Szekeres Viktor

Kikerült a Fűrész 6 sztorija

A Fűrész-filmek évek óta tartó sikersorozata meghátrálásra késztette a Halloweent az október végi időpontról, s a felújítás folytatása így augusztusban kerül a mozikba. Tehát, ha Halloween, akkor Fűrész, mese nincs.

A Fűrész és Jigsaw elpusztíthatatlan, még mindig remekül teljesít a sorozat bevétel szempontjából, s ha a tervezett hatodik résznél sem indulnak el lejtőn a bevételek, akkor bizony a rajongók legnagyobb örömére újabb folytatások várhatók.


S mivel nemsokára kezdődik a Fűrész 6 folytatása (adjunk hálát az égnek és a stúdióknak, hogy még nem kezdtek el a filmeknek hangzatos alcímeket adni és megelégszenek a sorszámozással), s ez alkalomból a Lionsgate az új film rövid szinopszisát is közzétette, melyet Kevin Greutert, az eddigi filmek vágója fog rendezni.

"Strahm ügynök halott és Hoffman nyomozó Jigsaw munkásságának egyedüli örökösévé vált. Eközben azonban az FBI egyre közelebb kerül Hoffmanhoz, aminek köszönhetően ismét csak kezdetét veszik a játékok, melyek során Jigsaw fő tervére is fény derül." Premier Amerikában október 23-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #20
    nem infókról tudok, hanem arról, hogy olyan, hogy "alkotók" nem nagyon van. akad pár ember, aki minden részen dolgozott, az eredeti kjészítők is exec. producerként vannak feltüntetve, de nem ez a lényeg, hanem, hogy a lionsgate, ha akarja, folytatni fogja a franchise-t más közrműködőkkel. wes craven sem biztos, hogy akart 7 rémálom az elm utcában-filmet, de a film jogai nem nála voltak, hanem a stúdiónál.

    csak erre céloztam.
  • Flint Sullivan #19
    Winnie, érdekel, honnan tudsz ezekről az információkról (no irónia, komolyan kérdezem). Az interjúkban az alkotók és az írók mindenképpen lezárják az egész szériát, ezt nem egyszer elmondták. Légyszíves, megadnád a hír forrását? Előre is köszönöm.
    Ó, és a harmadik Jigsaw örökös több mint pletyka: a filmekben utalnak rá, hogy Jigsaw-nak van ám még egy védence. A Hoffmannak címzett levél a Fűrész V-ben "Tudom hogy Ki vagy" felirattal, A Jigsaw gyomrából előhalászott kazetta hangfelvételei alapján, illetve a Jigsaw-t körülvevő orvosi cuccok (no meg jó pár apróság) alapján egyértelmű, hogy valaki Hofman-nal fog szórakozni. Jigsaw tervére másképpen hogy derülne fény? Magától biztosan nem. Hoffman pedig elárulta Jigsaw-t (ha jól megfigyeled, észrevehető, hogy Hoffman úgy állította be a játékokat, hogy azokat megnyerje-szerintem Amanda sem csakúgy kattant be), máskülönben nem lenne értelme a Jigsaw gyomrában levő kazetta üzenetének. "Azt hitted vége csak azért mert meghaltam? Nincse vége, a játék csak most kezdődik..." Ez a mondat szerintem mindent elárul.
  • winnie #18
    akkor tévedsz, mert nem lesz a befejezése. illetve nem tudhatod, hajnalka:) a 3d-s fűrész meg a 7. résszel kapcsolatban merült fel.

    az alkotók annyit mondtak el, hogy lezárják a mostani sztorit, ők ennyire tervezték a filmeket, de az "alkotóknak" (kikre gondolsz?) nincs közül a folytatáshoz. ha siker lesz, akkor a stúdió megcsinálja a fűrész 7-10-et is. más alkotókkal.

    a sznopszis meg szinopszi, a harmadik örökös meg pletyka.
  • Flint Sullivan #17
    Kedves Sg...tisztelettel közlöm, hogy a Fűrész VI a befejezése lesz a sorozatnak. Nem tudom, honnan a gondolat, hogy folytatják (ez a 3-Ds Fűrész 7 nem igaz, ez a hatodik résznél merült fel), mert nem fogják. Az alkotók interjúban elmondták, hogy a hatodik rész lesz a befejező, finish, game over Fűrész film. És ez hivatalos. A sztori pedig valamivel több, mint ami a szinopszisban áll: Jigsaw harmadik örököse próbák elé állítja Hoffman-t, amiért elárulta Jigsaw-t és Amandát.
  • winnie #16
    a próféta beszéljen belőled.
  • IMYke2.0.0.0 #15
    Ne kérdezzétek hogy, de előszőr így láttam [17-es szaros CRT, 1 méterről bámulva...]: Kikerült a Fűrész 8. sztorija
    Röhej, de valószínűleg meg is fogjuk érni.

  • feriland #14
    ez már majdnem egy hetes hir... :) ha szereted a Fűrészt, akkor itt a helyed >> SAWFILMS.EXTRA.HU << egyébként nem valószinű (sőt), hogy lesz hetedik rész
  • winnie #13
    tudom, hogy a shocktilyoudrop hírére gondolsz, de épp ez a lényeg. ott is a kérdőjel: "akik megerősítették, hogy komolyan fontolgatják,". ez nem jelent semmit. akarják. jó lenne, de úgyi a stúdió dönt.
  • pixx #12
    Itt a producerek beszélnek erről, szóval ehhez no komment Fűrész 7 3d?

    "Pedig hidd csak el hogy az 5. rész is kapott 30 millás marketinget:) olvass kicsit utána:) " gondolom ezért írtam, hogy szerintem, mert nem olvastam utána :)
  • winnie #11
    "szerintem nem kell annak ekkora kampány, mert az emberek tudják mire ülnek be, ezt nem kell bevezetni, az elöző részek eladják, plusz a fanok mindig tudják mikor van premier..."

    nehogy azt hidd. a coca cola miért kampányol folyton? nem felejtik el az emberek, hogy létezik ilyen ital. kell a kampány és a 30M nem sok egyáltalán. a nagy filmek 60M-t is elvernek reklámra amerikába.

    "Lesz 7. rész, ezt egy pár hónapja jelentették be 3d-ben,"

    nem jelentettek be semmit, csak egy oldal megszellőztette, hogy HA lesz 7. rész, akkor LEHET, hogy 3D lesz. ennyi, semmi több. még pletyka.