Szekeres Viktor

Érkezik az NCIS: Los Angeles

A sikersorozatok sikerét meg szokták lovagolni a csatornák, főleg, ha a történet lehetőséget kínál testvérsorozatok készítésére. A spinoffokra egyik legismertebb példa a 3 CSI-sorozat, de most a tengerészekkel foglalkozó NCIS is kap egy kisöcsit. (Azt persze ne feledjük, hogy a JAG - Becsületbeli ügyek "személyében" már bátyja is van.)

A spinoffok kétfeléképp kerülhetnek képernyőre. Némelyik próbálkozásból elkészítenek egy pilotot, melyre a csatorna vezetésre vagy bólint vagy sem (ld. Joey a Jóbarátokból), de ugyancsak járható útnak számít, ha az anyasorozat egyik epizódjába integrálják bele az új karaktereket, s ilyetén módon nem az öltönyösök, hanem akár a nézők is dönthetnek arról, hogy kell-e nekik egy új sorozat.

Jelen esetben egy új NCIS-sorozat, hiszen az eredeti NCIS 6. szezonjának vége felé egy dupla részben bemutattak egy új csapatot, akik leginkább a nemzetbiztonság ügyeivel foglalkoznak. A rész természetesen sikeres és különösen nézett volt, így senki sem lepődött meg, mikor a CBS csatorna bejelentette, hogy igényt tart az NCIS: Los Angeles első évadjára. Más kérdés, hogy mivel a sorozat az eredeti NCIS mögé került a programtervben, nem biztos, hogy minden NCIS-néző hajlandó lesz dupla dózist adagolnia magának a franchise-ból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Szerintem is tok jo az NCIS!
  • Polemius #4
    beyondReason:

    Leginkább semmit. Ha mégsem tudja visszatartani és kénytelen írni akkor mindegy, csak ne hozza nyilvánosságra.

    Ha pedig szerinted semmi probléma azzal a mondattal... inkább nem kommentálom. :D
  • NSC #3
    Én azért bírom az NCIS-t mert a többi bűnügyi sorozattól eltérően humor is van benne, és ez nekem bejön. Ha a testvérsorozat is hasonló lesz akkor azt várom. Valami jó is kisülhet az egészből, mondjuk még nem láttam hogy milyen lesz az új csapat...
  • beyondReason #2
    Mert mit írjon?
    Ez egy teljesen jó szóösszetétel.
    Ne legyél már süsü.
  • Polemius #1
    "sikersorozatok sikerét"

    OMG