Szekeres Viktor

Spielberg ufós, posztapokaliptikus tévésorozata

Maga a világégés utáni zsáner, a posztapokaliptikus műfaj mindig is népszerű volt a nézők körében, mégsem készül olyan sok film és sorozat, mely a témával foglalkozik. Talán a költségvonzat az oka? Mindenesetre a Legenda vagyok és a Wall-E mozis sikere miatt is meglepő lehetett a Jericho bukása. Talán majd a legújabb próbálkozás?

Steven Spielberg producerként fog részt venni egy új, egyelőre cím nélküli posztapokaliptikus sorozat készítésében, melynek forgatókönyvet a Ryan közlegény megmentését is jegyző Robert Rodat írja. A sorozat a földönkívüliek támadása utáni Földön játszódik, a világméretű pusztítás után fél évvel, amikor is ellenálló harcosok egy csoportja próbál társakat toborozni és felkelni a megszálló idegenek ellen. A harcosok vezérét a Vészhelyzet Carter doktoraként is ismert Noah Wyle fogja alakítani.

Ami meglepő (s ez lehet pozitívum, de negatívum is), hogy a sorozat nem networkre, vagyis országos szinten fogható adóra készült, hanem kábelcsatornára, a TNT-re. Ennek többek között az is lehet az oka, hogy Noah Wyle már korábban is feltűnt a TNT-n, hiszen a Titkok könyvtára-filmek mindig is nagy nézettséget hoztak. A tervezett sorozat pilotját ősszel fogják forgatni, s a TNT ennek megtekintése után fogja eldönteni, hogy van-e annyi potenciál benne, hogy kiadják az első évad elkészítésére szóló megbízatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alfa Of NS #7
    Mondjuk Noah Wyle-nak kicsit túl ártatlan, gyerekes a pofája egy ilyen filmhez.
  • Athor #6
    Várós.
  • immovable #5
    Majd letöltöd mit számít. :)
  • scagnetti #4
    Jól hangzik, csak ne kerüljön a süllyesztőbe, mint a Jericho. Pedig abban is volt nem kevés potencia.
  • winnie #3
    annál jobban nem is hangozhat. mondhatják azt, hogy "fuck", meg mutathatnak be csúnyaságokat. sőt, cigizhetnek is.
  • kissssss #2
    rosszul hangzik csak kábel tv-n? :-/
  • immovable #1
    Jól hangzik.