20
-
winnie #20 nem infókról tudok, hanem arról, hogy olyan, hogy "alkotók" nem nagyon van. akad pár ember, aki minden részen dolgozott, az eredeti kjészítők is exec. producerként vannak feltüntetve, de nem ez a lényeg, hanem, hogy a lionsgate, ha akarja, folytatni fogja a franchise-t más közrműködőkkel. wes craven sem biztos, hogy akart 7 rémálom az elm utcában-filmet, de a film jogai nem nála voltak, hanem a stúdiónál.
csak erre céloztam. -
Flint Sullivan #19 Winnie, érdekel, honnan tudsz ezekről az információkról (no irónia, komolyan kérdezem). Az interjúkban az alkotók és az írók mindenképpen lezárják az egész szériát, ezt nem egyszer elmondták. Légyszíves, megadnád a hír forrását? Előre is köszönöm.
Ó, és a harmadik Jigsaw örökös több mint pletyka: a filmekben utalnak rá, hogy Jigsaw-nak van ám még egy védence. A Hoffmannak címzett levél a Fűrész V-ben "Tudom hogy Ki vagy" felirattal, A Jigsaw gyomrából előhalászott kazetta hangfelvételei alapján, illetve a Jigsaw-t körülvevő orvosi cuccok (no meg jó pár apróság) alapján egyértelmű, hogy valaki Hofman-nal fog szórakozni. Jigsaw tervére másképpen hogy derülne fény? Magától biztosan nem. Hoffman pedig elárulta Jigsaw-t (ha jól megfigyeled, észrevehető, hogy Hoffman úgy állította be a játékokat, hogy azokat megnyerje-szerintem Amanda sem csakúgy kattant be), máskülönben nem lenne értelme a Jigsaw gyomrában levő kazetta üzenetének. "Azt hitted vége csak azért mert meghaltam? Nincse vége, a játék csak most kezdődik..." Ez a mondat szerintem mindent elárul. -
winnie #18 akkor tévedsz, mert nem lesz a befejezése. illetve nem tudhatod, hajnalka:) a 3d-s fűrész meg a 7. résszel kapcsolatban merült fel.
az alkotók annyit mondtak el, hogy lezárják a mostani sztorit, ők ennyire tervezték a filmeket, de az "alkotóknak" (kikre gondolsz?) nincs közül a folytatáshoz. ha siker lesz, akkor a stúdió megcsinálja a fűrész 7-10-et is. más alkotókkal.
a sznopszis meg szinopszi, a harmadik örökös meg pletyka. -
Flint Sullivan #17 Kedves Sg...tisztelettel közlöm, hogy a Fűrész VI a befejezése lesz a sorozatnak. Nem tudom, honnan a gondolat, hogy folytatják (ez a 3-Ds Fűrész 7 nem igaz, ez a hatodik résznél merült fel), mert nem fogják. Az alkotók interjúban elmondták, hogy a hatodik rész lesz a befejező, finish, game over Fűrész film. És ez hivatalos. A sztori pedig valamivel több, mint ami a szinopszisban áll: Jigsaw harmadik örököse próbák elé állítja Hoffman-t, amiért elárulta Jigsaw-t és Amandát. -
winnie #16 a próféta beszéljen belőled. -
#15 Ne kérdezzétek hogy, de előszőr így láttam [17-es szaros CRT, 1 méterről bámulva...]: Kikerült a Fűrész 8. sztorija
Röhej, de valószínűleg meg is fogjuk érni.
-
feriland #14 ez már majdnem egy hetes hir... :) ha szereted a Fűrészt, akkor itt a helyed >> SAWFILMS.EXTRA.HU << egyébként nem valószinű (sőt), hogy lesz hetedik rész -
winnie #13 tudom, hogy a shocktilyoudrop hírére gondolsz, de épp ez a lényeg. ott is a kérdőjel: "akik megerősítették, hogy komolyan fontolgatják,". ez nem jelent semmit. akarják. jó lenne, de úgyi a stúdió dönt. -
pixx #12 Itt a producerek beszélnek erről, szóval ehhez no komment Fűrész 7 3d?
"Pedig hidd csak el hogy az 5. rész is kapott 30 millás marketinget:) olvass kicsit utána:) " gondolom ezért írtam, hogy szerintem, mert nem olvastam utána :) -
winnie #11 "szerintem nem kell annak ekkora kampány, mert az emberek tudják mire ülnek be, ezt nem kell bevezetni, az elöző részek eladják, plusz a fanok mindig tudják mikor van premier..."
nehogy azt hidd. a coca cola miért kampányol folyton? nem felejtik el az emberek, hogy létezik ilyen ital. kell a kampány és a 30M nem sok egyáltalán. a nagy filmek 60M-t is elvernek reklámra amerikába.
"Lesz 7. rész, ezt egy pár hónapja jelentették be 3d-ben,"
nem jelentettek be semmit, csak egy oldal megszellőztette, hogy HA lesz 7. rész, akkor LEHET, hogy 3D lesz. ennyi, semmi több. még pletyka. -
#10 az elso 5 reszt 1 (hosszu) ejszaka alatt megneztem...egy 7tig zugott a fejem tolle en szemej szerint meg 5 reszre vevo vagyok -
rufhus #9 Pedig hidd csak el hogy az 5. rész is kapott 30 millás marketinget:) olvass kicsit utána:) -
pixx #8 Lesz 7. rész, ezt egy pár hónapja jelentették be 3d-ben, de előbb a 6. szerepeljen jól.
A fűrész azért szerepel jól, mert van egy törzsközönsége, aki moziban, majd utána dvd-én is megnézi, megveszi. Ha nem rontják el ezekre az emberekre mindig lehet építeni.
"plusz a film kap 30-40 milliós marketingkampányt is. " szerintem nem kell annak ekkora kampány, mert az emberek tudják mire ülnek be, ezt nem kell bevezetni, az elöző részek eladják, plusz a fanok mindig tudják mikor van premier... -
winnie #7 azért más a helyzet. a régiek, a nightmare, friday, sosem voltak sikersorozatok, közepes bevételt hoztak. a saw viszont kirobbanó siker volt, a 2. rész meg pláne. az árvisszahozás meg nem így működik, egy 10 milliós ktgvetésű saw 5 hiába hoz 50 millió 1,5 hónap alatt, a bevétel nagyobb része a moziké, plusz a film kap 30-40 milliós marketingkampányt is. -
winnie #6 akkor lezárul az első ív, de ha van siker, akkor folytatás is lesz, naná. -
winnie #5 remélem minél többet. igazából neked mindegy, nem nézed, szóval... -
technopeter #4 Ez olyan mint a régi horrorok , rémálom az elm utcában, péntek 13 , nyomják ameddig lehet. a fűrész meg ugye aminek költségvetése szinte semmi, mivel nem túl változatosak a helyszínek :) megnézik páran, egyből visszahozza az árát+ dvdk stb.stb.stb., szal szerintem jön még itt 7-8-9 is :D -
#3 Bazz ennyi epizódot...
miért nem inkább columbo féle tv sorozat lesz belőle?
Az elsőt láttam amúgy és elég volt :) -
tyuklepes #2 Javítsatok ki, ha tévedek, de nem úgy volt, hogy 6 részes lesz? Ha igen, akkor remélem, jön a GRANDE FINALE, ha nem, akkor ... nézzük tovább :) -
scrap #1 hány bőrt húznak még le róla? szerintem ez már inkább vicces mint érdekes,számomra felejtős.