Szekeres Viktor

Újabb jól csengő nevek az új Csillagkapu-sorozatban

Szép lassan kerekedett ki az elvileg fiatalosabbra hangszerelt Stargate Universe szereplőgárdája, de úgy tűnik, hogy pár ismertebb név bevonásával sikerült az új CSK-csapat tagjait is leszerződtetni.

Az eddigiek, tehát a sztárnévnek számító Robert Carlyle és a kevésbé ismert Justin Louis, David Blue, Brian J. Smith, Jamil Walker Smith kvartetthez újabb négy színész csatlakozott, tehát velük együtt összesen kilencen várhatják a sorozat startját. Kérdés, hogy mindnyájan meg fogják-e érni a folytatást, mert a létszám kissé nagynak tűnik.

A legfrissebb csatlakozók között ott van a korábban inkább filmekből vagy a Gyilkos számokból ismert Lou Diamond Phillips, az egykori Vészhelyzetes Csen doktornőt (alias Jing Meit) alakító Ming Na, a Painkiller Jane-ben és a Fekete Kanáriként a Smallville-ben is domborító Alaina Huffman, valamint Elyse Levesque, akit Casey Brock-ként ugyancsak a Superman fiatalkori kalandjait bemutató sorozatban láthattunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sasa62 #8
    Ó te okostojás
  • Chris05 #7
    Hihetetlenül lusták vagytok. Erre nem vagytok képesek? Jobb click keresés google-en. 2 perc alatt megtalálható mindenki, és még a cikk is elolvasható közben (Én meg is tettem mielőtt a barom kommentjeiteket elolvastam).
  • TeDDyRuSh #6
    Hölgyeim és Uraim, ismét egy újabb remek Szekeres Viktor cikket olvashattunk. Valószínű ezt is a saját szórakoztatására írta, mert hogy az olvasóra nem gondolt az tuti. Biztos már így is hosszúnak tartotta a cikket, a maga 11 sorával.

    Örülj, hogy megkaptad a 2 és fél csillagodat. Remélem a főnököd nézi:P
  • Banderas1990 #5
    A "jól csengő"(gondolom ez alatt az ismertebbet érti a cikkíró) nevek talán kicsit túlzás.
    De maga a cikk korrekt, ez egyszerűen egy lista az eddig beválogatott színészekről, bár tényleg jó lett volna néhány képet is csatolni a hírhez.

    Egyedül Robert Carlye-t említi sztárnévként, mely egy sorozatban igaz is.

    "Régi" Csillagkapu rajongóként ,már kíváncsian várom a sorozatot!
  • Brett Shaw #4
    Csatlakozom az előttem szólókhoz. Jól csengő nevek? Egyedül Ming Na-t tudtam beazonosítani. Azért, mert domboritottak egy-két sorozatban vagy zs-kategóriás moziban még nem jól csengő nevek ezek. Persze képről talán beugrik az embernek. Jól csengő név nekem pl. Jason Statham, Stanley Stucchi, Noah Wyle stb. Ha meg Tom Hanks, Al Pacino szerepelne SG-U-ban esetleg az meg nem jól csengő név, hanem NAGY név.
  • FoodLFG #3
    hát igen. Nem lett volna haszontalan képekkel turbózni..
  • BaliBoy #2
  • Magoo #1
    Nem beleugatásként mondom, de ilyen cikket kiadni képek nélkül pofátlanság.
    Átlag olvasó honnan vágja le ki kicsoda és micsoda? ÉN is keményen 1-et tudok beazonosítani, és általában senkinek nincs kedve 9 embert ki-imdb-zni.
    Komolyan röhej hogy a cikk írója ennyire nem gondolkodik...tuti kis hír...csak képek nélkül lényege nincs. Akár még Picikaka Kukanuki is szereplhetne benne ennyierővel...