Ötvös Tibor

3D-s utazás a Kincses szigetre

Folytatódik a hazai mozikban is 3D-ben vetített Utazás a Föld középpontja felé című kalandfilm. A második rész Richard Outten történetéből Mysterious Travels: The Lost Map of Treasure Island címmel készül.

Hazánkban is szép sikerrel futott a DVD-n csak 2D-s verzióban megjelenő Utazás a Föld középpontja felé 3D című "látványfilm", melyben mindent a vásznakról kiugró látványnak vetettek alá. Mindenesetre a film rendkívül sikeres lett (60 milliós büdzsé mellett 240,6 milliós összbevétel), így nem meglepő a folytatás. A második részt ezúttal is a New Line Cinema-Walden Media-ContraFilm trió hozza tető alá.



A film helyszíne ezúttal nem a Föld középpontja, hanem a számtalan regény fő színhelyéül szolgáló titokzatos Kincses sziget lesz. A Richard Outten tollából származó történet szerint Trevor Anderson professzor és unokaöccse valamilyen úton-módon eljutnak az említett szigetre, ahol érdekes kalandokban lesz részük.

A Mysterious Travels: The Lost Map of Treasure Island három klasszikus regény (Jules Verne: A rejtelmes sziget, Robert Louis Stevenson: Kincses sziget, Jonathan Swift: Gulliver utazásai) történéseit, karaktereit hozza át a vásznakra - természetesen 3D-ben. Arról még nincs hír, hogy Brendan Fraser is visszatérne a produkcióba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vogel #2
    Hát 3D nélkül ez is max hétvégi délutáni családi film lenne.
  • endrev #1
    Ha Brendan Fraser nem térne vissza, akkor az nem folytatás lenne, hanem koppintás... :D