe-öt, melyen szép lassan csordogálnak a promói, sőt, a készítők a szereplőkkel leforgatott interjúkkal is teleszórták a netet. És persze a tévénézőket sem hanyagolják, hiszen megérkezett a legújabb előzetes.

Sajnos a promó ismét csak fél perces, de újabb és újabb jelenetfoszlányokon keresztül egyre közelebb kerülünk a sorozat hangulatához, s nagyjából már megtudjuk állapítani, hogy mire számítsunk, ha eljő a premier.


A készítők elmondása szerint az SGU-t úgy akarják elkészíteni, hogy minden eddiginél karakterközpontúbb legyen, amivel azt is el tudják érni, hogy a néző még jobban törődjön a karakterekkel, s ennek megfelelően reagáljon, ha valamelyikre váratlanul lecsap a Kaszás. Mert állítólag ebben a Csillagkapu univerzumban senki nem lesz biztonságban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • polarka #11
    Ha BSG-s lesz, akkor tuti nem nézem.
  • Athor #10
    Akármilyen is lesz, én tuti nézni fogom.
  • Banderas1990 #9
    Hát szerintem ez az eddigi legjobb előzetes. Mint másoknak nekem is megvannak a kételyeim a sorozattal kapcsolatban, de nagyon várom. Ahogy Justin Louis is elmondta az interjúban a készítők nem akarták az előző 2 sorozatot másolni(mert az SGA tényleg húzott az SG-1 felé, bár ezzel nem volt baj) és inkább valami újat mutatni.

    Szerintem az, hogy az egész kapu forog nagyon durva, na és, ahogy Hammond is elmondta(RIP Don S. Davis): "Spinning is so much cooler than not spinning"
    Egyébként az SGU-t már annyi sorozathoz hasonlították, hogy az már hihetetlen.

    Szóval várjuk meg az októbert, én kíváncsian várom és szerintem folyamatosan nézni fogom az SGU-t.
  • cateran #8
    "Amúgy O'Neill tábornokot semmi sem pótolja, SOHA :) "

    /signed
  • SW0RD FISH #7
    Most akkor az egész csillagkapu forogni fog? Mert ez így elég gagyi. Meg csak nekem tűnt fel, hogy az átlag életkor eléggé lecsökkent? Mondjuk a jó bigék végett nembaj, de egy ilyen filyataltól nem lehet valami nagy alakítást elvárni.
  • CybeRick #6
    Annyi mindent írtak már össze az új SG-U-ról, hogy jó lesz ha már végre elindul. Akkor letisztul a "köd" :)
    Annak idején a SG-A is vegyes fogadtatásban részesült. Soha nem lesz már olyan az SG mint az SG-1 idején volt. Ez már egy modernebb vonal lesz. A most felnövő generáció saját SG-je, persze próbálják megtartani a régi fanokat is. Remélem sikerül nekik. Az új színászgárdából az idősebbek már bizonyítottak sci-fi-ben is.
    ÉS igen, erősen BSG szaga van a dolognak, de én így is szeretni fogom, mert a BSG is megérdemelte hogy szeressük.
  • Ahoy #5
    Direkt megnéztem, egyetlen egyszer nem mosolyognak egyik trailerben sem. Paráztatás lesz ez keményen.

    Persze nemfeltétlenül rossz, csak más mint eddig.
  • Ahoy #4
    Úgy értem ezt, hogy alapból olyan sötét horrornak tűnik az egész a tréler alapján... ellentétben azzal, hogy az SG sorozatok eddig a humoron alapultak, és ezért is szeretjük nagyon sokan... O'Neill fanyar humora,Sam Carter brilliáns bája, de ottvan T'ealc fa arca is :) Atlantiszban meg a kiállhatatlan Rodney-t nagyon eltalálták szerintem... No meg Teela jó nő :P

    Szóval az, hogy soha nem tudták komolyan venni a veszélyeket, és mindig volt valami szórakoztató az egészben a sok nyomasztó, depressziós, sőtét scifi sorozat mellett... Na ez volt az, ami kiemelte az SG-t, a többi közül.

    Félek, a trailer alapján ez is ilyen menekülős, paráztatós, lelkizős sorozat lesz :/

    Na majd meglátjuk
  • Ahoy #3
    Ahogy láttam, eléggé más a hangulata mint az SG1-nek meg az Atlantisznak... :(
    Olyan battlestar galactikás nem?

    Amúgy O'Neill tábornokot semmi sem pótolja, SOHA :)
  • Cekrény #2
    majd meglátjuk...