Szekeres Viktor

Szinte biztosra vehető a Heroes 4. szezonja

A Heroes úgy tűnik, hogy (egyelőre) sikeresen el tudja kerülni a véget, mert bár még nincs végleges döntés a sorozat sorsával kapcsolatban, az NBC illetékesei jelezték, hogy 2009/10-ben is számítanak rá.

Más kérdés, hogy mindezt csökkentett költségvetéssel és valószínűleg csak 18-20 epizóddal, vagyis a csatorna nem könnyíti meg az írók helyzetét, hogy olyan történettel bíró új fejezetet hozzanak létre, hogy a sorozatot elhagyó nézők egy része visszataláljon egykori kedvencéhez.


Ezt persze nem könnyíti meg az, hogy mostanában a trendek inkább a különálló részekre bontható sorozatok sikerét jelzik, mintsem a hosszú, egybefüggő történettel operálókét, de azt sem szabad elfelejteni, hogy amikor 2006 őszén is hasonló volt a helyzet, már előre temették a Hősöket, a sorozat formátuma miatt, s az első évad mégis gigantikus sikernek bizonyult. Azóta viszont valami nagyon elromolhatott...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #9
    4. szezon? Nagyon helyes!!!
  • AgentKis #8
    Én a szőkebigét dugnám, mint a lopottbiciglit!
  • ldavid #7
    milyen már az a lila felső? xD
  • Rage47 #6
    főleg Sylar
  • Vexille #5
    a kep baromi jo : D
  • sandor8206 #4
    lehet úgy van ahogy mondod, sőt valószínű, de hogy a heroes-nál nem tudják hogy mit csinálnak részről részre az biztos, fejetlenség van ezerrel, valami nem klappol. kár mert első évad, volume jó volt.
  • winnie #3
    minden sorozatnál, főleg a heroes-szerűeknél ezt szokták tenni. felvázolják, befejezéssel együtt. tartani meg pláne tartják magukat ehhez, mert nagyrészt, mire elkezdődik a fejezet, már megírták az évadot. vagy hogy érted pontosan.
  • xido #2
    Ha előre leülnének és felvázolnák a történetet,ami átível 20 részt...és szép kerek lenne befejezéssel együtt...és ahhoz tartanák is magukat,akkor nagyon is elkapná a nézőt a várakozás a következő hétig...1 részes sorozatokban ott a veszély az összecsapott történetre,pont azért szeretem a sorozatokat,mert szépen ráérnek kibontani mindent,van idejük...
  • smaszi #1
    "Azóta viszont valami nagyon elromolhatott..."

    El, bizony! De nagyon...