Szekeres Viktor

Már nyáron folytatódik a Lost - Eltűntek

Érdemes azon elmerengeni, hogy egy egykor rekordnézettséget hozó sorozatból hogyan lett egy nyári eltüzelésre ítélt produkció. Vajon a csatorna nem mérte fel helyesen a nézői igényeket? Vagy a nézők számítottak másra a sorozattal kapcsolatban?

Egy biztos: Amerikában még alig fejeződött be a sorozat 5. évadja, de máris mindenki láthatja idehaza is, köszönhetően az RTL Klubnak. Természetesen az AXN-t nézők minderre csak legyintenek, hiszen ők már javában a szezon közepén járnak, de egyelőre az egyik legprímább sorozatkínálattal rendelkező kistévé maximum 50-60 ezer nézőjével nem nagyon rúghat labdába az itthon (az AGB-adatok szerint) legnézettebb RTL Klubbal szemben.

A hajdan péntek esténként sugárzott Lost - Eltűntek az RTL-en továbbra is vasárnap délutáni csemege fog maradni, s a tervek szerint július 5-től kerülhet képernyőre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #30
    1 kivételem van, a House. De azt is a sztori miatt nézem, az esetekre nem is emlékszem. Ott pl. szerintem erősödött az 5.szezon (nekem legalábbis jobban tetszett), mert elvitték ebbe az irányba.
  • bippo #29
    Nem gyakori, de most winnie pártját kell fognom. Teljesen normálisan leírta a véleményét. (Néha engem is kiakaszt), de most semmi ok nem volt letámadni.
    Engem is zavar, hogy most már minden hírben ott virít, hogy a többség úgyis letölti. Igen, a mi környezetünkben (mondjuk sg olvasók/fórumozók) a többség letölti, de a Magyarország tv néző lakossága ennél kicsit nagyobb.

    Hogy a Losthoz is hozzászóljak: utolsó 2 évad számomra is kicsit hullámzó teljesítményt nyújtott. Volt nagyon jó rész, de volt nagyon rossz rész is (már vártam, hogy vége legyen). Első 3 szezonban nem nagyon volt ilyen.
    És igen, el kell fogadni, hogy sokan abbahagyják, ha kimarad egy rész, mert nehezebb érteni a többit. Pl. én sem szeretek emiatt TVben nézni szerializált sorozatot nézni, pedig azokat szeretem, ez epizódosokat nem. A TVnézők többsége viszont pont fordítva van vele, mert bármikor bele tud nézni egy részbe.
  • andi0811 #28
    "nagyon felszínes, aki a stíluson akad fenn. a stílus az a ruha, amit viselsz. de nem az a lényeg, hanem te magad, aki viseled."

    "Le style, c'est l'homme." - "A stílus maga az ember." (Buffon)
  • winnie #27
    ja, ez lemaradt. az egy dolog, hogy warez. nem warez. ebben lehet nem egyetérteni. de a vicces, hogy leírtam, hogy semmi dvd-vásárlásról nem volt szó, akkor nem az a válasz, hogy "sorry, ezt benéztem", nincs mea culpa (nem mintha elvárnám), csak ennyi:

    "Gondolom te ebbe a kategóriába biztos nem tartozol bele vagy ezt mialapján döntöd el?" és mellette egy kékfej és lámajel. azóta gondolkodom, hogy az az aláírás-e:)
  • winnie #26
    és az előző komment folyományaként.

    " a kioktató, másokat lenéző, "egyedül csak én tudhatok mindent, mindenki más hülye" stílusa."

    ez csak te gondolhatod így. én is tévedhetek. tévedek is. nyilván mondok hülyeséget, el is várom, hogy kijavítsanak. sőt, azt vélem, hogy más is így gondolkodik. mármint, ha mond valamit ÉS hülyeség, akkor elvárja, hogy kijavítsák, hogy ne maradjon szégyenben.

    ld. Victor1103. mondott egy butaságot. én kijavítottam.

    és ez benne a szép. én egyáltalán nem hiszem, hogy én tudhatok mindent - azonban az, akinek nem tetszik, ha ellent mernek mondani neki (valljuk meg, nagyon kevesen teszik), meg van arról győződve, hogy én hülyeséget beszélek és neki van igaza.

    hümme-hümme. inkább fordítva kéne állítanod a dolgot. (érdemes visszaolvasni.)

    "És ha már ilyen sokan mondják ezt, akkor talán jobb lenne, ha winnie végre észrevenné, hogy az emberek nem szeretik ezt a stílust, bármennyire is okos dolgokat is mond."

    nagyon felszínes, aki a stíluson akad fenn. a stílus az a ruha, amit viselsz. de nem az a lényeg, hanem te magad, aki viseled. a mondandót kell kihámozni a stílusból. a stílus arra van, hogy felfigyeljen rá az ember, hogy rezonáljon a mondanivaló. ha nem provokálok, akkor nincs visszhang és elsikkad.

    de hogy a kérdésedre reagáljak.

    "És te biztos vagy benne, hogy mindig neked van igazad??? Mert ha igen, akkor igazán irigylem az önbizalmadat! Nekem is elkelne belőle egy kicsi!"

    ezt mondom. nem csak, hogy nem vagyok benne biztos, de tudom, hogy nincs mindig igazam. láttad, hogy mit írtam: "minden alkalmat meg kell ragadni, hogy az ostobaságokra reagáljunk. nekem, neked, mindenkienk."

    nekem. neki. mindenkinek. nem csak "nekem".

    a gáz az, hogy nekem nagyon ritkán jelzik, hogy "hahó, butaságot mondtál, mert..." - és gondolom nem azért, mert mindig igazam van, hanem azért, mert

    (és akkor itt megint példához nyúlok. ld, amikor javítottam a kollegát. nem kezd el elmélkedni, hogy mit látok jól és mit nem, hanem azzal indít, hogy "Remélem most erre jól elélveztél hogy így oszthattad az észt." meg "annak nagyon örülök hogy neked olyan kurva sok pénzed van"

    lehet így vitatkozni?
  • winnie #25
    "Gondolom te ebbe a kategóriába biztos nem tartozol bele vagy ezt mialapján döntöd el?"

    magamról nem döntöm el, mert elfogult lennék (szeretném, ha nem oda tartoznék, de nem ezen múlik). majd mások eldöntik.

    a nagyobb baj az, hogy sokan ezt eldöntik magukról. és még véletlenül sem úgy döntenek, hogy abba a kategóriába tartoznak. ez a különbség. a buta ember általában nincs tisztában azzal, hogy buta.
  • andi0811 #24
    Talán azért meg az állandó beszólogatás, mert az embereknek nem tetszik a kioktató, másokat lenéző, "egyedül csak én tudhatok mindent, mindenki más hülye" stílusa. És ha már ilyen sokan mondják ezt, akkor talán jobb lenne, ha winnie végre észrevenné, hogy az emberek nem szeretik ezt a stílust, bármennyire is okos dolgokat is mond.
  • FoodLFG #23
    Nem értem miért kell winnienek állandóan beszólni.
    Nekem pl tetszik, hogy viszonylag logikusan megindokolja amit mond.
    Legtöbbször nem tudom megmondani, hogy mennyire van igaza, ezért lenne jó, ha mások is kifejtenék a véleményüket, úgy talán több mindent le lehetne szűrni a témából. De ehelyett csak beszólogatás megy. :S
  • 1Obi1 #22
    Azért a negyedik évad óta hatalmas kritikai sikert ért el a Lost.
  • andi0811 #21
    "észt osztani muszáj, hiszen az átlagIQ nagyon alacsony a magyar neten, ebben szerintem egyetérthetünk (max abban nem, hogy ki viszi le). minden alkalmat meg kell ragadni, hogy az ostobaságokra reagáljunk. nekem, neked, mindenkienk."

    És te biztos vagy benne, hogy mindig neked van igazad??? Mert ha igen, akkor igazán irigylem az önbizalmadat! Nekem is elkelne belőle egy kicsi!