Szekeres Viktor

Újabb négy 3D-s moziterem nyílt itthon

Egyre több idehaza a 3D-s formátumban is bemutatott film, s ennek megfelelően egyre több moziban nyílnak a térhatású filmek vetítésére alkalmas termek. Ezúttal ismét budapesti előrelépésről számolhatunk be, de nemsokára vidéken is újabb nyitások várhatóak.

Budapesten eddig a Cinema City Aréna plázabeli termeiben, a Palace Westendben és a Corvin moziban lehetett ilyen-olyan technikával a 3D-ben is elérhető filmeket nézni. Ezek, ha az idei kínálatot tekintjük, a Véres Valentin 3D, a Volt, a Coraline és a titkos ajtó, valamint a Szörnyek az űrlények ellen.

Ezúttal a Palace bővítette 3D-s termeinek számát, minek köszönhetően 4 új mozival bővült a budapesti 3D-s paletta, ezentúl ugyanis a Camponában, a Lurdy házban, a Mammutban és a MOM Parkban lévő Palace moziban is láthatunk térhatású filmeket teljes valójukban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szolnokboy1 #13
    abból a szempontból, hogy mindkét szem egyidejű információ továbbítására szükség van (mert ugye a 2 szem 2 külön képet lát és küld az agynak) a két megoldás semmiben sem különbözik. :(
  • xido #12
    Azt hittem ezek a szem-problémák csak a piros-zöld megoldásnál okoznak gondot,az új poláros megoldásnál már nem...
  • winnie #11
    jövő hónapban is lesznek 3D-s filmek, de örülj neki, hogy szinkronos (gyerekfilm, mi más lenne). 3D-ben kifejezetten izgalmasm ha alul feliratok is vannak:)
  • Szolnokboy1 #10
    sorstárs. :) én voltam, műtöttek, nem látom. nem is fogjuk látni soha, amennyiben nem találnak fel egy új technológiát, amire vajmi kicsi az esély. :(
  • ntom #9
    Én nagyon kíváncsi lettem volna a szörnyek űrlények ellen 3d-re, de sajna a 3d-s verziót mindenhol szinkronnal nyomják, ami viszont nem érdekel.
    Azért remélem a köv. 3d-s élményre nem kell annyit várni, mint amennyi a rémálom az elm utcában és a beowulf között telt el :)
  • Laurion #8
    Seth, Győrben már van :)

    Csak minek. Én ugyanis nem látom a 3D-t; senki se látja, aki kancsal vagy az volt.
  • Seth #7
    Győrbe várjuk szeretettel a 3d-t, az legalább közel van nekem XD
  • akyyy #6
    Vidék nem egy város.
  • kalapos01 #5
    Ezt mondd annak, aki nem épít. Mondjuk nem értem a panaszt. Vidéken eddig is több 3D mozi volt, mint Budapesten.
  • Harkat 89 #4
    De jó , mostantól BP-en 7 moziban lehet 3D-be nézni filmet. És most akkor a szegény falusi mit csináljon?:) Menjen fel minden alkalommal ha filmet akar nézni? Gondolom a jegy is drága neki, nemhogy még az út. Inkább építenének országszerte más városokban.