28
  • smaszi
    "Persze az emberek a hülyék,mert nézik ezeket a vacak műsorokat.."

Ezt most magamra veszem, és szerintem az hülye, aki másokat hülyéz...Tehát mindenki az...

"Ki ez a szöszi a képen?"

Zimány Lindus...régen "magyar Britney Spears-ként" volt híres, most nem is tom. miért...
  • winnie
    mintha engem idéztél volna és a youtube-sorozat definíciómat:) ez így van. ez nem is vita tárgya.

(de ott is a műsorból vágták ki. itt is fent van minden rész az rtl honlapján. csak a jelenség érdekes. akkor még isteni volt, most meg az a divat, hogy ciki. szeirntem is gyenge, de a nép szereti a celebjeit:)
  • Etinger
    Szerintem a Viktor magából indult ki mikor ezt a címet adta a cikknek...
  • Gerygrey
    1-2 éve, amikor kiderült, hogy van ilyen játék, mindenki istenítette, aztán most, hogy elért hozzánk hirtelen gáz lett.

Amiből 5 perc kurva vicces a Youtube-on, az nem biztos hogy heti 5*1 órában is ugyanolyan érdekfeszítő.
  • Reg5
    Az, hogy nem nézem a kereskedelmi tv-ket az ilyen és ehhez hasonló műsorok miatt van. Ha nem lenne: bulvárszar, celebhomokozó és betelefonálós bizbasz, bizisten többet nézném.
  • winnie
    ".Az rég lerágott csont, hogy nem tudni ki - mit tett le az asztalra...és nem is számít..."

mindenkiről tudni, max te nem tudod vagy nem guglizol, ennyi. egyébként 1. azt tette le az asztalra, hogy ott van, hogy kell a nézőknek, 2. mi ez az ordas baromság, hogy le kell tenni valamit az asztalra? ezt ki kezdte el? aki letesz valamit, az nem hiszem, hogy bulvárcímoldalak sztárja lesz. annak nem ker. tévében a helye. hacsak nem tévés.
  • winnie
    ezt írtam. nincs mögötte kérdőjel. ez úgy működik fórumszinten, hogy ha az ember köti az ebet a karóhoz, akkor hiába mond a másik bármit, úgyis ellenkezés lenne, így felesleges kérdezni, elég kijelenteni:)
  • hajnaltores
    Valaki attól celeb itt Magyarországon, hogy "nem tudni mitől celeb" Ez az inger tartja életben a "celebségét".Az rég lerágott csont, hogy nem tudni ki - mit tett le az asztalra...és nem is számít...A lényeg, hogy így vagy úgy, de indulatokat gerjeszt, ezért, vagy azért...Azt viszont Szánalmasnak tartom, hogy Sokan nézik ezeket a szarokat...Semmi érdekfeszítőt nem találok abban, hogy egy embert besodor a fal a vízbe, és még vizes is lesz, majd ezt megvitatják viccesen, másnap pedig még egy külön műsort is szentelnek eme eséseknek, és hónap elején beleteszik a legviccesebb eséseket, vagy celebeket a sztori vagy besztmagazinba...köpedelem....
  • gyuri12
    A húgom nézi ezt a falas valamit,én csak a tegnapi csajos részt néztem, ezt sem az "izgalmas" feladatok miatt...:)
  • AZTA
    Ha az anyagi oldalát nézzuk márpedig azt nézi aki csinálta, akkor az áll az alku az bizony bukás mert senkit nem érdekel az össznézettség ha a 18-49 "pénzes idiota" korosztály az rtl-t nézte
  • krk
    Ki ez a szöszi a képen?
  • pauly
    "hogy ha 3 haveroddal lehetőséged nyílna egy ilyen játékban versenyezni tudomisén 3-4-900 ezer forintért, akkor azt mondanád, hogy nem kell neked, mert derogál az egész."
    Így van!
  • roliika
    Egyébként külföldön valaki attól celeb, hogy vagy nagyon barom, vagy nagyon gazdag, vagy volt valami nagy port kavart műsora(mind jó és rossz értelemben), vagy 400 filmben szerepelt.

Ehhez képest a magyar Celebjeink seholsincsenek. Nézem néha hogy olyan neveket dobálnak be, akiről nem tudom, hogy mit csinált vagy ki a fene ő, meg úgy egyáltalán...mi a fenétől celeb, mit tett, hogy ismernek kéne lennie?

Mai napig nem tudom, hogy Kiszel Tünde, És Soma pl mi a fenéből él. Meg hogy kik ők...merthogy itt ott előfordulnak az ok...de ki figyelt fel rájuk meg miért ezt nem értem.
  • roliika
    Ki istenítette? Japók max, mert ritka játékos/bolond népség...nemjó megfogalmazás..annyi dolgot elvárnak tőlük, mind munkahelyeiken, mind tradicionális protokolljaikban, hogy ha adsz nekik egy fa kockát azzal is elvannak egy ideig...mert nem olyan szürke mint a sok protokoll és itt ha nem teljesítik a maximumot akkor sincs nagy baj...ezért szeretnek játszani és élvezik ezeket a műsorokat...nade mi nem japánok vagyunk (sajnos), és két ilyen sötét/idióta műsorvezetőre pedig hát én..meg még páran nem vagyunk kíváncsiak.

Egyébként Balázs most próbálja magát elég intellektuálisnak beállítani, de alapjában véve egy marha.

Ezt ni meg

Sem a műsorvezető, sem maga a műsor, sem a gagyi "celebek" nem kimondottan érdekfeszítő. Egyszer megnéztem aztán láttam milyen erőltetett poénok vannak, kész kínlódás komolyan...ritkán nézek tévét de ilyen szar műsor ritka eléggé.
  • winnie
    "Ezeknek sajnos csak a pénz számít,más nem érdekli őket"

komolyan, ha egyszer kivennéd a fejed a csőből. mert nem mindenkinek a pénz kell? mindenki azért dolgozik? olvastam, hogy a tévés játékokba is jelentkeznek az emberek csak azért, hogy nyerjenek.

én voltam az első, aki a kutyába való lemenésről beszélt a műsorral kapcsolatban, de úgy mondod az egészet, hogy ha 3 haveroddal lehetőséged nyílna egy ilyen játékban versenyezni tudomisén 3-4-900 ezer forintért, akkor azt mondanád, hogy nem kell neked, mert derogál az egész.
  • winnie
    "tényleg nem tudom, ezeknek ennyire nincs semmi önérzetük? ennyire nincs miből élniük?"

szerintem teljesen félreérted a dolgokat. egyrészt nem mindenki vállalta, akiket máskor szid a nép, közülük sok nem vállalta, másrészt jó bulinak tartják, ennyi. nem kell túlmisztifikálni a dolgot.

1-2 éve, amikor kiderült, hogy van ilyen játék, mindenki istenítette, aztán most, hogy elért hozzánk hirtelen gáz lett. wtf?
  • akyyy
    És miért nem húztál eddig még el az országból?
  • pauly
    Amúgy lassan tényleg azt kell,hogy hülyét kell csinálni magunkból,és akkor "celebként" keresni a milliókat,vagy lopni,csalni,hazudni,mert aki tisztességes az éhendöglik...De a legjobb elhúzni ebből az országból,és talán máshol jobb lesz...
  • pauly
    Ezeknek sajnos csak a pénz számít,más nem érdekli őket.Elszórakoznak ott,kapják a milliókat más nem érdekli őket.
    Persze az emberek a hülyék,mert nézik ezeket a vacak műsorokat...ha senkit sem érdekelnének,akkor nem lenne ez a sok "celeb",meg a sok szar műsor...Sajnos ez van...
  • nohea
    azzal, h ország-világ előtt hülyét csinálnak magukból.

tényleg nem tudom, ezeknek ennyire nincs semmi önérzetük? ennyire nincs miből élniük? egy hónap alatt nem hiszem, hogy megkeresek annyit, amennyit ezek egy ilyen műsorért kapnak, mégse állok ki kamera elé baromkodni. pedig simán megtehetném: főleg ebben az országban, már azzal is spotlightba lehet kerülni, hogy levegőt vesz az ember.
  • winnie
    nekem ők közömbösek. akad köztük pár szimpatikus, jó arc is, pár kevésbé jó. ennyi. gyűlölet? ugyan már.

inkább azokat gyűlölöm, akik fórumokon gyűlölködnek. hopp, izé, akkor..., izé, magamat is kéne. akkor inkább szánakozok azokon. valahogy sosem értettem, hogy miféle ingerhiány vezet oda, hogy az ember sikeres embereket gyűlöljön a sikerük miatt. ja, de tudom:)))
  • drauthev
    Olyan szinten gyűlölöm a celebeket, az összes, magát sztárnak tituáló, magamutogató, önimádó polgártársat, illetve minden olyan műsort, amelyek ezen téma köré csoportosulnak, hogy arra szó nincs. Erről jut eszembe, még ezeket a "celeb" és "sztár" szavakat is be kellene tiltani.
  • winnie
    "Ráadásul kurvasok pénzt kapnak azért, mert ország-világ előtt hülyét csinálnak magukból."

azért kapnak sok pénzt, mert sikeressé tesznek egy műsort.
  • Falcon87
    Gyakorlatilag az összes műsorban szinte ugyanazok a műsorvezetők, még a "vendégek" is. Jajj, meg a maunika show... nincs szó rá.
  • Falcon87
    Szerintem is kicsit uncsi már a győzike-soma-pákó-benkő team, az összes rtles műsorban ők vannak. Ráadásul kurvasok pénzt kapnak azért, mert ország-világ előtt hülyét csinálnak magukból.
  • CaptainRumi
    hát mint nemrég írtam: az RTL tudja, hogy kell eladni a szart és persze kikkel (balázs, jani) ha nem ők lennének a műsorvezetők gyanítom fele ennyien nem néznék.
  • Frosty01
    utálom azokat az idióta gyökér celebeket. remélem ezt is valaki valahol számításba fogja venni majd.