Ötvös Tibor

Kész az Indiana Jones 5 történetvázlata

A Transformers: A bukottak bosszúja marketingkörútján a film sztárja, Shia LaBeouf lenyilatkozta, hogy Steven Spielberg már kitalálta a következő Indiana Jones film sztoriját, a Wall Street folytatása pedig A pénz sosem alszik címmel készül.

A Transformers 2: A bukottak bosszúja az idei nyár - vagy talán az év - egyik legnagyobb sikervárományosa, az előrejelzések szerint még az idei év eddig legjobbját, a Star Treket is lazán beelőzi majd. Ez a nem is olyan távoli jövőben kiderül, ám addig is van miről csámcsogni Shia LaBeouf rajongóinak.



A színész ugyanis egy interjúban elárulta, hogy mielőtt eljött volna Angliába, Steven Spielberg arról tájékoztatta, hogy már lefektették a sztori alapjait és már "csak" finomítani kell rajta. Az ötödik Indiana Jones film bejelentése nem nagy meglepetés, hiszen a Kristálykoponya királysága 2008. második legjövedelmezőbb filmje volt (786,6 millió dollár), ráadásul Spielberg már a bemutató óta lebegtette a következő film ötletét.

Mindenesetre George Lucasnak is rá kell bólintania és mint tudjuk, a szakállas Jedi-mester már a negyedik epizódnál is sokat hezitált. LaBeouf azt is elárulta, hogy valóban leszerződött a Wall Street folytatásához, melyet majd A pénz sosem alszik címmel kereshetünk a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #16
    Nekem is nagyon tetszett a 4, főleg a klasszikus hangulat felidézése miatt. Várom az 5. részt, Lucast meg rúgja seggbe valaki, hogy bólogasson!
  • Athor #15
    Engem csak az egymás hátán az ég felé törő hangyák zavartak egy kicsit... de jól mulattam rajta. Bejött a 4., várós az 5.
  • nessboth #14
    Indy 4-el az volt a gáz, hogy baromira nem vette komolyan magát! Hangyák, majmok rész nagyon gagyi volt (még a CGI is) tök felesleges volt benne Mac, Marion, Oxley...
  • Zombee #13
    Igen, történelem is. Mindkettő a kereszténység régóta elveszett ereklyéje, aminek felkutatására rengeteg expedíció indult. Hogy valóban léteztek-e, más kérdés, de megtalálni sokan akarták. Ma már nyilván csak történelmi szempontból lennének fontosak, de egy mélyen vallásos korban a frigyláda és a Grál tulajdonosának mindenféle varázserő nélkül is óriási hatalmat biztosított volna.
  • Aldo Moro #12
    Szóval: jó volt az Indy 5, csak nem kellett volna ufo és a lebüff gyerek.
  • Atyuska #11
    Most akkor Indy 5 vagy Wall Street?
    Kedves cikkíró, halvány fogalmad azért van, hogy miről is írtál? Miért kevertél össze két teljesen más filmet? csak azért mert lehetséges, hogy közös lesz bennük egy szeeplő?
    Miből gondolod, hogy akit érdekel az Indy 5 azt érdekli a Wall Street?
  • CaptainRumi #10
    na...kellemesen csalódtam a kommentekben :D Szinte egy negatív vélemény sem hangzott el.

    Szerintem is méltó volt a trilógiához némi túlzásokkal amik elnézhetők (indán lógás stb)

    Szóval igaz hogy a negyedik kicsit Sci-Fi irányba ment...de ha belegondoltok mindegyik rész hiedelmeken alapult... a kristálykoponyák tényleg léteztek és tényleg különleges képességeket tulajdonítottak nekik. Az Ufok bevonása egy kis hab volt a tortán mint pl a "szellemek"? kibúvása a frigyládából.

    egy szó mint száz én várom az ötöt...minél elöbb. és ismét ruszkikkal :D
  • xido #9
    Azért nem volt rossz a family dolog így,hogy állandóan szekálták egymást..meg azok a Harrisonos pofák:))

    "Á jó gyerek,csinálja csak amit szeretne,nem baj,ha ott hagyta a sulit..
    A te gyereked.
    Hogy engedhetted,hogy ott hagyja a sulit??!"

    (Nem szó szerint idézve)
  • Reg5 #8
    Sztem meg pont az Indy's family dologgal rontották el. Az már csak hab a trotán, hogy néhány üldözést a korábbi filmekből reamekeltek. Na és persze volt 1-2 jelent amin majdnem elsírtam magam a "történet" bárgyúsága miatt.

    Ezektől függetlenül persze várom az 5. filmet, de az elvárásaim koránt sem akkorák mint a 4. filmnél :(
  • sandor8206 #7
    sztem is méltó a trilógiához, sok haverommal beszéltem és az Indi 4 szerintük is ami a régi filmekhez képest az újnak is sikerült felidézni a HANGULATOT, most nem a sztoriról van szó. Mert őszintén én is jobban örültem volna kevésbé sci-fisnek. Hanyagolták volna az alieneket+a végén az UFÓ-t talán nem osztaná meg a jónépet. De a lényeg számomra, hogy film nézése közben az jutott az eszembe, igen sikerült Lucasnak és Spielbergnek, ugyanaz az a feeling, csak a vége ne lett volna ET-vel :-)
    Szóval én nem izgatom magam az 5-tel kapcsolatban jó lesz, főleg ha lehet hinni a híreknek, hogy újra valami keresztény vagy "történelmi" téma lesz feldolgozva!
    Indi 4 méltó folytatás lett, bár nekem is legkevésbé ez tetszik a filmek közül, de az alien-style végett nem a minőség végett. Bár érthető miért ez lett, Indi-filmek mindig B-filmek voltak, A-listásan elkészítve, ez meg az 50-es években játszódik amikor tobzódott halivúd az alienektől és a hidegháborútól, tökéletesen sikerült ez az új film is.