31
-
winnie #31 szerintem hadilábon állsz a siker fogalmával. a pármilliós film 50-80 milliós bevétele, moziforgalmazása siker, de a mindenki által ócsárolt, 10-20M-s bevételt hozó, a világon általában csak videón megjelentett folytatásokra nem a "siker" szót illene aggatni.
az meg, hogy a jason x visszahozta volna a befektetett tőkét hogy számoltad ki... -
#30 A cikk szar, a Péntek 13, Rémálom és Halloween folytatások éppúgy anyagi sikert értek el, egyedül a Jason X volt, ami épphogy a befektetett tőkét visszahozta, a többi többszörös hasznot hozott. -
winnie #29 én meg azt nem tudom megérteni, hogy valaki azt hiszi, hogy a rajongó húsdarálásért rajong:) (nem mellesleg, szerintem ezt lenne a legkönnyebb megérteni, hiszen mekkora népszerűségnek örvendenek a neten a húsdarálós IRL videók, halálok...) szóval, ha valamit, akkor ezt még meg lehetne érteni napjainkban. én speciel minden gore nélkül meglennék a fűrész filmekkel, akkor is bejönnének. -
feriland #28 nem csak az öldöklésről van szó, de erről fölös vitatkozni, van akinek bejön van akinek nem, ezvan
-
1Obi1 #27 Nem azt írtam hogy aki szereti a Fűrész filmeket az már beteg. :)
Csak nem tudom megérteni hogy hogy lehet több órányi tömény húsdaralásért rajongani. Valamilyen szinten szomorú hogy a mai fiatalság azon szórakozik ahogy más embereket kínoznak. -
feriland #26 biztos van ilyen is, de annak ellenére hogy nagyon szeretem a Fűrész filmeket, nkm egyáltalán nincsenek ilyesféle holmijaim otthon. Húscafatok és művér helyett akváriumom van otthon....szóval...elég gáz, hogy a legtöbben azt hiszik, aki ilyen filmeket szeret, az már beteg ember...LoL -
1Obi1 #25 A demokrácia melegágyában vagyunk(NOT), mindenki leírhatja a véleményét.
Én utálom a Fűrész-szériát. Nem horror, nem félelmetes, csak undorító és beteges. Nem tudom mi értelme van azt nézni, ahogy 1,5 órán át szenvednek az emberek. Nem jobbak a Fűrész filmek mint a '80-as évek B-kategóriás trash horrorjai.
Azt se tudom hogy miként lehet rajongani egy olyanért mint a Fűrész. Képzelem ahogy tele van a rajongók polca olyanokkal mint 2 kiló műagy, egy zacskó forró művér, a kollekció csúcspontja persze a lakás egészében ízlésesen szétszórt húscafatkák, persze mindezt csak az Official Saw collectable logóval. -
feriland #24 de minek kell akkor idejönni és szarozni? nem tetszik, ne nézd! Végem van ilyenektől, de komolyan....sok elvarratlan szál van még, jó lesz még belőle 1-2 rész, és hát nem mellékes, hogy baromi sikeres még mindig.
MAGYAR FŰRÉSZ RAJONGÓI OLDAL -
diablo1336 #23 csatlakozom azokhoz akik szeretik a fűrészt. nekem az 1.-2. rész jött be nagyon többi annyira nem, de továbbra megdobogtatja a szívemet egy szép gyilok:D ha netán vissza jönne a halálbüntetés(de jó lenne) nyugodtan egy két "trükköt" bevhetnének. -term. lehet vkinek kicsit morbid ,de van az így.amugy én se vagyok oda a sci-fi horrorokért(alien, predator, halálhajó ),de mondjuk a Hannibal nekem is nagyon teszett, igaz Hannibalt sztem maga Hannibal tette naggyá, az színészi teljesítmény, az értelmes, gondolkodó gyilkos mindig is vonzott, szal lényeg, hogy ha lesz új fűrész nekem nézős lesz. ennyi -
#22 Én valahol a 3. - 4. rész környékén elvesztettem a fonalat :D -
#21 Tudtam hogy lesz egy olyan ember aki nem bírja elolvasni amit írtam, aztán belém fog kötni. Azt is odaírtam hogy biztos hogy van kivétel is. Alien nem az esztelen öldöklésről szól? Hát akkor miről??? Igaz abban egy lény (lények) öldökölnek, de akkor is esztelen öldöklés. (Ettől még a film igenis nagyon jó film szerintem.)
Az meg tény hogy a Fűrészből több rész készült, készül, mint az általad említett filmekből. Igaz nem azon kell lemérni, hogy egy film jó vagy nem, hogy mennyi része van, de ha olyan szar lenne akkor biztos abba hagyták volna már rég... -
winnie #20 most erre milyen választ vársz?:) ízlések és pofonok. szerintem a fűrész jobb azoknál a filmeknél. (jobban tetszett, nagy dolog...)
hiába kultikusabb/elismertebb/blablább az alien, ha (például) nekem dvd-n a fűrész lesz meg, ha majd egyszer végre vége lesz és kijön valami 10-es díszpakk. az alien annyira nem jött be, bár sokat jelentett, hogy 22-23 évesen láthattam.
(a lényhorror speciel nem az én műfajom, a nyolcadik utas is ezért nem jött be. ellenben az olyan kirakósjáték, mint amilyen a fűrész, a puzzledarabkákkal és a meglepetésekkel mindig megdobogtatja erle stanley gardneren és agatha christie-n nevelkedett lelkemet.) -
#19 "Szerintem minden horrorfilm arról szól hogy esztelen öldöklés van benne..."
Alien, Genre: Horror | Sci-Fi | Thriller forrás: imdb
Szerintem nem csak az esztelen öldöklésről szól, mégis horror. Ott van a Hannibal. Az is horror, thriller, mégis elég jól össze van rakva, és nem csak öldöklés.
De a fűrész? Hol van ezekhez a filmekhez képest?.. -
#18 Az első rész nagyon tetszett, a második kicsit, a harmadik semennyire, a többit meg nem láttam. Azt hiszem, ez is kimarad. :) -
winnie #17 "Mi a jó ebben?"
annyi kritikában, annyi fórumkommentben, még az sg-n is vagy 15 helyen leírták. olvass vissza. még én is értekeztem róla:)), hogy miért olyan ász, főleg az 1. és a 4. rész. -
#16 -
AZTA #15 Nyugi abban is van -
#14 Szerintem minden horrorfilm arról szól hogy esztelen öldöklés van benne...
(Jó lehet van kivétel is mielőtt winnie belémköt)
Péntek 13-tól kezdve a Halloween-ig arról szól hogy van benne egy eszetlen hülye aki öldököl...
Ami meg a Fűrész 1. részét illeti, nálam ott van a Top3-ban a horrorfilmek közül.
Ha nem érdekel ne nézd. Nézd a Barátok köztöt, abban talán nincs "egy vén hülye aki unatkozik, meg 1-2 ritka hülye aki irigyli a vén hülyét és együtt öldösnek embereket." -
#13 Nem értem, akkor az első rész után miért nézted meg a többit? Mert ezek szerint mégis érdekelt... -
Lipi1980 #12 Érdekes hogy az eddigi 11 hsz nagy része (ha nem az összes) arról szól, hogy milyen szar, meg kár volt folytatni, stb.
Azt kellene megérteni emberek, hogy egy ilyen franchise-t addig folytatnak, AMÍG NYERESÉGES!!!
Ha nem tetszik nem kell megnézni oszt' jónapot!!! -
AZTA #11 Ja biztos nagy szinvonal van bennük csak jol titkolják. Az egész arról szól, hogy van egy vén hülye aki unatkozik, meg 1-2 ritka hülye aki irigyli a vén hülyét és együtt öldösnek embereket. Ja és persze ottvannak még az idióta zsaruk akik mind-mind kivételen zseniális képességgel tudnak meghalni illetve "nyomozni". -
pixx #10 A színvonal esett, de szerintem jó sorozat, igazi beteg filmek, erről a beteg társadalomról. És általában, aki utálják azokról szól igazán, nem kis görbe tükör, de vannak, akik még így se látják magukat :) -
feriland #9 a hírt kiegészíteném azzal, hogy Bell a 9. részt sem tagadta!!! A teljes hírt magyar fordításban elolvashatod ITT . Klikk az oldalunkra, minden rajongónak kötelező! :)
emp - de jó neked..... LoL -
Reg5 #8 Az első 3 korrekt volt, a bajok a 4-nél kezdődtek. -
#7 Imádom hogy az összes fűrész hírhez valaki mindig bejön, és lefikázza, de az összeshez... Félelmetes
-
#6 Hogy tud egy ilyen szar film/filmsorozat egyáltalán visszatermelni a készítési költségeket, nem hogy ilyen bevételeket hozni? Megnéztem őket, hogy legyen alapja a véleményemnek, de borzalmas. Semmiről nem szól, csak az értelmetlen hentelésről. Mi a jó ebben? -
Johnny Maize #4 Nekem a negyedik tetszett a legjobban az első után -
scagnetti #3 Sokat süllyedt a színvonal a harmadik után számomra ami a történetet illeti, de szerintem még mindig bőven, a moziban nézhető kategóriába tartozik. -
AZTA #2 Már az első rész is elég lapos volt nemhogy a többi. -
Al Ashrad #1 Már a 4-5 is iszonyat gyenge volt...