Szekeres Viktor

A Lost és a Prison Break nyomdokaiba lép a Heroes

A Heroes már közel sem ragyog régi fényében Amerikában, ám még mindig az egyik leginkább kitárgyalt sorozat a neten, így nem is csoda, hogy míg más szériák új szezonjáról alig találni hírt, addig a Heroes-szal kapcsolatban minden nap kapunk valamit.

Az érkező új szereplőkről, élükön Robert Knepperrel és Ray Parkkal, már írtunk, most viszont, az új, a bosszú tematikáját középpontba helyező, Redemption alcímet viselő fejezet címeivel kapcsolatban érkezett pár elhanyagolhatónak tűnő morzsa, melyekbe a fanatikus rajongók akár regényeket is képesek belelátni.

Érdekes módon az új évad első részének címe Orientation lesz, ami ismerősnek tűnhet a Lost és Prison Break-rajongóknak, hiszen mindkét sorozat ellőtte már egyszer a címet, előbbi a második, utóbbi a harmadik szezon elején. Ugyancsak kiszivárgott a második epizód tervezett címe is, mely Jump, Push, Fall lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gabesz012 #7
    ?? Aki nézi a sorozatot, az tudja miért tűnik el a sziget, adtak rá (áll) tudományos választ. A második kérdést meg főleg nem értem. Nem tűntek ők el sehova, ott vannak, ahol (a szigeten)...
  • torcipepe #6
    a sziget ami eltűnik az vajh mi?? nem voltak már ígyis eléggé eltűnve??
  • gabesz012 #5
    Na igen, ez az idióta csavarások mindenre igaz lehet, csak a Lost-ra nem. Egy példa: a 3. évadban volt egy rész (Flashes before your eyes), ami akkor elég érthetetlen volt, de most az 5. évadban látottak után teljesen értelmesen illeszkedik a Lost univerzumába. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy érzésem szerint Lindelof-ék már az 1. évadban tudták, hogy mi lesz a sorozat lezárása a 6. évad végén... Igen, valóban voltak időhúzó részek, de a 100-ból max 10-re mondanám ezt. Ezzel szemben a Heroes-ra már mondanám, hogy unalmas, ahogy húzzák. Persze ez egyéni nézőpont (de hülyeséget azért ne írjunk; az egy dolog, h nem nézed/nem tetszik neked a Lost, de ne állíts róla olyat, ami nem igaz).
  • LestatVenom #4
    Mi a lost az töretlenül awesome. Míg a pb-t és a heroes-t le lehet húzni a wc-n.
  • 1Obi1 #3
    Háh, jó vicc.
  • torcipepe #2
    az elkeveredettekkel és a szőkéssel szemben ezt lehet sokáig folytatni, ugyanis nem kellenek bele olyan idióta csavarások, mint azokban voltak.
  • kakateve #1
    Arra asszociáltam, hogy a két sorozathoz hasonlóan, ennek is bejelentik, hogy mikor lesz vége. Erre kapok egy ilyen semmitmondó böszmeséget. Nagy cucc, hogy az Orientation címet itt is felhasználják.