Szekeres Viktor

Újabb kirúgások a Heroesban

Az NBC nagy bánatára a Heroes 3. szezonjának zárórésze sem keltette fel azon nézők kíváncsiságát, akik korábban már lemondtak arról, hogy rendszeresen nézzék az egykor kedvencüknek tartott sorozatot, így a 4. évadra nagyon össze kell szednie magát a megfogyatkozott stábnak.

A megszorítások minden sorozatot elérnek, de amelyek nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, azokat gazdasági válságtól függetlenül is "büntetésben" szokták részesíteni az amerikai tévéadók, például a költségvetés csökkentésével.


A hónapok óta rémisztően alulteljesítő Heroesból az évad során már távozott Jeph Loeb és Jesse Alexander író, s most Greg Beeman rendező producer jelentette be blogján, hogy az NBC megszüntette státuszát a sorozatnál, így mehet Isten hírével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AZTA #10
    Végülis van benne vmi , de azt kb nem lehet megmagyarázni hogy Claire és Sylar vérével mindenkit fel lehet támasztani és az hogy a napfogyatkozás miatt ez nem mukodne az sem elfogadható mivel ha saját magukon megy a gyógyulás akkor máson is.
  • Dynamic #9
    Nem hiszem, hogy a szuperhallás a legnagyobb gond. Itt arról van szó, hogy megtanulta használni(értsd: kontrolálni, ki-bekapcsolni), mint ahogy több másik képességet is folyamatosan tanulni, irányítani kellett(pl. a villám). Az ominózus részben is az volt, hogy eleinte majd meghülyült a legkisebb zajtól is, de később már nem zavarta semmi. Vagyis csak akkor hall, amikor hallani akar. Nem hinném, hogy olyan hülyék az írók, hogy permanens "kikapcsolhatatlan" szuperhallást adnak Sylar-nek, és nem gondolnak arra, hogy mi lesz vele ha egy zajos közegbe kerül?
  • Reg5 #8
    Nekem a 3. évad első fele nem tetszett; adott volt egy jó sztori amivel nem tudtak mit kezdeni plusz megspékelték egy halom baromsággal. Az évad 2. fele már jobban tetszik, bár ott se rágtam a körömöm a köv részig.
  • Eriongtk #7
    igen, ez nekem is eszembe jutott, viszont ha számonkérdnéd ezt a készítőkön, tuti azzal takaróznának, h "sylar elvesztette a képességeit, majd visszaszerezte, nos, nem minden képessége jött vissza"... szerintem.
    Viszont ez a claires dolog ez kicsit már viccesebb.
    Szerintem az írók ott rontották el h túl sok volt a filler, (háttértörténet elmagyarázás,stb.) valamint "drámát csináltak falon átjárással".
    Meg engem ez a sok hülye limitálás nem tetszett, például
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiro ugye nem használhatja többet a képességét különben felrobban a feje, ""és kitör az 5. világháború""...
    mondjuk érthető, hiszen a legerősebb karakterek egyike.
    summa summarum, 3. évadzáró azért szerintem jó lett, végére összekapta magát, kíváncsi vok h mit fognak kihozni belőle.
  • AZTA #6
    Legyen elég annyi és ez nem is spoiler mivel a 2. évadban volt, hogy gyakorlatilag senki de senki nem halhat meg a heroesban ha nem akarják. Mivel ugye Claire és Sylar a vérével bárkit ismétlem bárkit fel tud támasztani...Claire már használta is ugyebár mikor a 2. évadban a vérével támasztották fel a mostohaapját Noah-t.

    Az meg egy másik érdekesség hogy több részben is van hogy közelről meg tudják lepni Sylart ami már csak azért is vicc , mert van egy olyan képessége amitől nagyon jó lett a hallása pl. a közelben lévők szivverését simán érzi, de mikor megszerezte akkor több kilométerről is zavarta a fülét hogy vki fülhallgatón zenét nyomat..
  • Picizöldfül #5
    sajnálom mert a kedvenc sorozatom volt,de olyan hibákat elkövettek az írók hogy az már tényleg a szánalom kategóriába esik...reménykedtem a 3.évadban,jól indult,aztán csupa hullámvölgy,költségvetés csökkentése meg persze mind a cgi-n látszott meg(ha volt is egyáltalán)..:(
  • Al Ashrad #4
    Érdekel.
  • AZTA #3
    A 3. évad végét próbálták izgalmasra csinálni de közben rengeteg korábbi dolog felett elsiklottak az írók, amik egy rendszeres nézőnek nemkicsit szúrhatja a szemét..ha vkit érdekel kifejtem :)
  • xido #2
    Igen..kifejezetten jól indult az akciódús kommandóval és "Szökevény" stílussal..aztán valahol megint átment lagymatagba...
  • semi #1
    1. 'SPOILER'-re azért illik felhívni a figyelmet!
    2. Sajnálom, hogy mennek mert S03 első része nagyon jó volt sztem!