Szekeres Viktor

A Fűrész 8 lesz az utolsó rész?

Bár azt eddigi is sejteni lehetett, hogy minden idők legsikeresebb horrorsorozata, a Fűrész addig marad a mozikban, míg nem kezd lanyhulni az 5. rész után is hatalmas érdeklődés, Tobin Bell, a népszerű Jigsaw alakítója elmondta, hogy talán a 8. rész lehet az utolsó.

Ki hitte volna, hogy ausztrál alkotók egy aprócska filmjéből ilyen nagy durranás lesz, mely olyan klasszikusokat szorít le a listák éléről, mint a Halloween vagy a Rémálom az Elm utcában. Ezek sokadik folytatásaira merészség lenne az "anyagi siker" címkét aggatni, azonban a Fűrész esetében még az ötödik felvonás is pazarul teljesített, hiszen a 10 millió készítési és 30 milliós marketingköltség mellett bevételi oldalon 56 millió Amerikában és 56 millió, a világ többi országában szerzett, dollárt lehet feltüntetni.

Tobin Bell az E3-on, ahol a Saw-játékot promózta, nyilatkozta, hogy hallotta azon pletykákat, melyek szerint a Fűrész 8. lesz a lezárás, de sietett megjegyezni, hogy a szórakoztatóiparban mindig óvatosan kell kezelni a lezárásokra utaló kitételeket. Egy biztos Bell elmondása szerint, hogy a tervek alapján a 8. részt fogják utolsó fejezetként kezelni a készítők és a színész érdeklődve várja, hogy a Nagy Rejtvény megmaradt darabkáit is megtöltse tartalommal, hiszen vannak még olyan részletek, amiket senki sem látott.

Persze Bell is realista, hiszen hiába forgatták már le a Fűrész 6-ot és hiába tartanak jelenleg a Fűrész 7 előkészítésének kellős közepén, minden a bevételektől függ, de a lényeg, hogy ha marad még elmesélnivaló jó történet, akkor sosem baj, ha nyílik lehetőség azt megosztani a közönséggel is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #31
    szerintem hadilábon állsz a siker fogalmával. a pármilliós film 50-80 milliós bevétele, moziforgalmazása siker, de a mindenki által ócsárolt, 10-20M-s bevételt hozó, a világon általában csak videón megjelentett folytatásokra nem a "siker" szót illene aggatni.

    az meg, hogy a jason x visszahozta volna a befektetett tőkét hogy számoltad ki...
  • Zombee #30
    A cikk szar, a Péntek 13, Rémálom és Halloween folytatások éppúgy anyagi sikert értek el, egyedül a Jason X volt, ami épphogy a befektetett tőkét visszahozta, a többi többszörös hasznot hozott.
  • winnie #29
    én meg azt nem tudom megérteni, hogy valaki azt hiszi, hogy a rajongó húsdarálásért rajong:) (nem mellesleg, szerintem ezt lenne a legkönnyebb megérteni, hiszen mekkora népszerűségnek örvendenek a neten a húsdarálós IRL videók, halálok...) szóval, ha valamit, akkor ezt még meg lehetne érteni napjainkban. én speciel minden gore nélkül meglennék a fűrész filmekkel, akkor is bejönnének.
  • feriland #28
    nem csak az öldöklésről van szó, de erről fölös vitatkozni, van akinek bejön van akinek nem, ezvan

  • 1Obi1 #27
    Nem azt írtam hogy aki szereti a Fűrész filmeket az már beteg. :)
    Csak nem tudom megérteni hogy hogy lehet több órányi tömény húsdaralásért rajongani. Valamilyen szinten szomorú hogy a mai fiatalság azon szórakozik ahogy más embereket kínoznak.
  • feriland #26
    biztos van ilyen is, de annak ellenére hogy nagyon szeretem a Fűrész filmeket, nkm egyáltalán nincsenek ilyesféle holmijaim otthon. Húscafatok és művér helyett akváriumom van otthon....szóval...elég gáz, hogy a legtöbben azt hiszik, aki ilyen filmeket szeret, az már beteg ember...LoL
  • 1Obi1 #25
    A demokrácia melegágyában vagyunk(NOT), mindenki leírhatja a véleményét.
    Én utálom a Fűrész-szériát. Nem horror, nem félelmetes, csak undorító és beteges. Nem tudom mi értelme van azt nézni, ahogy 1,5 órán át szenvednek az emberek. Nem jobbak a Fűrész filmek mint a '80-as évek B-kategóriás trash horrorjai.
    Azt se tudom hogy miként lehet rajongani egy olyanért mint a Fűrész. Képzelem ahogy tele van a rajongók polca olyanokkal mint 2 kiló műagy, egy zacskó forró művér, a kollekció csúcspontja persze a lakás egészében ízlésesen szétszórt húscafatkák, persze mindezt csak az Official Saw collectable logóval.
  • feriland #24
    de minek kell akkor idejönni és szarozni? nem tetszik, ne nézd! Végem van ilyenektől, de komolyan....sok elvarratlan szál van még, jó lesz még belőle 1-2 rész, és hát nem mellékes, hogy baromi sikeres még mindig.

    MAGYAR FŰRÉSZ RAJONGÓI OLDAL
  • diablo1336 #23
    csatlakozom azokhoz akik szeretik a fűrészt. nekem az 1.-2. rész jött be nagyon többi annyira nem, de továbbra megdobogtatja a szívemet egy szép gyilok:D ha netán vissza jönne a halálbüntetés(de jó lenne) nyugodtan egy két "trükköt" bevhetnének. -term. lehet vkinek kicsit morbid ,de van az így.amugy én se vagyok oda a sci-fi horrorokért(alien, predator, halálhajó ),de mondjuk a Hannibal nekem is nagyon teszett, igaz Hannibalt sztem maga Hannibal tette naggyá, az színészi teljesítmény, az értelmes, gondolkodó gyilkos mindig is vonzott, szal lényeg, hogy ha lesz új fűrész nekem nézős lesz. ennyi
  • InfectedMann #22
    Én valahol a 3. - 4. rész környékén elvesztettem a fonalat :D