Szekeres Viktor

Megvan ki lesz Bill Clinton

A nemrég leköszönt amerikai elnökről, George W. Bush-ról Oliver Stone már készített egy mozifilmet, most pedig az HBO megrendelésére minisorozat készül a "W" előtt 8 évig hivatalban lévő amerikai prezidentről, Bill Clinton-ról.

Természetesen az élettörténeten alapuló amerikai elnökös mozgóképek esetén azonnal megindul a találgatás, hogy vajon ki fogja játszani az éppen megfilmesített elnököt. Szerencsére az HBO viszonylag hamar véget vetett a tippversenynek, mely a The Special Relationship-pel volt kapcsolatos, s előállt a farbával, miszerint Dennis Quaid csüccsenhet be az ovális irodába.

Quaid Bill Clintonjának természetesen dukál egy Hillary is, akit Julianne Moore fog alakítani, míg az alkotás harmadik főszerepét, egy bizony Tony Blair nevű angolt Michael Sheen fogja alakítani. A történetet egyébként a kritikailag elismert Frost/Nixon írója, Peter Morgan jegyzi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #5
    Miért nem kérték fel a mi Böröczky Józsefünket?
  • ffxi #4
    Belucci? :D
  • xido #3
    Hát nem tudom..Hillary-nak el tudtam volna jobban képzelni egy Kristin Scott Thomast vagy ne adjisten Emma Thompsont...Quaid meg érdekes...róla se tudom még elképzelni,annyira más tipusú az arca
  • szivar #2
    Orális iroda ruley...
  • Seth #1
    Monica? XD