Szekeres Viktor

A Heroes felveheti a Lost-modellt

Mind a Heroes készítői, mind az NBC csatorna illetékesei azon törik a fejüket, hogy miképp tudnák megmenteni az egykoron még csatornaelső üdvöske, de ma már a futottak még kategóriában vegetáló sorozatot, a Heroes-t, vagyis a Hősöket.

Szerintünk a megmentés nem programozási döntésektől függ, sokkalta inkább attól, hogy az írók összeszedik-e végre magukat. Erre minden remény megvan, hiszen a 3. évad indulásához képest a 4. szezon több új íróval indul útjára, miközben 4-5 régi motoros távozott a sorozattól.


Mindenesetre egy új női szuperhősre és az egyik már ismert karakter bosszúhadjáratára épülő 4. évad az NBC tervei szerint - akár a Lost - megszakítás nélkül kerülne adásba, aminek mindössze annyi lenne az ára, hogy nem a szokásos 22-25 rész készülne el a sorozatból, hanem mindössze 18-19.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Al Ashrad #8
    Tudjátok, már a mostani (vagy az előző tudom is én) évadban is mondták, hogy 3-an voltak tesók Ali Larterék. 2nek már GG van, de a harmadikat már pont hiányoltam pár résszel ezelőtt. Ha ez ő, akkor én kifejezetten örülök, hogy felbukkan. Ha viszont jégből változott vízzé, akkor az szomorú és baromság lenne.
    peace
  • scagnetti #7
    Hát azért Ali Larter elég jó kis kullancs. Megbökném :)
  • xido #6
    Ahogy mondod...
    SPOILER on!
    az utóbbi fagyasztani tudott...nem arról volt szó,hogy "T1000" módjára átmegy Aquaman-be,miután millió darabra szétlőtték és össze tud állni..vagy a csatornában még egy adag génmutációt kapott?
    SPOILER off!

    Az elején még jó nő volt Ali Larter számomra,most már egy kullancs:)
  • Irwine #5
    Nincs ott egy épeszű ember se, aki megmondaná nekik, hogy normális történetet kell írni? Elegem van már abból, hogy a jó karakterek letérnek a "jó útról". Ennél azért jobbat is ki lehetne találni! Bosszúhadjárat... mekkora hülyeség... Kill Bill lesz? :S
  • darXideR #4
    "Mindenesetre egy új női szuperhősre és az egyik már ismert karakter bosszúhadjáratára épülő 4. évad..."
    nagyon reméltem, hogy nem erről fog szólni. számomra ennél érdektelenebb sztorival elő sem tudtak volna állni.
  • WoodrowWilson #3
    Pedig de.
  • AZTA #2
    Remélem nem az a vizből előjövő nő lesz mert azt már nagyon unom hogy mindig előveszik mert kiderul hogy 100an voltak testvérek..
  • bippo #1
    "Szerintünk a megmentés nem programozási döntésektől függ," wtf?
    Ez valami szakzsargon vagy csak egy szar fordítás?