Szekeres Viktor

A Prison Break rosszfiúja főgonosz lesz a Heroesban

Általában egy-egy sorozat befejezése duplán rossz az abban szereplő színészeknek, hiszen a szériák sorsáról csak májusban szoktak dönteni, de az ősztől kezdődő pilotokat már áprilisban leforgatják, így a képernyőtől búcsúzó állandó szereplőknek majd egy évet kell várniuk arra, hogy ismét sorozatfőszereplők lehessenek.

Ilyenkor nem marad más, minthogy meglévő sorozatok vendég- és visszatérő szerepeinek meghallgatásaira járjanak és reménykedjenek benne, hogy egy állandó státuszban megkeresett évi nagyjából 1 milliós fizetés után ne produkáljanak "nullás" évet.

Robert Kneppernek ez utóbbi miatt már nem kell aggódnia, hiszen a Prison Break népszerű T-Bagje amellett, hogy egyre több mozifilmben is feltűnik, 6 részre aláírt a Heroeshoz is, hogy ott alakítson egy velejéig romlott karaktert. A színész opciója ahogy az megszokott tartalmaz egy olyan kitételt is, miszerint ha beválik a karakter, akkor a készítők akár állandó vagy visszatérő státuszban megtarthatják őt. Knepper első részeit várhatóan októberben láthatják az amerikaiak, mi sajnos csak jövő ősz magasságában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #13
    Egyébként örülök a hírnek! Az egyik legjobb karakter volt a pb-ben Robert mint T-Bag. Még azt is el tudnám képzelni ha belevonnának még 1-2 PB-s szereplőt akik nagyot alkottak. pl. Kellerman, Abruzzi, Mahone, Sucre...
  • Tower Guard #12
    Szerintem mindent lehetett érteni, hogy mi miért történt, max egy kicsit el kellett gondolkozni. Hát ha Sylart kivették volna szerintem fele vagy negyedannyi nézője lenne a Heroesnak. Sylar az ami tartja a lelket az egész sorozatban, az "örök kedvenc", nemcsak számomra, a készítők számára is. Szerintem a 3. fejezet volt a legjobb, az az első 13 rész ugyebár, és utána kezdődött a 4. fejezet. Ott olyan csavarokat tudtak belefonni a történetbe, és érdekes sztorikat mint még eddig sosem. A 4. fejezet már sokkal gyengébb volt... Remélem majd ez az 5. már hasonlítani fog a 3.-hoz.
  • Johnny Maize #11
    A mostani részben mintha nem is lett volna reklámszünet.
  • winnie #10
    talán azért, mert az emberek zöme a magyar tévében nézi? (mondjuk olyat még nem olvastam, hogy reklámokkal van teli. próbáld ki amerikát. még szerencse, hog az ottani nézők nem így gondolkodnak és természetesnek vesz ik az egy epizód közbeni 6-8 reklámszünetet.)
  • AZTA #9
    Hát igen t-baget a pb-ben szerintem amugyis vétek volt nem angolul hallani.
  • 5c0rp330n #8
    nemtom miért kell a cikkírónak abból kiindulnia, hogy a szaros, elcseszett szinkronos, reklámokkal teli magyar tv-n nézné az ember, ótvarszar sd-legalja minőségben..
  • xido #7
    Knepper nálam a PB.4.évadban erősítette magát isten státuszba,mondom ezt spoilerkedés nélkül,utána öröm látni mindenhol,Hitmanben is jó volt:)
  • Gerbill #6
    Ja, hogy témához is szóljak, Knepper tuti ütős főgonosz lesz, amelyik filmben láttam eddig, mindig feldobta azt akármilyen szar is volt az alapmű magábanvéve.
  • Gerbill #5
    Szerintem Sylart ki kelett volna nyírni az első fejezet végén, és ott behozni valami új gonoszt a második elején, mert én főleg emiatt untam meg a sorozatot. Kevés volt a rejtély túl sok új hős, elég unalmas képességekkel. Hamár benthagyták Sylart legalább valami látványos küzdelem lett volna, amit egyszer elkezdtek, de semmit nem mutattak. Az összes szál dögunalomba fulladt és a rengeted logikátlanság miatt fájt nézni. Viszont jó volt nevetni azokon akik azt mondák azért nem nézik, mert nem értik az amerikaiak, az volt a baj, hogy a készítők sem értették már:D
  • diablo1336 #4
    "Knepper első részeit várhatóan októberben láthatják az amerikaiak, mi sajnos csak jövő ősz magasságában" rövid kiegészités:D -magyar heroes nézők is októberben láthatják- éljen a torrentek istene:D