Szekeres Viktor

Van hozzá képünk: Heroes 4. évad

Mint a Messiást, minden bizonnyal úgy várják a Heroes folytatását azok, akik az eddigi 3 évadot végigélvezték, s hasonló lehet a helyzet azon nézőkkel, rajongókkal is, akik valamelyik fejezet során kiábrándultak a szuperhősös sorozatból.

Írók cserélődtek, szereplők haltak meg, új irányt vesz a sorozat, tehát még utóbbiaknak is van remény. Ahogy az várható volt, a szereposztásról szóló hírek után elkezdtek szállingózni a netre az első lesifotós fényképek is, hiszen a Heroes elég gyakran él a helyszíni forgatások adta lehetőségekkel.

Klikk ide! Klikk ide!

Mint az a képeken is látható, ezúttal Claire (Hayden Panettiere) jeleneteiről készültek fotók, melyek a főiskolán játszódnak, s az egyik képen fel is tűnik a szobatársát alakító Gretchen is, akinek a bőrébe a Kaliforgiából ismert Madeline Zima fog bújni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #10
    ahogy mondani szokták, a hülye okoskodik, az okos hülyéskedik...

    ;)
  • winnie #9
    már leírták pár helyen, hogy ez miért nem valósítható meg.

    (illene tudni, hogy az, ami valaki szerint plothole, más szerint 100-féleképp igazolható. spanyolviaszt nem szokás felfedezni.)
  • AZTA #8
    Tudom hogy már unjátok, de azért csak beírom ide is.. szal hiába csűrik-csavarják a dolgot, azt a tényt nem tudják megmásítani hogy Claire és Sylar vérével bárkit fel lehet támasztani :D Szóval lehetne annyi esze Clairnek hogy ha annyira segiteni akar a világon mint 2. meg 3. évad végén - elején akkor mehetne szépen sorban a korházakba halottakat támasztani felfelé :D
  • winnie #7
    sorozat. lehet minden rész akciódús. miért ne lehetne? ellenben attól, hogy valami akciódús, nem biztos, hogy jó.
  • pasy01 #6
    Sorozat. Nem lehet mindent rész extra akciódus! ÉN nézem, és nézni is fogom! Szeretem!
  • scagnetti #5
    Tényleg voltak unalmas és felesleges részek a 3 évadban, de én még mindig szeretem a sorozatot.
    Kíváncsian várom a folytatást.
  • wolruf #4
    Szerintem még mindig jó, még mindig érdekes. Igen, én nézem :)
  • blitzy #3
    SPOILERES

    Az utolsó évad, vagy fejezet már gyatra volt. Petrelli papa haláláig volt frenetikus a sorozat, onnantól, mikor azzal a "Szökés-Fegyencjárat" kezdéssel újítottak, elvesztette a lendületét és hangulatát. Családi szappanopera lett belőle, üres, semmitmondó epizódokkal, üresjáratokkal (pl. Petrelli mama múltidézése húgáról, sírásás), egyedül a végét pörgették fel a kis csatával és a csavarral. De csak azért, hogy a megmaradt rajongókat még ott tartsák a következő évadra. Számomra egyetlenegy sorozatnak nem hervadt eddig a hangulata és lendülete, és az a LOST. A Hősök bírta vele a tempót egy ideig, mostanra már kifulladt. Pedig lehetne még benne fantázia. Úgy tűnik, az írógárda lecserélése nem tett neki jót.
  • Mentoloshurkaka #2
    Nézi ezt még valaki?
  • bertino #1
    hű meg ha