Szekeres Viktor

Mélyponton a Heroes

Hogy vajon csak nézettségi szempontból, vagy minőségileg, azt sajnos nem tudjuk, hiszen a Hősök-sorozat harmadik szezonjának a hazai premierjére még pár hónapot várnunk kell, azonban ismét csak veszélybe került a folytatás.

Hol vannak azok a régi, szép idők, mikor még 15 millióan izgulták végig a kanapén a pompomlány megmentéséről szóló történetszálat? A legutóbb rész már csak 7,74 millió nézőt kötött le, ami már csak azért is csalódást keltő, mert a Heroes visszatérése, vagyis a negyedik fejezet ("volume") kezdésének alkalmából helyrerázódott valamelyest a széria nézettsége, azonban úgy tűnik, hiába jött vissza az elveszett nézők egy része, újabbak távoztak helyettük.

Sőt, nem elég, hogy csökken a Heroes nézettsége, a sorozat készítőinek még azzal is számolniuk kell, hogy őszre az NBC csatorna radikálisan le fogja csökkenteni sorozatainak mennyiségét, hogy helyet csináljon Jay Leno, napi beszélgetős műsorának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pallgergo #19
    Értem és miket ajánlanál ami télleg jó, nem rövidke, de még is izgalmas! ezt a 4400-at néztem végig nem oly rég.
  • winnie #18
    itt az ideje, hogy a bemelegítő sorozatok után belekezdj majd az igazán jókba, melyek láttán csak nézni fogsz, hogy ilyen is van?
  • pallgergo #17
    Hali all! Én eddig úgy voltam 3 sorozat volt amire azt mondtam, hogy nah ezt télleg meg kellett álmodni, első volt a prison break ami télleg elvarázsolt főleg, hogy full angolul néztem, nem sok mindenki ismerte és nadon elvarázsolt, ezután jött a lost ami úgyszintén télleg van benne vmi, néha eléggé nagy túlzásokkal, de a topba volt nekem és ezután jött a heroes amire azt kell mondani, több kellett, aki leült és ezt megírta és megalkotta és be kell vallanom az 1.évad illetve 2. évad olyan volt ami elvarázsolt nem volt túl durva, még is helyén való, talán néha hiányoltam is a több harcot, erőszakott, de így volt a legtökéletesebb... jött a 3. évad, több dolgot nem értettem újra néztem az 1-2.évvadot aztán újra megjött a kedvem, az izgalom, a vágyakozás, hogy nézzem, és 10. résztől mondtam azt h iggen jó, szóval, remélem nem akarják megszakítani, és ne legyünk tűl maximalisták, nem lehet minden tökéletes, és lesz folytatás és remélem csak jó lehet majd a vége! most nézem a 3X17! by Gary
  • winnie #16
    már leforgatták, így nem fognak lezárni sok mindent, illetőleg az eddigi évadokat, fejezeteket is jól lezárták, csak hozzácsapták a következő kezdetét.

    ha ugyanis befejezik, ha lezárást írnak, az a kiss of death, a halál csókja, akkor szinte kérik, hogy lőjék le a sorozatot, viszont, ha nyitva hagyják a sztorit, akkor májusban lehet, hogy mégis úgy dönt a csatorna, hogy üsse kő, folytatjuk, érdekel minket a sorozat. (mondjuk egy heroes esetében szerintem, ha véget fog érni, akkor előre fogják tudni és a "nagyon durva utolsó évad" hangzatos címmel bepromózzák.
  • Chocho #15
    Nekem bejött eddig, de a 3x9 óta nem láttam, s még nem volt alkalmam pótolni. Mindenesetre személy szerint jobban örülnék, ha gyorsan kiagyalnának valami lezárás-félét és kész, mert nagyon sok esemény fut benne, s zavarna, ha csak úgy elvágnák. :) Noha sajnos valószínű, hogy ez lesz a vége.
  • Lalee1 #14
    "Amerikában mindenki szalonna IQ-val rendelkezik" - nem kifejezetten neked szól a kérdésem, de ez a megítélés, hogy alakult ki? nem vagyok nagy amerikaimádó, félreértés ne essék, de ez számomra irónikus, tv-műsorok alapján lehülyézni őket, egy olyan országból ahol a barátok közt az egyik legnézetebb műsor hosszú évek óta. Sportról pedig annyit, hogy éppen az európai átlagember az akinek annyi jön le például egy amerikaifutball mérkőzésről, hogy ugrálnak egymásra az emberek, holott nem igazán ennyi, csak kicsit összetettebb szabályrendszere van mint a focinak, kell egy kis gondolkodás mire minden a helyére kerül és felfogod a bonyolultságát. Baseballról már nem is beszélve. Tehát ha alant felfogás szerint nézzük akkor megint mi jövünk ki "vesztesen".
  • winnie #13
    "az a gond hogy a 4 fejezetet ugy akarták hogy újrakezdik"

    szoktál nézni sorozatokat?:) ez a célja a legtöbbnek, hogy ne folyamatosan csökkenjen a nézőszám, hanem, hogy jöjjenek új nézők. ha nem csinálnák, akkor talán már a heroes sem lenne.

    "mert Amerikában mindenki szalonna IQ-val rendelkezik kivéve"

    oké, ez így baromi hiteles egy magyar ember billentyűzetéből:)

    "Így ha valamin gondolkodni kell inkább átkapcsolnak valami sportcsatornára nehogy leterheljék a softwert. "

    uhh, itt valami országcsere lehet. melyik is az az ország, ahol több, gondolkodós sorozat örvend hatalmas sikernek? amerika vagy magyarország?

    mondjuk a heroes-nál nem értem a gondolkodós kitételt, hiszen azt olvasom úton-útfélen, hogy nagyon butus sorozat. nem tudom, csak hallomás, csak megjegyeztem, hogy jó látni, hogy talán mégis intelligens sorozat.
  • npityusk #12
    az a gond hogy a 4 fejezetet ugy akarták hogy újrakezdik hogy aki eddig nem látta értse hogy miről szól a sorozat mert Amerikában mindenki szalonna IQ-val rendelkezik kivéve akik nem.Így ha valamin gondolkodni kell inkább átkapcsolnak valami sportcsatornára nehogy leterheljék a softwert.
    A Heroes 3 fejezete egész jó volt csak azt is elrontották hogy kivették az időugrálásokat és egyéb olyan dolgot ami szint vitt bele. Más ha a hősök életét akarják bemutatni jobban és nem azt hogy harcolnak akkor miért csak Claire van mindig drámai helyzetben.
  • xNoodlex #11
    Én is úgy vagyok pár sorozattal, hogy ha már elkezdtem és megnéztem 2-3 évadot nem fogom abbahagyni és sajnos heroes is ilyen lett nálam.
  • bmw #10
    Hat pl eleg vontatott es unalmas En is abba hagytam mar reg.
    De ez csak egy velemeny...