Szekeres Viktor

Heroes: most már biztos a 4. évad

Botrányos nézettség, elpártoló rajongók, Heroes-os nickjüket és honlapjukat megsemmisítő (egykori) fanatikusok szegélyezték a Hősök nemrég véget ért 3. szezonját, melynek fejezetei, a harmadik és a negyedik, sem váltották meg a világot.

Éppen ezért egy ideig kérdéses is volt, hogy az NBC csatorna mit tervez a sorozattal, hogy akar-e egyáltalán folytatást belőle. Sokáig késlekedett a hivatalos álláspont, bár a csatorna vezetői sejtették már korábban is, hogy nincs az az isten, hogy megváljanak a sorozattól, hiszen nemzetközileg elég jól teljesít.


Persze minden biztatás ellenére jól hallható volt a legelszántabb hívők szívéről legördülő malomkövek disszonáns robaja, amikor az NBC illetékesei hétfőn bejelentették, hogy folytatódni fog a Heroes. Sőt, mi több, már folytatódik is, hiszen az április végén bemutatkozó webizódok sorra kerülnek fel az NBC honlapjára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bender93 #9
    Parkaman csaját Daphne-t azért nem támasztották fel mert valószínűleg a forgatókönyvírók kiírták a történetből.
  • wolruf #8
    Jah, a Webizode-októl meg hányok. Amikor a Battlestar Galactica-t néztem, majdnem kiakadtam, hogy mi a túróért nem érhető el más országokból. Aztán szerencsére lett megoldás :D
  • wolruf #7
    Nekem még most is tetszett :) Al Ashrad, egy spoiler veszélyt írhattál volna (bár engem nem fenyeget :D )
  • AZTA #6
    Na ja meg a Parkman csaját is fel lehetett volna.
  • Al Ashrad #5
    Mert buta. :)
    Nekem mindegyik évad tetszett, bár voltak olyan dolgok amivel nem értettem egyet. Pl Nathan családjának lenullázása, szereplők eltűnése, logikátlanságok, és az utolsó rész. Mért nem támasztják fel Nathant Claire maci vérével? És Sylernek meg bemesélhette volna, hogy nagyon szereti az állatokat, és elszánt állatvédőnek állhatott volna. Vagy búvároktatónak. Na értitek.
  • Dynamic #4
    "A kiírt dvd-im is összetörtem, részemről kasza. "

    LOL...Biztos fájt neki. Ha nem tetszett, minek írtad ki? Ha meg egy régebbi évad volt, ami még tetszett, akkor minek törted össze?
  • kuci06 #3
    áhh... kár erőltetni :(
    van egy olyan érzésem, hogy a színvonal nem nagyon fog változni
    pedig az első két évad nagyon bejött, de ez a harmadik... :(
  • proof18 #2
    Hétről hétre ez volt az utóbbi évben a szükséges rossz. A potenciál megvolt benne, hogy ez vmi naggyonjó lesz, de ócska hulladék lett végül. A kiírt dvd-im is összetörtem, részemről kasza.
  • primo #1
    Még az is lehet, hogy nézni fogom. Kíváncsi vagyok meddig süllyedhet még a színvonal.