Szekeres Viktor

Az új Stargate-sorozat legújabb előzetese

Mint azt már sokan tudják, a SciFi Channel úgy döntött, hogy befejezi Stargate Atlantis című sorozatát, de hogy a Csillagkapu-rajongók ne maradjanak manna nélkül, afféle pótlékként elindítják a Stargate Universe-t, mely ugyan sötétebb hangulatú lesz elődeinél, de egyben fiatalosabb is.

Az ősszel induló széria első, meglehetősen semmitmondó előzetese után megérkezett a második promó is, melyben fél perc alatt többet tudhatunk meg a produkcióból, mint az eddigi hónapokban összesen, bár való igaz, hogy egyelőre még így sem jutottunk előrébb a sejtetéseknél.


A klasszikus széria rajongóinak ráadásul jó hírt jelenthet, hogy az O'Neillt alakító Richard Dean Anderson is be fog nézni az SGU egyik részébe, hogy aztán ismét jó időre búcsút intsen a Csillagkapu univerzumának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stng #8
    Szerintem jó lesz én szeretem az összes stargate sorozatot.
  • Bith #7
    Igaz, bocsi :/.
  • bmw #6
    Hat igen az SGA-bol nem lesz tobb, pedig abbol megtobbet ki lehetett volna hozni mint az SG1-bol, csak hat az irokat kellene kipicsazni.....
  • emile zola #5
    ez spoier volt, de megbocsátom mert már láttam:D
  • Wolfi24 #4
    Jaja Bith, ne várd. Sajna ez engem is szíven ütött, pedig már voltak kedvenc karaktereim, főképp Todd. :D Pedig szívesen elnéztem volna még vagy 4-5 évadot az Atlantiszból.
    Én ezzel adóztam a SG-1 és SGA emlékére:
    Stargate Universe

    Saját készítésű és a Universe címet nem erre az új sorozatra értettem, hanem az eddigi részekre.
  • AzUs #3
    még1?!? ufff
  • Bith #2
    SGA-ból az utolsó rész volt az amikor leszálltak San Francisco-ban (vagy hol)? Szal, ne várjam a folytatást? :/
  • jozing #1
    már várom! SGA nekem jobban tetszett mint sima SG1 (a dizájn meg a sztori is jobban bejött. meg a karakterek is). remélem ez is hozza ezt a szintet!