Szekeres Viktor

Mélyrepülésben az egykor legnézettebb sorozat

Ki hitte volna, hogy az egykoron a trónról a Vészhelyzetet letaszító, több évadon át egyeduralkodó Helyszínelőknek az első öt helyért is meg kell küzdenie a nézettségi listákon? Mert most ez a helyzet, s ez a soron következő 10. évad előtt nem fest túl fényes képet.

Annak idején 25, majd 20 milliós nézettségével királykodott a listák élén Gil Grissom és Las Vegas-i csapata, mostanában azonban a tímnek már egykori vezetője nélkül kell boldogulnia, hiszen az évad közepén William Petersen távozott a sorozatból és Laurence Fishburne vette át a helyét.


A csere egy ideig jól is sült el, növekedett a nézettség, de úgy tűnik, mikor a nézők ráeszméltek, hogy Grissom nem fog visszatérni, hogy ezúttal nem csak olyan pár hetes szünetről van szó, mint amilyenre sor került pár éve, szép lassan elkezdtek elszállingózni a sorozat mellől.

Ez azt is eredményezte, hogy immáron nem a fő sorozat számít a legnézettebbnek a kereskedelmi, 18-49-es korosztályban, hanem a hihetetlenül stabil Miami helyszínelők, a megingathatatlan Horatio hadnagy vezetésével (lásd mellékelt videónkon.).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #12
    Hát nem lehet nyolcvanezer bőrt lehúzni ugyanarról a tagról...
  • winnie #11
    a marha jótól sajnos nagyon messze van. arha jó a bsg volt vagy az eureka nyitánya, de az sg nézettségileg nem volt akkora király. az sga is erősebb volt nála.
  • Reg5 #10
    Egy sci-fi channelen 2,5-ös(kb) rating marha jó eredmény. Mikor O'neill elment 1 év alatt 1,2 körülire csökkent, de volt alacsonyabb is. És ha jól tudom a sci-fi nem országos, csak kábel.
  • winnie #9
    " Ahogy profilba fordul a kamerának/partnernek és a földet vizslatja, majd felnéz, azt kb. részenként 3-5x megcsinálja. Napszemcsi rendezgetés dettó. "

    caruso egy zseni. remekül csinálja ezt az önironikus karaktert. ahogy mindig kihúz a kamerából..., nagyon nagy. grissom hozzá képest savanyű uborka:)
  • winnie #8
    oneillel is kevesen nézték az sg-t
  • Reg5 #7
    Ez is úgy fog járni mint az SG1. Míg O'neill vagy esetünkben Grissom a sorozat főszereplője volt addig nézettségi lista csúcsán voltak, most hogy elment egyből kevesebben nézik...

    Nem mintha engem különösebben foglalkoztatna egyik CSI is, sőt kerülöm ahogy tudom, mert elalszom rajta :)
  • marcee #6
    Csak néhány részt láttam, de az tűnt fel, hogy mindig két ügyön dolgoznak, így egyikre sem jut elég idő és az összes tettes második szóra bevall mindent.

    A Dévid Karúzó meg egy vicc, enyhén sekélyes a színészi eszköztára. Ahogy profilba fordul a kamerának/partnernek és a földet vizslatja, majd felnéz, azt kb. részenként 3-5x megcsinálja. Napszemcsi rendezgetés dettó.
  • SirLord #5
    bocs de mit keres itt david caruso?:o
  • MrBlowfish #4
    Kövezzetek meg de nekem az alap CSI tetszik a legjobban. Az a legsötétebb, és a leginkább tárgyi bizonyítékokra építő széria a 3 közül, meg ugye azt láttam először, szóval számomra Horatio sose fog felérni Grissomhoz.

    SPOILER

    Mondjuk mikor elment Sara már lehetett érezni, hogy változások jönnek, aztán ugye Warrick távozott, majd most Grissom... A 9. évadot még nem láttam, szóval nem tudom hogy változott a sorozat, Petersen annyira ikonikus volt, hogy őt már tényleg nehéz lesz pótolni. Na majd meglátjuk.
  • kissssss #3
    hogy én menyire rühelem ezt a sorozatot amiota az eszemet tudom megy a sorozat éjjel nappal.