Kikerült a Fűrész 6. sztorija
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem infókról tudok, hanem arról, hogy olyan, hogy "alkotók" nem nagyon van. akad pár ember, aki minden részen dolgozott, az eredeti kjészítõk is exec. producerként vannak feltüntetve, de nem ez a lényeg, hanem, hogy a lionsgate, ha akarja, folytatni fogja a franchise-t más közrmûködõkkel. wes craven sem biztos, hogy akart 7 rémálom az elm utcában-filmet, de a film jogai nem nála voltak, hanem a stúdiónál.
csak erre céloztam.
csak erre céloztam.
Winnie, érdekel, honnan tudsz ezekrõl az információkról (no irónia, komolyan kérdezem). Az interjúkban az alkotók és az írók mindenképpen lezárják az egész szériát, ezt nem egyszer elmondták. Légyszíves, megadnád a hír forrását? Elõre is köszönöm.
Ó, és a harmadik Jigsaw örökös több mint pletyka: a filmekben utalnak rá, hogy Jigsaw-nak van ám még egy védence. A Hoffmannak címzett levél a Fûrész V-ben "Tudom hogy Ki vagy" felirattal, A Jigsaw gyomrából elõhalászott kazetta hangfelvételei alapján, illetve a Jigsaw-t körülvevõ orvosi cuccok (no meg jó pár apróság) alapján egyértelmû, hogy valaki Hofman-nal fog szórakozni. Jigsaw tervére másképpen hogy derülne fény? Magától biztosan nem. Hoffman pedig elárulta Jigsaw-t (ha jól megfigyeled, észrevehetõ, hogy Hoffman úgy állította be a játékokat, hogy azokat megnyerje-szerintem Amanda sem csakúgy kattant be), máskülönben nem lenne értelme a Jigsaw gyomrában levõ kazetta üzenetének. "Azt hitted vége csak azért mert meghaltam? Nincse vége, a játék csak most kezdõdik..." Ez a mondat szerintem mindent elárul.
Ó, és a harmadik Jigsaw örökös több mint pletyka: a filmekben utalnak rá, hogy Jigsaw-nak van ám még egy védence. A Hoffmannak címzett levél a Fûrész V-ben "Tudom hogy Ki vagy" felirattal, A Jigsaw gyomrából elõhalászott kazetta hangfelvételei alapján, illetve a Jigsaw-t körülvevõ orvosi cuccok (no meg jó pár apróság) alapján egyértelmû, hogy valaki Hofman-nal fog szórakozni. Jigsaw tervére másképpen hogy derülne fény? Magától biztosan nem. Hoffman pedig elárulta Jigsaw-t (ha jól megfigyeled, észrevehetõ, hogy Hoffman úgy állította be a játékokat, hogy azokat megnyerje-szerintem Amanda sem csakúgy kattant be), máskülönben nem lenne értelme a Jigsaw gyomrában levõ kazetta üzenetének. "Azt hitted vége csak azért mert meghaltam? Nincse vége, a játék csak most kezdõdik..." Ez a mondat szerintem mindent elárul.
akkor tévedsz, mert nem lesz a befejezése. illetve nem tudhatod, hajnalka😊 a 3d-s fûrész meg a 7. résszel kapcsolatban merült fel.
az alkotók annyit mondtak el, hogy lezárják a mostani sztorit, õk ennyire tervezték a filmeket, de az "alkotóknak" (kikre gondolsz?) nincs közül a folytatáshoz. ha siker lesz, akkor a stúdió megcsinálja a fûrész 7-10-et is. más alkotókkal.
a sznopszis meg szinopszi, a harmadik örökös meg pletyka.
az alkotók annyit mondtak el, hogy lezárják a mostani sztorit, õk ennyire tervezték a filmeket, de az "alkotóknak" (kikre gondolsz?) nincs közül a folytatáshoz. ha siker lesz, akkor a stúdió megcsinálja a fûrész 7-10-et is. más alkotókkal.
a sznopszis meg szinopszi, a harmadik örökös meg pletyka.
Kedves Sg...tisztelettel közlöm, hogy a Fûrész VI a befejezése lesz a sorozatnak. Nem tudom, honnan a gondolat, hogy folytatják (ez a 3-Ds Fûrész 7 nem igaz, ez a hatodik résznél merült fel), mert nem fogják. Az alkotók interjúban elmondták, hogy a hatodik rész lesz a befejezõ, finish, game over Fûrész film. És ez hivatalos. A sztori pedig valamivel több, mint ami a szinopszisban áll: Jigsaw harmadik örököse próbák elé állítja Hoffman-t, amiért elárulta Jigsaw-t és Amandát.
a próféta beszéljen belõled.
Ne kérdezzétek hogy, de elõszõr így láttam <17-es szaros CRT, 1 méterrõl bámulva...>17-es szaros CRT, 1 méterrõl bámulva...>: Kikerült a Fûrész 8. sztorija
Röhej, de valószínûleg meg is fogjuk érni.
Röhej, de valószínûleg meg is fogjuk érni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ez már majdnem egy hetes hir... 😊 ha szereted a Fûrészt, akkor itt a helyed >> SAWFILMS.EXTRA.HU << egyébként nem valószinû (sõt), hogy lesz hetedik rész
tudom, hogy a shocktilyoudrop hírére gondolsz, de épp ez a lényeg. ott is a kérdõjel: "akik megerõsítették, hogy komolyan fontolgatják,". ez nem jelent semmit. akarják. jó lenne, de úgyi a stúdió dönt.
Itt a producerek beszélnek errõl, szóval ehhez no komment Fûrész 7 3d?
"Pedig hidd csak el hogy az 5. rész is kapott 30 millás marketinget😊 olvass kicsit utána😊 " gondolom ezért írtam, hogy szerintem, mert nem olvastam utána 😊
"Pedig hidd csak el hogy az 5. rész is kapott 30 millás marketinget😊 olvass kicsit utána😊 " gondolom ezért írtam, hogy szerintem, mert nem olvastam utána 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
"szerintem nem kell annak ekkora kampány, mert az emberek tudják mire ülnek be, ezt nem kell bevezetni, az elözõ részek eladják, plusz a fanok mindig tudják mikor van premier..."
nehogy azt hidd. a coca cola miért kampányol folyton? nem felejtik el az emberek, hogy létezik ilyen ital. kell a kampány és a 30M nem sok egyáltalán. a nagy filmek 60M-t is elvernek reklámra amerikába.
"Lesz 7. rész, ezt egy pár hónapja jelentették be 3d-ben,"
nem jelentettek be semmit, csak egy oldal megszellõztette, hogy HA lesz 7. rész, akkor LEHET, hogy 3D lesz. ennyi, semmi több. még pletyka.
nehogy azt hidd. a coca cola miért kampányol folyton? nem felejtik el az emberek, hogy létezik ilyen ital. kell a kampány és a 30M nem sok egyáltalán. a nagy filmek 60M-t is elvernek reklámra amerikába.
"Lesz 7. rész, ezt egy pár hónapja jelentették be 3d-ben,"
nem jelentettek be semmit, csak egy oldal megszellõztette, hogy HA lesz 7. rész, akkor LEHET, hogy 3D lesz. ennyi, semmi több. még pletyka.
az elso 5 reszt 1 (hosszu) ejszaka alatt megneztem...egy 7tig zugott a fejem tolle <#guluszem1>#guluszem1> en szemej szerint meg 5 reszre vevo vagyok<#eljen>#eljen>
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
Pedig hidd csak el hogy az 5. rész is kapott 30 millás marketinget😊 olvass kicsit utána😊
Lesz 7. rész, ezt egy pár hónapja jelentették be 3d-ben, de elõbb a 6. szerepeljen jól.
A fûrész azért szerepel jól, mert van egy törzsközönsége, aki moziban, majd utána dvd-én is megnézi, megveszi. Ha nem rontják el ezekre az emberekre mindig lehet építeni.
"plusz a film kap 30-40 milliós marketingkampányt is. " szerintem nem kell annak ekkora kampány, mert az emberek tudják mire ülnek be, ezt nem kell bevezetni, az elözõ részek eladják, plusz a fanok mindig tudják mikor van premier...
A fûrész azért szerepel jól, mert van egy törzsközönsége, aki moziban, majd utána dvd-én is megnézi, megveszi. Ha nem rontják el ezekre az emberekre mindig lehet építeni.
"plusz a film kap 30-40 milliós marketingkampányt is. " szerintem nem kell annak ekkora kampány, mert az emberek tudják mire ülnek be, ezt nem kell bevezetni, az elözõ részek eladják, plusz a fanok mindig tudják mikor van premier...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
azért más a helyzet. a régiek, a nightmare, friday, sosem voltak sikersorozatok, közepes bevételt hoztak. a saw viszont kirobbanó siker volt, a 2. rész meg pláne. az árvisszahozás meg nem így mûködik, egy 10 milliós ktgvetésû saw 5 hiába hoz 50 millió 1,5 hónap alatt, a bevétel nagyobb része a moziké, plusz a film kap 30-40 milliós marketingkampányt is.
akkor lezárul az elsõ ív, de ha van siker, akkor folytatás is lesz, naná.
remélem minél többet. igazából neked mindegy, nem nézed, szóval...
Ez olyan mint a régi horrorok , rémálom az elm utcában, péntek 13 , nyomják ameddig lehet. a fûrész meg ugye aminek költségvetése szinte semmi, mivel nem túl változatosak a helyszínek 😊 megnézik páran, egybõl visszahozza az árát+ dvdk stb.stb.stb., szal szerintem jön még itt 7-8-9 is 😄
Bazz ennyi epizódot...
miért nem inkább columbo féle tv sorozat lesz belõle?
Az elsõt láttam amúgy és elég volt 😊
miért nem inkább columbo féle tv sorozat lesz belõle?
Az elsõt láttam amúgy és elég volt 😊
Javítsatok ki, ha tévedek, de nem úgy volt, hogy 6 részes lesz? Ha igen, akkor remélem, jön a GRANDE FINALE, ha nem, akkor ... nézzük tovább 😊
hány bõrt húznak még le róla? szerintem ez már inkább vicces mint érdekes,számomra felejtõs.