Szekeres Viktor

Visítva nevetünk a magyar celebeken

Ahogy az várható volt, hiába a TV2 visszatérő Áll az alkuja, a kereskedelmileg fontos korosztályban könnyedén nyert a celebekkel támadásba lendülő RTL Klub, egy újabb fontos részsikert elkönyvelve. Azonban a csatának még közel sincs vége.

Ha a premiereket nézzük, akkor meglehetősen szoros volt a küzdelem, hiszen a Japánból importált Kalandra fal! mindössze 1291621-1224917-re verte az újjáalakított Áll az alkut, vagyis 2,5 millióan tapadtak este 7 és 8 óra között a képernyőkre. A különbség leginkább a 18-49-es korosztályban volt számottevő, hiszen a fiatalok sokkal nagyobb számban választották kedvenc sztárjaikat (527784-346873 az RTL Klubnak).



A hét további részében természetesen a két csatorna közti különbség erőteljesen ingadozott, hiszen előbb mindkét játék nézettsége 1,25 millió fölé nőtt, majd a TV2 csütörtök-pénteken már meg is verte a konkurenciát, melyet azonban vigasztalt a tény, miszerint a 18-49 éveseknél, még a pénteki adatokat nézve is stabil az előnyük (4+: 970471-1179930, 18-49: 405602-285218).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #28
    "Persze az emberek a hülyék,mert nézik ezeket a vacak műsorokat.."

    Ezt most magamra veszem, és szerintem az hülye, aki másokat hülyéz...Tehát mindenki az...

    "Ki ez a szöszi a képen?"

    Zimány Lindus...régen "magyar Britney Spears-ként" volt híres, most nem is tom. miért...
  • winnie #27
    mintha engem idéztél volna és a youtube-sorozat definíciómat:) ez így van. ez nem is vita tárgya.

    (de ott is a műsorból vágták ki. itt is fent van minden rész az rtl honlapján. csak a jelenség érdekes. akkor még isteni volt, most meg az a divat, hogy ciki. szeirntem is gyenge, de a nép szereti a celebjeit:)
  • Etinger #26
    Szerintem a Viktor magából indult ki mikor ezt a címet adta a cikknek...
  • Gerygrey #25
    1-2 éve, amikor kiderült, hogy van ilyen játék, mindenki istenítette, aztán most, hogy elért hozzánk hirtelen gáz lett.

    Amiből 5 perc kurva vicces a Youtube-on, az nem biztos hogy heti 5*1 órában is ugyanolyan érdekfeszítő.
  • Reg5 #24
    Az, hogy nem nézem a kereskedelmi tv-ket az ilyen és ehhez hasonló műsorok miatt van. Ha nem lenne: bulvárszar, celebhomokozó és betelefonálós bizbasz, bizisten többet nézném.
  • winnie #23
    ".Az rég lerágott csont, hogy nem tudni ki - mit tett le az asztalra...és nem is számít..."

    mindenkiről tudni, max te nem tudod vagy nem guglizol, ennyi. egyébként 1. azt tette le az asztalra, hogy ott van, hogy kell a nézőknek, 2. mi ez az ordas baromság, hogy le kell tenni valamit az asztalra? ezt ki kezdte el? aki letesz valamit, az nem hiszem, hogy bulvárcímoldalak sztárja lesz. annak nem ker. tévében a helye. hacsak nem tévés.
  • winnie #22
    ezt írtam. nincs mögötte kérdőjel. ez úgy működik fórumszinten, hogy ha az ember köti az ebet a karóhoz, akkor hiába mond a másik bármit, úgyis ellenkezés lenne, így felesleges kérdezni, elég kijelenteni:)
  • hajnaltores #21
    Valaki attól celeb itt Magyarországon, hogy "nem tudni mitől celeb" Ez az inger tartja életben a "celebségét".Az rég lerágott csont, hogy nem tudni ki - mit tett le az asztalra...és nem is számít...A lényeg, hogy így vagy úgy, de indulatokat gerjeszt, ezért, vagy azért...Azt viszont Szánalmasnak tartom, hogy Sokan nézik ezeket a szarokat...Semmi érdekfeszítőt nem találok abban, hogy egy embert besodor a fal a vízbe, és még vizes is lesz, majd ezt megvitatják viccesen, másnap pedig még egy külön műsort is szentelnek eme eséseknek, és hónap elején beleteszik a legviccesebb eséseket, vagy celebeket a sztori vagy besztmagazinba...köpedelem....
  • gyuri12 #20
    A húgom nézi ezt a falas valamit,én csak a tegnapi csajos részt néztem, ezt sem az "izgalmas" feladatok miatt...:)
  • AZTA #19
    Ha az anyagi oldalát nézzuk márpedig azt nézi aki csinálta, akkor az áll az alku az bizony bukás mert senkit nem érdekel az össznézettség ha a 18-49 "pénzes idiota" korosztály az rtl-t nézte