Szekeres Viktor

Női filmmel gyengítik a Prince of Persiát

Jerry Bruckheimer legújabb kalandfilmje kapott egy elég komoly vetélytársat, mely valamilyen szinten minden bizonnyal csökkenteni fogja a bevételét és az esetleges folytatások (Prince of Persia 2-3-4.) esélyét.

Persze nem egyszer előfordult már, hogy a különböző célcsoporttal rendelkező filmek egyazon hétre kiírt premier esetében is sikeresek tudtak lenni, s ez ezúttal is igaz lehet, hiszen a PoP leginkább a csihi-puhikat kedvelő 12-18 éveseket fogja beindítani, míg a Szex és New York 2. inkább a hollywoodi érzelmekért rajongó 40 fölötti nőket.

A döntést minden bizonnyal a köztes korosztályok fogják meghozni - na, nem most, hanem majd 2010. május 28-án, amikor is fej-fej mellett fog nyitni Amerikában a Szex és New York 2. része és a Prince of Persia: The Sands of Time. Nálunk csak az egyik film kaphatja meg a világpremier privilégiumát, hiszen mindkettő az Intercomhoz tartozik, s mint a Terminátor 4. és az Éjszaka a múzeumban 2. idei példája is mutatja, ilyenkor dönteni kell, hogy melyik premierje halasztható pár héttel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #7
    Ki a francot érdekel a szex és nyűjork?
  • Zombee #6
    "Persze nem egyszer előfordult már, hogy a különböző célcsoporttal rendelkező filmek egyazon hétre kiírt premier esetében is sikeresek tudtak lenni"

    Úristen, ekkora baromságot... hát hogy a fenébe ne tudnának sikeresek lenni, ember! Te magad írtad a megoldást, a lényeg a különböző célcsoport! Egyébként nincs az előírva, hogy aki megnézi az egyiket, az nem nézheti meg a másikat. Engem ha érdekel egyszerre több film, magasról szarok arra, hogy egyszerre mutatják be, nem vagyok elkötelezve egyik stúdiónak sem, úgyhogy ha olyan adódik, szépen megnézem mind a kettőt. Persze ez a veszély ebben az esetben nem áll fenn, én a nyüves szingliket egész biztos nem nézem meg. Azt viszont előre megmondom, hogy a PoP filmet fogják elhalasztani. Nagyon meg lennék lepve, ha nem így lenne.
  • Ysis #5
    A barátomat végignéztem, ahogy legalább 5-ször végigjátsza mind a három PoP-t PS2-őn. Nekem nagyon tetszettek a játékok, annak ellenére, hogy inkább RPG-zek, úgyhogy részemről a PoP film áll az első helyen.
  • Lalee1 #4
    Lehet lett volna olyan nő, aki Jake izmos felsőtestére kíváncsi lett volna, így viszont inkább a nyivákoló szingliket választja.
  • koschwarz #3
    könyörgöm, két ilyen film hogy gyengítené egymást????
  • LestatVenom #2
    jaja, pont erre gondoltam:D
  • xido #1
    na itt lesz majd,hogy a pasik nem viszik el a csajokat a moziba,menjenek a barátnőikkel,ő haverokkal a másik terembe megy:)))